Το σπόιλερ που θα ραγίσει καρδιές- Μπαχάρ και Τιμούρ πεθαίνουν
Media

Το σπόιλερ που θα ραγίσει καρδιές- Μπαχάρ και Τιμούρ πεθαίνουν

Η μεγάλη μέρα για το χειρουργείο της Μπαχάρ έχει φτάσει, αλλά δυστυχώς οι επιπλοκές είναι πολλές και τόσο η ίδια όσο και ο Τιμούρ, που είναι ο δότης της, αργοπεθαίνουν και το τέλος για εκείνους πλησιάζει...

Η υγεία της Μπαχάρ βρίσκεται πια σε τελικό στάδιο και άμεσα χρειάζεται ξανά μεταμόσχευση. Αυτή τη φορά τα πράγματα είναι ακόμα πιο επικίνδυνα καθώς το προηγούμενο μόσχευμα το απέρριψε ο οργανισμός της.

bahar3.jpg

Η Μπαχάρ πεθαίνει

Στο μεταξύ, τα πράγματα με τον Τιμούρ όχι μόνο δεν πάνε καλά, αλλά οι δυο τους βρίσκονται σε διαμάχη για την περιουσία μετά την απόφαση να πάρουν διαζύγιο. Ένας έντονος καβγάς μεταξύ τους φέρνει λιποθυμία στην Μπαχάρ μεταφέρεται στο νοσοκομείο και εκεί γίνονται γνωστά τα μαντάτα για την υγεία της.

timour2.jpg

Ο Τιμούρ είναι ο δότης της Μπαχάρ αλλά παθαίνει ανακοπή στο χειρουργείο

Ο Εβρέν γνωρίζει τη σοβαρότητα της κατάστασης και η Μπαχάρ είναι σε απόγνωση, κυρίως για τα παιδιά της και φροντίζει μέσω του δικηγόρου της να εξασφαλίσει το μέλλον τους. Την ίδια ώρα πάνω σ' έναν καβγά τους, ο Εβρέν αποκαλύπτει στον Τιμούρ: «Η Μπαχάρ πεθαίνει». Εκείνος συγκλονίζεται και προτίθεται να γίνει δότης Η Μπαχάρ αρνείται καθώς δεν τον εμπιστεύεται. Ο Τιμούρ προσπαθεί να κάνει τους πάντες να πείσουν την Μπαχάρ να δεχτεί το μόσχευμά του αλλά κανείς δεν τον εμπιστεύεται καθώς την πρώτη φορά αρνήθηκε να τη βοηθήσει. Στο μεταξύ, ο Εβρέν κάνει εξετάσεις και ανακαλύπτει πως είναι κι εκείνος συμβατός δότης και έτσι προσφέρεται να σώσει την Μπαχάρ, εκείνη όμως του λέει: «Σε εμπιστεύομαι σαν γιατρό μου και γι’ αυτό δεν θέλω να γίνεις δότης, θέλω να παραμείνεις ο γιατρός μου».

Η τραγωδία

bahar2.jpg

Ο Τιμούρ βρίσκει τη λύση για να πείσει την Μπαχάρ να δεχτεί το μόσχευμά του και έτσι πάει να τη βρει με τα χαρτιά του διαζυγίου. «Θα σου δώσω το διαζύγιο τελικά και ό,τι άλλο θέλεις, αρκεί να με αφήσεις να γίνω δότης. Μετάνιωσα για όσα σου έκανα, άφησέ με να κάνω μια φορά κάτι καλό για εσένα και τα παιδιά μας». Εκείνη συγκινείται, δέχεται και αγκαλιάζονται, ενώ όλη η οικογένεια είναι ευτυχισμένη. Η μέρα του χειρουργείου ξημερώνει και η αγωνία είναι στα ύψη. Η μια ομάδα χειρουργών αναλαμβάνει τον Τιμούρ με επικεφαλής τον Εβρέν και βοηθό του τον Αζίζ, και η άλλη ομάδα την Μπαχάρ. Πρέπει όλα να γίνουν στον χρόνο τους. Μόνο που μια αναποδιά αλλάζει όλα τα δεδομένα.

evren1.jpg

Ο Εβρέν χειρουργεί την Μπαχάρ και τον Τιμούρ

Ο Τιμούρ παθαίνει ανακοπή, πριν προλάβει ο Εβρέν να πάρει εμφύτευμα για την Μπαχάρ, ενώ την Μπαχάρ την έχουν ήδη ανοίξει και έχουν αφαιρέσει το άρρωστο κομμάτι της. Πρέπει άμεσα, όμως, να της κάνουν τη μεταμόσχευση καθώς αιμορραγεί ασταμάτητα και πέφτει σε κώμα. Ο Εβρέν προσπαθεί να επαναφέρει στη ζωή τον Τιμούρ.

bahar1.jpg

Τη στιγμή που τα μηχανήματα που δείχνουν τις ζωτικές του λειτουργίες σταματούν να λειτουργούν, η Ουμάι με την Παρλά παθαίνουν σοβαρό τροχαίο ατύχημα, όταν πέφτουν με το αμάξι στον γκρεμό! Πηγή: Tv24.

Διαβάστε επίσης:

Τζαν Γιαμάν: Οργή για την κίνησή του και την απαράδεκτη συμπεριφορά στα σοκάκια της Μυκόνου

Χαλίτ Εργκέντς ή αλλιώς Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής: Αγνώριστος σήμερα ο πρωταγωνιστής

Meryem Uzerli: Δείτε πόσο έχουν μεγαλώσει τα παιδιά της «Χουρέμ» - Η ομοιότητα με τη μαμά τους

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved