Δίχτυ: Έξι καθηλωτικές ιστορίες στην ΕΡΤ με την υπογραφή Μανουσάκη
Media

Δίχτυ: Έξι καθηλωτικές ιστορίες στην ΕΡΤ με την υπογραφή Μανουσάκη

Ένα «Δίχτυ» αλιεύει έξι αυτοτελείς αστυνομικές ιστορίες χορταστικής διάρκειας 80 λεπτών, με πολλά υποσχόμενο σούπερ καστ, υπό τη μαγική μπαγκέτα του Μανούσου Μανουσάκη, που έχει υπογράψει τις μεγαλύτερες επιτυχίες της ελληνικής, τηλεόρασης, με ποσοστά τηλεθέασης που δεν έχουν ξεπεραστεί.

Και βεβαίως η ΕΡΤ συνεχίζει να επενδύει σε σειρές, στοχεύοντας σε ένα καλό σερί καλής μυθοπλασίας, που θα της χαρίσει έξτρα πόντους τηλεθέασης, πάντα με γνώμονα την υψηλή ποιότητα... Έτσι, μετά την πολυαναμενόμενη «Μαρία που έγινε Κάλλας», ανακοίνωσε την έναρξη των γυρισμάτων και για το «Δίχτυ».

Το δίχτυ: Σκοτεινές υποθέσεις με Παπαχαραλάμπους- Αθερίδη στην ΕΡΤ1

dixti-(1).jpg

Και εδώ έχουμε ένα πολύ ισχυρό καστ, ενώ το... οπλοστάσιο διαθέτει ακόμα έναν άσο, τον Μανούσο Μανουσάκη, που έχει υπογράψει μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην ελληνική τηλεόραση.

Πρόκειται για έξι αυτοτελείς αστυνομικές ιστορίες, από τις οποίες θα περάσουν περισσότεροι από 100 ηθοποιοί, ενώ με τη διάρκεια του κάθε επεισοδίου στα 80 λεπτά το αποτέλεσμα αναμένεται... χορταστικό!

dixti-(4).jpg

Σύμφωνα με το σενάριο, το οποίο υπογράφει ο Βαγγέλης Γιαννίσης (μαζί με την Κόπα Παπανικολάου και τη Γιάννα Κανελλοπούλου), στο επίκεντρο κάθε φορά θα βρίσκεται μια επίλεκτη ομάδα αστυνομικών της Γενικής Ασφάλειας η οποία θα αναλαμβάνει την επίλυση σημαντικών και ειδικού ενδιαφέροντος υποθέσεων.

Φώτα, κάμερα, πάμε και ρόλοι-έκπληξη!

dixti-(2).jpg

Όπως μας ενημερώνει η κρατική τηλεόραση, σε έναν ιδιαίτερο βιομηχανικό χώρο, στο ΠΛΥΦΑ (Πάρκο Πλεκτηρίων - Υφαντήριων Αθηνών), που έχει διαμορφωθεί κατάλληλα ώστε να φαίνεται με ρεαλιστικό τρόπο ότι στεγάζει τα γραφεία της Γενικής Ασφάλειας, έχουν ήδη αρχίσει τα γυρίσματα της σειράς. Είναι πολύωρα και εντατικά, με ρυθμούς πυρετώδεις. Γυρίσματα όμως πραγματοποιούνται και σε διάφορες άλλες περιοχές της Αττικής, όπως στην Παιανία, στην Αγία Παρασκευή, στα Μελίσσια, στα Εξάρχεια και στην Κυψέλη, όπου θα δούμε να εκτυλίσσονται μπόλικες σκηνές έντονης δράσης. Την επίλεκτη ομάδα αστυνομικών της Γενικής Ασφάλειας, η οποία θα αναλαμβάνει την επίλυση σημαντικών υποθέσεων, απαρτίζουν οι Θοδωρής Αθερίδης (Αγγελος Βίος, υπαστυνόμος Α'), Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους (Αντιγόνη Μακρή, υποδιευθύντρια), Ορέστης Τζιόβας (Λευτέρης Μαυρίδης, αστυνόμος Β'), Φιόνα Γεωργιάδη (Στέλλα Λέκκα, υπαστυνόμος), Κατερίνα Κρανίδη (Ρεβέκκα Αργυροπούλου, ανθυπαστυνόμος) και Σπύρος Μαραγκουδάκης (Βάσος Σεφέρντογλου, Ρομά ανθυπαστυνόμος).

Πηγή Τηλέραμα

Το «Δίχτυ» του Μανουσάκη έρχεται τον Οκτώβριο στην ΕΡΤ1

Το δίχτυ: Η νέα σειρά του Μανούσου Μανουσάκη έρχεται τη νέα σεζόν στην ΕΡΤ

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved