«Η Μάγισσα – Φλεγόμενη Καρδιά»: Backstage φωτογραφίες των πρωταγωνιστών στα πρώτα γυρίσματα!
Media

«Η Μάγισσα – Φλεγόμενη Καρδιά»: Backstage φωτογραφίες των πρωταγωνιστών στα πρώτα γυρίσματα!

«Η Μάγισσα – Φλεγόμενη Καρδιά»: Οι ηθοποιοί δίνουν σάρκα και οστά στους ήρωες που έπλασαν η Μελίνα Τσαμπάνη και ο Πέτρος Καλκόβαλης, η κάμερα καταγράφει υπό τις οδηγίες του Λευτέρη Χαρίτου και η ιστορία αρχίζει να ξετυλίγεται…

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τους συντελεστές της πολυαναμενόμενης σειράς που θα προβάλλεται στον ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+ από τον Οκτώβριο σε οργασμό δουλειάς και προετοιμασιών για να αποδοθεί στην κάμερα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για το prequel της Μάγισσας που όλοι αγάπησαν.

Η Μάγισσα Φλεγόμενη καρδιά-Μαρία Κίτσου: «Δηλώνω συγκλονισμένη για αυτό που έχω πάρει στα χέρια μου»

Να θυμίσουμε όμως λίγο την ιστορία:

Κάνουμε «βουτιά» στον χρόνο και συγκεκριμένα 100 χρόνια πριν από τη Μάγισσα, σε μια εποχή πιο βίαιη όπου οι κατακτητές στη Μάνη εδραιώνουν την κυριαρχία τους βάφοντάς την με αίμα. Η ιστορία ξεκινάει το 1910 όταν ο δισέγγονος της Θεοφανώς, ο Ανδρέας Λάσκαρης, επιστρέφει στη γενέτειρά του, τη Μάνη, ώστε να πουλήσει τον πύργο της οικογένειάς του. Εκεί θα ανακαλύψει πάρα πολλά πράγματα που ούτε καν γνώριζε!

Μέσα από την αναζήτηση για τους προγόνους του, θα βρεθεί αντιμέτωπος με έναν γρίφο, που αν τον λύσει, θα ελευθερώσει τη γενιά του από το χάρισμα-κατάρα.

Τα βήματά του θα τον οδηγήσουν πίσω, στο 1710, τότε που οι δυνάμεις του καλού και του κακού δημιουργήθηκαν και συγκρούστηκαν για πρώτη φορά.

Έτσι θα μάθουμε και πώς συνδέονταν οι Λασκαραίοι με τους Γερακάρηδες και τα μυστικά των οικογενειών.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από τα πρώτα γυρίσματα:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved