Εβελίνα Παπούλια - Γιώργος Λιάντος: Ξανά μαζί το πρώην ζευγάρι στη μεγάλη οθόνη
Gossip

Εβελίνα Παπούλια - Γιώργος Λιάντος: Ξανά μαζί το πρώην ζευγάρι στη μεγάλη οθόνη

Εβελίνα Παπούλια - Γιώργος Λιάντος: Οι δυο τους έζησαν πριν από χρόνια έναν μεγάλο έρωτα και τώρα αναμένεται να συνεργαστούν στη Μεγάλη οθόνη.

H Εβελίνα Παπούλια και ο Γιώργος Λιάντος έχουν αποκτήσει την κόρη τους, Αφροδίτη Λιάντου που ασχολείται επίσης με την υποκριτική, ακολουθώντας τα βήματα τους.

Η Εβελίνα Παπούλια το 1999 είχε ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον Γιώργο Λιάντο, αλλά μετά από δύο χρόνια αποφάσισαν να χωρίσουν. Κατάφεραν ωστόσο να διατηρήσουν φιλική σχέση. Μάλιστα, συνεργάζονται ξανά στη νέα ταινία του Ντένη Ηλιάδη με τίτλο "Buzzheart" που βγαίνει στους κινηματογράφους τον Σεπτέμβρη.

Γιώργος Λιάντος:Ο μπαμπάς της Αφροδίτης πρωταγωνιστεί σε θρίλερ με την πρώην του... Εβελίνα Παπούλια

papoulia.jpg

Στην ταινία, ο Αργύρης, ένας ντροπαλός 19χρονος, γνωρίζει τη Μαίρη, μία κοπέλα τελείως έξω από τα κυβικά του. Οταν της ζητά να βγουν, εκείνη τον προσκαλεί για ένα τριήμερο στο εξοχικό των γονιών της. Οι γονείς της όμως, σύντομα του εκμυστηρεύονται πως η Μαίρη αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και προκειμένου να βεβαιωθούν πως εκείνος είναι ο κατάλληλος, θα πρέπει να τον υποβάλλουν σε κάποια τεστ συμπεριφοράς. Τα τεστ ξεκινούν, σταδιακά γίνονται όλο και πιο επικίνδυνα, ενώ αρχίζει να αποκαλύπτεται μία οικογενειακή δομή με εντελώς αντίθετες ισορροπίες...

4ac57cd20f2a449fb9394ba866209be9.jpg

Η Αφροδίτη Λιάντου στο gossip-tv: «To ιδανικό τέλος για τη Μυρτάλη θα ήταν να φύγει στο εξωτερικό»

Exclusive Flashback στη βάφτιση της Αφροδίτης Λιάντου με νονές, Ναταλία Τσαλίκη και Ηρώ Μπέζου

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved