Ηλέκτρα β’ κύκλος: Τρία νέα πρόσωπα ταράζουν την Αρσινόη – Γνωρίστε τους νέους χαρακτήρες της σειράς
Media

Ηλέκτρα β’ κύκλος: Τρία νέα πρόσωπα ταράζουν την Αρσινόη – Γνωρίστε τους νέους χαρακτήρες της σειράς

Τον ερχόμενο Σεπτέμβριο μαζί με το νέο πρόγραμμα της δημόσιας τηλεόρασης θα ξεκινήσει και η προβολή του δεύτερου κύκλου της δραματικής σειράς εποχής «Ηλέκτρα».

Νέα πρόσωπα εισβάλλουν στη ζωή των ηρώων που θα δούμε έναν προς έναν…

hlektra-gossiptv.jpg

Το ερωτικό δράμα εποχής «Ηλέκτρα» είναι βασισμένο σε μια ιδέα της συγγραφέως Ελένης Καπλάνη, σε σκηνοθεσία της Βίκυ Μανώλη και σενάριο των Μαντώς Αρβανίτη και Θωμά Τσομπάνη. Στα καινούρια επεισόδια, τα γυρίσματα των οποίων έχουν ήδη ξεκινήσει, θα παρακολουθήσουμε νέα πρόσωπα να εισβάλλουν στη ζωή των ηρώων της Αρσινόης, θα δούμε ανατροπές, ανομολόγητους έρωτες και σκοτεινά μυστικά να έρχονται στο φως. Η Ηλιάνα Μαυρομάτη, η Αλεξάνδρα Παντελάκη και ο Σπύρος Σταμούλης πρόκειται να ενσαρκώσουν τους νέους ρόλους, οι οποίοι ανοίγουν νέες ιστορίες και φέρνουν τα πάνω κάτω.

Περισσότεροι από 30 ηθοποιοί συμμετέχουν στα γυρίσματα της σειράς, που θα συνεχιστούν με πυρετώδεις ρυθμούς καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού έτσι ώστε να υπάρξει ένα ικανοποιητικό στοκ επεισοδίων. Αξίζει να σημειωθεί πως τα γυρίσματα πραγματοποιούνται σε διάφορες περιοχές της Αττικής όπως Μαρούσι, Σπάτα, Παιανία, Ελευσίνα, Κερατέα, Μαρκόπουλο, Λαύριο, καθώς και σε άλλα μέρη της Ελλάδας, όπως η Καρδαμύλη, με πλάνα που αποτυπώνουν ανάγλυφα τη νησιωτική ατμόσφαιρα και το κλίμα της εποχής.

HLEKTRA-4.jpg

Ας δούμε τους νέους ήρωες πιο αναλυτικά:

Ηλιάνα Μαυρομάτη (Αγνή Ντούτση)

mavromati.jpg

Η Αγνή εργάζεται ως νοσοκόμα στην ψυχιατρική φυλακή και αναλαμβάνει τη «φροντίδα» του Νικόλα με αρκετά ύποπτα και ιδιαίτερα μέσα. Αριβίστρια, κυνική, έξυπνη, σέξι και χειριστική. Πρόκειται για έναν άνθρωπο ευφυή που ξέρει να διαβάζει όποιον στέκεται απέναντι' της με μεγάλη ευκολία. Πιστεύει ότι η ζωή τής χρωστάει και θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να εισπράξει!

Σπύρος Σταμούλης (Αλέξης Μπόγρης)

stamoulis.jpg

Ο Σπύρος Σταμούλης θα υποδυθεί τον Αλέξη Μπόγρη, τον δικηγόρο του Νικόλα. Κυνικός, αριβίστας, αθυρόστομος. Ο Αλέξης κληρονόμησε απ’ τον πατέρα του ένα δικηγορικό γραφείο που πάντα αναλάμβανε ασήμαντες υποθέσεις. Εκείνος, όμως, θεωρεί τον εαυτό του φτιαγμένο για μεγάλα πράγματα. Δεν έχει κανέναν ηθικό ενδοιασμό, αρκεί να γεμίζει η τσέπη του και να ψηλώνει η φήμη του, και αυτό μπορεί να το πετύχει μόνο αν υπερασπίζεται τους θύτες της υπόθεσης. Έτσι, πλησιάζει τον νεαρό Βρεττό προκειμένου να αναλάβει την υπόθεσή του και θα κάνει τα πάντα για να καταφέρει τον στόχο του.

Αλεξάνδρα Παντελάκη (Δέσπω Καραβά)

hlektra.jpg

Η Δέσπω είναι η γιαγιά του Φανούρη. Ο χαρακτήρας που θα ενσαρκώσει η Αλεξάνδρα Παντελάκη είναι μια γυναίκα που τη μαστίγωσε η ζωή, αλλά δεν τη σκλήρυνε, ούτε έχασε την πίστη της στον θεό. Παράλληλα, όμως, είναι και μια φοβισμένη γυναίκα, που λουφάζει στη γωνιά της και δεν τα βάζει με το άδικο που χτυπάει το σπιτικό της. Μετά την αυτοκτονία του γιού της και τον θάνατο της νύφης της, έγινε για τον μικρό Φανούρη και μάνα και πατέρας. Φτάνοντας η Δέσπω στην Αρσινόη, θα βρει μια ανέλπιστη φίλη στο πρόσωπο της Δόμνας.

Πηγή: My TV

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved