Μυστικός γάμος στην ελληνική showbiz; «Είναι όλα έτοιμα και το ξέρουν και οι φίλοι τους»
Media

Μυστικός γάμος στην ελληνική showbiz; «Είναι όλα έτοιμα και το ξέρουν και οι φίλοι τους»

Φήμες θέλουν την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Γρηγόρη Μόργκαν να επισημοποιούν τη σχέση τους.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, μετά τον χωρισμό της από τον Κωνσταντίνο Βασάλο αποφάσισε να μην αναφέρεται καθόλου στην προσωπική της ζωή.

Διατηρεί δεσμό εδώ και αρκετό καιρό με τον Γρηγόρη Μόργκαν αλλά φροντίζει να μη μαθαίνουμε τίποτα για τη σχέση αυτή, ενώ και οι αναρτήσεις στα social media είναι πολύ προσεκτικές και δεν ανεβάζουν κοινά στιγμιότυπα.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έκανε την έκπληξη και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα story με τον σύντροφό της σε θάλασσα της Κρήτης, κάτω από την πανσέληνο.

Βαλαβάνη: Οι διακοπές στα Κύθηρα και η φωτογραφία που ανέβασε με τον σύντροφό της, Γρηγόρη Μόργκαν

valavani-morgkan2.jpg

Με αφορμή το story, συζητήθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης 20/8 στην εκπομπή Summer's Cool, οι φήμες περί γάμου. Δημοσιογράφος της εκπομπής αποκάλυψε ότι οι δυο τους όχι απλά είναι έτοιμοι για το επόμενο βήμα αλλά κι από πρακτικής άψογης τα έχουν ήδη δρομολογήσει όλα!

«Το έχουμε ξανακούσει στις αρχές του καλοκαιριού, και τώρα έχουν φουντώσει και πάλι οι φήμες που θέλουν την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Γρηγόρη Μόργκαν να επισημοποιούν τη σχέση τους το επόμενο διάστημα. Και μάλιστα, μάς ήρθαν πληροφορίες ότι τα έχουν κλείσει όλα και ότι είναι όλα έτοιμα και οι φίλοι τους το ξέρουν. Δε γνωρίζουμε περισσότερα, ούτε θέλουμε να τους φέρουμε σε δύσκολη θέση. Να είναι καλά», είπε ο δημοσιογράφος Ισίδωρος Φίκαρης στον αέρα.

Δείτε όλο το ρεπορτάζ στο βίντεο:

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Πόζαρε με το μπικίνι της στα βράχια–Το σχόλιο του συντρόφου της, Γρηγόρη Μόργκαν

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η φωτό με τον σύντροφό της, Γρηγόρη Μόργκαν και η έξοδος

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: H συνάντηση Βασάλου - Μόργκαν & τα κλειδιά που δεν της επέστρεψε ακόμα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved