Μίλτος Καρατζάς: «Ήταν μεγάλη έκπληξη για μένα που τον Καζαντζίδη τον έκανε ο Μάστορας»
Media

Μίλτος Καρατζάς: «Ήταν μεγάλη έκπληξη για μένα που τον Καζαντζίδη τον έκανε ο Μάστορας»

Ο Μίλτος Καρατζάς μιλάει για το σύγχρονο τραγούδι, τη σχέση του με τον Βασίλη Καρρά, την ταινία του «Καζαντζίδη και τη Δέσποινα Βανδή»

Ο γνωστός μουσικός παραγωγός συμπληρώνει φέτος 50 χρόνια παρουσίας στην ελληνική δισκογραφία και αναφέρεται σε όλα, σε συνέντευξή του στο Summer's Cool.

«Πάντα η ελληνική μουσική ήταν χωρισμένη σε στρατόπεδα. Εγώ απορρίπτω το τραπ, είναι κάτι που δεν με αγγίζει, ίσως λόγω της ηλικίας μου, αλλά και γενικά δεν με κάνει ναι νιώθω περήφανος. Υπάρχουν πολύ σημαντικοί καλλιτέχνες και στον χώρο του έντεχνου, ποπ κλπ που αρέσουν στη νεολαία, υπάρχουν και πολλοί λαϊκοί τραγουδιστές, αυτά που δεν υπάρχουν δυστυχώς σε ποσότητα και ποιότητα, όπως το παρελθόν, είναι τα τραγούδια. Λυπάμαι που το λέω, αλλά πολύ δύσκολα τραγούδια που κάνουν επιτυχία τα τελευταία 5-10 χρόνια θα γίνουν κλασσικά και θα ακούγονται», είπε αρχικά ο Μίλτος Καρατζάς.

Μίλτος Καρατζάς: Η αλλαγή στην εμφάνισή του μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας του – Έχασε 22 κιλά

karatzas.jpg

Για τη Δέσποινα Βανδή και το περιστατικό στη Σμύρνη είπε ο δημιουργός: «Μου έκανε εντύπωση που η Δέσποινα πήρε αυτήν την πολύ δυναμική απόφαση. Εγώ έχω να της πω ένα μπράβο. Στη συγκεκριμένη περίπτωση είχε δίκιο. Αν ήξερε ότι είναι κάτι σαν εθνική εορτή, εκεί μπορεί να έκανε λάθος».

Για την ταινία για τον Στέλιο Καζαντζίδη και τον Χρήστο Μάστορα που τον υποδύεται ανέφερε: «Ομολογώ ότι ήταν μια μεγάλη έκπληξη, το γεγονός ότι τον Στέλιο Καζαντζίδη τον έκανε ένας άνθρωπος που εγώ τον λατρεύω και υποκλίνομαι για τη δουλειά του. Μου φάνηκε σαν να πήραν έναν ποδοσφαιριστή και του είπαν έλα παίξε στον ρόλο ενός μπασκετμπολίστα. Ο Καζαντζίδης δεν είναι μόνο η καλή του φωνή, είναι και η ψυχή με την οποία λέει τα τραγούδια, είναι και ο τρόπος της ζωής του».

Δείτε τι άλλο είπε:

Η αποκάλυψη του Μίλτου Καρατζά για τον Βασίλη Καρρά: «Δίνει καθημερινά μάχη για τη υγεία του»

Ναταλία Γερμανού: Αναζητώντας τον πετυχημένο συνθέτη

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved