Η Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά: Ποιος είναι ο Κωνσταντίνος Γεωργαλής, «απόγονος» της Θεοφανώς;
Media

Η Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά: Ποιος είναι ο Κωνσταντίνος Γεωργαλής, «απόγονος» της Θεοφανώς;

«Η Μάγισσα – Φλεγόμενη Καρδιά» έρχεται τον Οκτώβριο στον ΑΝΤ1 και σε αυτό το νέο κύκλο θα δούμε πολλά νέα πρόσωπα που θα συμβάλλουν σημαντικά στις εξελίξεις.

Ανάμεσά τους και ο δισέγγονος της Θεοφανώς

Η Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά: H αποκάλυψη του Μελέτη Ηλία: «Δεν έχει ξαναγίνει στην τηλεόραση»

Το 1910, ο Ανδρέας Λάσκαρης, ο δισέγγονος της Θεοφανώς, επιστρέφει στη γενέτειρά του, τη Μάνη, με σκοπό να πουλήσει τον πύργο της οικογένειάς του. Εκεί, θα ανακαλύψει ένα παρελθόν που αγνοούσε.

theofano.jpg

Η μάγισσα: Θεοφανώ

Μέσα από την αναζήτηση για τους προγόνους του, θα βρεθεί αντιμέτωπος με έναν γρίφο, που αν τον λύσει, θα ελευθερώσει τη γενιά του από το χάρισμα-κατάρα.
Τα βήματά του θα τον οδηγήσουν πίσω στον χρόνο, στο 1710, τότε που οι δυνάμεις του καλού και του κακού δημιουργήθηκαν και συγκρούστηκαν για πρώτη φορά. Μαζί του, θα φτάσουμε κι εμείς στη αρχή της ιστορίας…

Τον ρόλο του Ανδρέα Λάσκαρη ενσαρκώνει ο Κωνσταντίνος Γεωργαλής.

Ποιος είναι

konstantinos_georgalis_1587561213_2292952111083954511_192172013.jpg

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Χίο. Είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου και του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Θεσσαλονίκης. Στο θέατρο έχει συνεργαστεί με τους σκηνοθέτες: Άρη Μπινιάρη, Κατερίνα Ευαγγελάτου, Γιάννη Κακλέα, Άντζελα Μπρούσκου, Φωκά Ευαγγελινό, Μάνο Βαβαδάκη, Λίλλυ Μελεμέ, Ελένη Βλάχου, Βασίλη Καλφάκη, Αντώνη Φωνιαδάκη, σε έργα των Ευρυπίδη, Αισχύλου, Ο. Σαίξπηρ, Μολιέρου, Μ. Λέρμοντοφ, Τσ. Ντίκενς, Β. Κορνάρου, Ε. Σωτηροπούλου κ.α , σε διοργανώσεις και θέατρα όπως: Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, Εθνικό Θέατρο, Εθνική Λυρική Σκηνή, Θέατρο Πορεία, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Σύγχρονο Θέατρο, Θέατρο Σφενδόνη κ.α. Παράλληλα με το θέατρο έχει συμμετάσχει και σε κινηματογραφικές παραγωγές.

Με πληροφορίες από την επίσημη σελίδα του Εθνικού Θεάτρου

Η μάγισσα- Φλεγόμενη καρδιά: Αδυσώπητη σύγκρουση καλού με το κακό

Αποκλειστικό-Η Μάγισσα: H πιο εντυπωσιακή προσθήκη στο καστ της πολυαναμενόμενης δεύτερης σεζόν

Μάγισσα: O Λευτέρης Χαρίτος αποκάλυψε τον συμπρωταγωνιστή της Μαρίας Κίτσου

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved