Η μάγισσα - Φλεγόμενη καρδιά: Η ολέθρια σύγκρουση που αλλάζει τη μοίρα τριών αιώνων
Media

Η μάγισσα - Φλεγόμενη καρδιά: Η ολέθρια σύγκρουση που αλλάζει τη μοίρα τριών αιώνων

Η δραματική σειρά «Η μάγισσα» συνεχίζεται τη νέα σεζόν στον ΑΝΤ1 με διαφορετική υπόθεση και θα μεταφέρει τους τηλεθεατές 100 χρόνια πριν από την ιστορία της Θεοφανώς.

Ο ΑΝΤ1 ανακοίνωσε όλο το βασικό καστ και οι πρωταγωνιστές της πολλά υποσχόμενης δραματικής σειράς μίλησαν για πρώτη φορά για τους ρόλους τους.

Η Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά: Ποιος είναι ο Κωνσταντίνος Γεωργαλής, «απόγονος» της Θεοφανώς;

kitsou-magissa.jpg

Μία συναρπαστική ιστορία γεμάτη εγκλήματα, πάθος, μυστήριο, μυστικά και πολλή μαγεία κατάφερε να κερδίσει την αγάπη του τηλεοπτικού κοινού. Ο λόγος, φυσικά, για την υπερπαραγωγή του ΑΝΤ1 «Η μάγισσα» με τις υπογραφές των Μελίνας Τσομπάνη, Πέτρου Καλκόβαλη και Λευτέρη Χαρίτου. Τη νέα τηλεοπτική χρονιά το σίριαλ επιστρέφει με διαφορετική ιστορία και καστ για να αποκαλύψει στους τηλεθεατές πώς ξεκίνησε η αέναη μάχη του καλού με το κακό. Πρόσφατα, ο σταθμός του Αμαρουσίου αποκάλυψε κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με όσα θα παρακολουθήσουμε τη σεζόν 2024-2025. Πρόκειται, λοιπόν, για το πρίκουελ της σειράς και θα έχει τίτλο «Η μάγισσα - Φλεγόμενη καρδιά», παρουσιάζοντας μια ιστορία με αλαζονεία, απληστία, οργή αλλά και μια ολέθρια σύγκρουση, η οποία πρόκειται να αλλάξει για πάντα τη μοίρα των ανθρώπων για τρεις αιώνες. Χρονικά τοποθετείται στη Μάνη του 1700, η οποία ήταν ενετόκρατούμενη.

Η μάγισσα – φλεγόμενη καρδιά: Ο απόγονος της Θεοφανώς αποκαλύπτεται…

kitsou-magissa-flegomeni-kardia.jpg

Κεντρική ηρωίδα είναι η Πανδώρα Μοντιλιάνι, η οποία είναι παντρεμένη με τον Τζουζέπε, έναν άντρα πολέμιο της μαγείας. Στην ιστορία του ζευγαριού εμπλέκονται μία σκοτεινή παρουσία, εκείνη της μάγισσας Λεώνης, ο γοητευτικός Σύλβιο αλλά και ένας ιερέας, ο πατέρας Αντώνιος. Το βασικό καστ της σειράς αποτελείται από τους Μαρία Κίτσου, Μελέτη Ηλία, Γιάννη Ποιμενίδη, Σπύρο Τσεκούρα, Γιούλικα Σκαφιδά Σπύρο Χατζηαγγελάκη, Γιώργο Παπαγεωργίου, Έλενα Σαλαμπάση, Ελένη Σακκά, Εριφύλη Κιτζόγλου και τον Αλέξανδρο Πιεχόβακ. Την παραγωγή του φιλόδοξου εγχειρήματος έχει αναλάβει η εταιρεία J.K. Productions του Γιάννη Καραγιάννη, ενώ τα γυρίσματα ξεκίνησαν στα μέσα Ιουλίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι από πέρυσι το Κτήμα Νάσιουτζικ στα Σπάτα έχει διαμορφωθεί σε καστροπολιτεία ειδικά για τις ανάγκες αυτής της υπερπαραγωγής.

Η Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά: H αποκάλυψη του Μελέτη Ηλία: «Δεν έχει ξαναγίνει στην τηλεόραση»

1720093624412-521028797-meletis-ilias.jpg

Instagram / meletis_ilias

Η υπόθεση

Όπως η μέρα συνυπάρχει με τη νύχτα... η αγάπη με το μίσος... το καλό με το κακό... έτσι και για κάθε Κυπριανό θα υπάρχει πάντα μια Θεοφανώ. Κι αυτή η αλυσίδα δεν θα σπάσει ποτέ... θα τη συναντάμε από την αρχή... μέχρι το τέλος του κόσμου. Στην αρχή αυτής της αλυσίδας, είναι το επόμενο ταξίδι. Στο μακρινό 1710, στην ενετοκρατούμενη Μάνη. Εκεί όπου οι δύο αυτές δυνάμεις δημιουργήθηκαν και συγκρούστηκαν για πρώτη φορά. Μια σύγκρουση που άφησε ανεξίτηλα σημάδια στις γενιές που ακολούθησαν. Η ίδια αλυσίδα θα μας οδηγήσει μέχρι το 1910... όπου ένας απόγονος προσπαθεί να βρει τις απαντήσεις για ένα χάρισμα που μπορεί να είναι τελικά κατάρα.

Μαρία Κίτσου: «Πάμε να επιχειρήσουμε κάτι πολύ ηρωικό αλλά με μεράκι»

Μάγισσα - Η Κίτσου δίνει spoiler: «Απόγονος προσπαθεί να βρει απαντήσεις για ένα χάρισμα που...»

marika.kitsou.official_1713806086_3351970860207521905_3994554132.jpg

Στην επίσημη παρουσίαση του νέου προγράμματος του ΑΝΤ1 οι πρωταγωνιστές μίλησαν για πρώτη φορά για τους ρόλους και τις φιλοδοξίες τους για τη σειρά «Η μάγισσα – Φλέγόμενη καρδιά». Η Μαρία Κίτσου αποκάλυψε ότι η μαγεία τη γοήτευε ανέκαθεν, ενώ αναφέρθηκε και στον ρόλο της. «Είμαι η Πανδώρα Μαντιλιάνι, ένας χαρακτήρας πολύ αινιγματικός. Είμαι ενθουσιασμένη με τη συμμετοχή μου στη “Μάγισσα". Ειδικά η μαγεία είναι κάτι που με γοήτευε πάρα πολύ από πάντα. Όταν διάβασα το σενάριο, έπαθα σοκ, γιατί είναι κάτι που δεν έχω ξαναδιαβάσει ποτέ ούτε σε μυθιστορήματα. Είναι μία απίστευτη ιστορία μυστηρίου και εγκλήματος. Επίσης η σειρά κάνει μία αναδρομή στο 1710, μια αχαρτογράφητη εποχή της Ελλάδας. Πάμε να επιχειρήσουμε κάτι πολύ ηρωικό αλλά με μεράκι. Είμαι πολύ ευτυχισμένη που συνεργάζομαι ξανά με τη Μελίνα, τον Πέτρο, τον Λευτέρη, όλους όσοι είχαμε δουλέψει μαζί και στις “Άγριες Μέλισσες», είπε η Μαρία Κίτσου.

Διαβάστε επίσης:

Αποκλειστικό-Η Μάγισσα: H πιο εντυπωσιακή προσθήκη στο καστ της πολυαναμενόμενης δεύτερης σεζόν

Μαρία Κίτσου: Η ηλικία, ο ρόλος στη «Μάγισσα» & ο ξαφνικός θάνατος του πατέρα της

Η Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά: Το ιδιόχειρο σημείωμα Τσαμπάνη – Καλκόβαλη για τον 2ο κύκλο

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved