Μανουσάκης για Παπαχαραλάμπους:« Είναι μία ευτυχής συνάντηση 30 χρόνια μετά τους Ψίθυρους Καρδιάς»
Media

Μανουσάκης για Παπαχαραλάμπους:« Είναι μία ευτυχής συνάντηση 30 χρόνια μετά τους Ψίθυρους Καρδιάς»

30 χρόνια μετά τη θρυλική σειρά Ψίθυροι καρδιάς, ο Μανούσος Μανουσάκης σκηνοθετεί και πάλι την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους στη νέα σειρά της ΕΡΤ1 με τίτλο Το Δίχτυ.

Ο Μανούσος Μανουσάκης μίλησε για τη συνεργασία αυτή αλλά και θυμήθηκε περιστατικά από θαυμαστές από την εποχή που παιζόταν η θρυλική, πλέον, σειρά Ψίθυροι Καρδιάς, που είχε σημειώσει ρεκόρ τηλεθέασης.

Μανουσάκης: Δείτε το σπίτι του στο Πόρτο Ράφτη! Έχει βιβλιοθήκη - λαβύρινθο & είναι στην οδό... Ηθών

MANOYSOS-MANOYSAKIS.jpg


-Πώς αισθάνεστε που στο «Δίχτυ» θα συνεργαστείτε ξανά με την Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους…

Αυτή είναι πολύ ευτυχής συνάντηση 30 χρόνια μετά τους «Ψίθυρους Καρδιάς». Είναι τόσο τρυφερή και αγαπησιάρικη αυτή η επανένωση, δεν το είχα φανταστεί. Ήταν μια μεγάλη αγκαλιά. Δεν μου ξύπνησε μόνο μνήμες η Άννα-Μαρία. Προχθές είχαμε γύρισμα στα Άνω Λιόσια γιατί ένας από τους ήρωές μας είναι τσιγγάνος, ο πρώτος τσιγγάνος στην ελληνική αστυνομία και μάλιστα αξιωματικός και είναι μόνιμος ρόλος. Πήγα στα μέρη που είχαμε κάνει γυρίσματα για τους «Ψίθυρους» και ήρθαν όλοι εκείνοι που είχαν συμμετάσχει τότε. Με ρωτούσαν αν τους αναγνωρίζω αλλά τους έλεγα «ήσουν 12 χρονών τότε και τώρα 40, πώς να σε γνωρίσω;» (γέλια). Με περιβάλαν όλοι τους με πολλή ζεστασιά, οι κοπέλες φορούσαν τα καλά τους όπως και τα παιδιά τους και συμμετείχαν στο γύρισμα με χαρά. Ήταν απίστευτη η ατμόσφαιρα, γιατί ήταν στα ίδια σημεία που γυρίστηκαν οι «Ψίθυροι».

Μανουσάκης για Γκλέτσο: «Άπλωσε τα πόδια παραπάνω από το πάπλωμά του»

-Θυμάστε κάποιο περιστατικό από θαυμαστές της σειράς, η οποία έσπασε τα ρεκόρ τηλεθέασης;

Πραγματικά την έβλεπε όλη η Ελλάδα. Από εκείνη την περίοδο θυμάμαι μια μεγάλη περιπέτεια… Να γνωρίσουμε καταρχάς και να δούμε μέσα από μια «κλειδαρότρυπα» μια κοινωνία άγνωστη σε μας η οποία παρότι ήταν δίπλα μας ταυτόχρονα ήταν τόσο μακριά. Έπρεπε λοιπόν να γνωρίσουμε τον πολιτισμό, τα ήθη και τα έθιμα των ανθρώπων αυτών. Τον τρόπο που ερωτεύονται, που τσακώνονται. Ήταν λοιπόν ένα ταξίδι σε έναν άλλον κόσμο…

-Θα βλέπαμε τους «Ψίθυρους Καρδιάς» να γίνονται remake;

Τι να βλέπαμε την Άννα-Μαρία με 12 παιδιά; Δύσκολο…(γέλια).

Διαβάστε επίσης:

Άννα – Μαρία Παπαχαραλάμπους: Αποκάλυψε την ηλικία της και ανακοίνωσε την τηλεοπτική επιστροφή της

Μανουσάκης: «Η τελευταία μέρα της ζωής μου θα ήθελα να είναι στο γύρισμα όταν λέω ‘μοτέρ ή στοπ’»

Μανούσος Μανουσάκης: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με την επί 48 χρόνια σύζυγό του

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved