Η γη της ελιάς: Ο Μάνος φεύγει από τη Μάνη
Media

Η γη της ελιάς: Ο Μάνος φεύγει από τη Μάνη

Η γη της ελιάς: Νέα δεδομένα προκύπτουν στη ζωή του Μάνου που ανατρέπουν ξανά τις ισορροπίες μέσα στο σπίτι των Βρεττάκων.

Στα επεισόδια του 4ου κύκλου της καθημερινής σειράς του Mega, Η γη της ελιάς, ο Ισίδωρος προσλαμβάνει έναν νέο διευθυντή για την οικογενειακή τους επιχείρηση, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον Μιχάλη Χατζή, που θα υποδυθεί ο Στέφανος Μιχαήλ.

Η γη της ελιάς- 4ος κύκλος: Ο Μιχάλης κάνει κόλαση τη ζωή του Δημοσθένη

manos-gi-elias.jpg

Ο άντρας αυτός, που είναι συνεργάτης του Τζον από την Αμερική, αναλαμβάνει τη θέση που κρατούσε ως τώρα ο Μάνος, απαγκιστρώνοντας τον τελευταίο από τις πολλές υποχρεώσεις. Μάλιστα, την ίδια χρονική περίοδο παρουσιάζεται μια μεγάλη επαγγελματική ευκαιρία στον Ισίδωρο και αποφασίζει να επεκτείνει τις δραστηριότητές τους, αγοράζοντας έναν ελαιώνα στην περιοχή της Αττικής. Ο πατριάρχης των Βρεττάκων ζητάει λοιπόν στήριξη από τα μέλη της οικογένειάς του και τα αγαπημένα του πρόσωπα, προκειμένου να τον βοηθήσουν.

1724239517623-129823811-manos.jpg

Θα τρίβετε τα μάτια σας! Η θεαματική αλλαγή πρωταγωνίστριας της Γης της Ελιάς

Όπως είναι φυσικό, εκείνοι ανταποκρίνονται αμέσως και έτσι ο Μάνος, ο οποίος πλέον έχει ελεύθερο χρόνο, προθυμοποιείται να αναλάβει ο ίδιος την ευθύνη της αγοράς. Για τον λόγο αυτόν λοιπόν, φεύγει από την Αρεόπολη και εγκαθίσταται στην Αθήνα. Η μετακόμιση αυτή δεν θα είναι μόνιμη, αλλά ο άντρας για ένα διάστημα θα πηγαινοέρχεται στη Μάνη για να βλέπει τη σύζυγό του, Μαρίνα, και την κορούλα τους, την Αγγελική. Δυστυχώς, οι υποχρεώσεις της γυναίκας στο ανθοπωλείο δεν της επιτρέπουν να ακολουθήσει τον άντρα της και έτσι για ένα διάστημα το ζευγάρι είναι αναγκασμένο να ζει χωριστά. Πηγή: Mytv

Διαβάστε επίσης:

Η γη της ελιάς- 4ος κύκλος: Διαλύεται ο γάμος Μάνου και Μαρίνας

Η γη της ελιάς- 4ος κύκλος: Ζευγάρια στη δίνη των γεγονότων

Η γη της ελιάς- 4ος κύκλος: Οι 2 χωρισμοί θα σοκάρουν τη Μάνη

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved