Ο Νίκος Ψαρράς μιλά για το νέο του ρόλο: «Θα τον χαρακτηρίζαμε σαν έναν άντρα σκοτεινό»
Media

Ο Νίκος Ψαρράς μιλά για το νέο του ρόλο: «Θα τον χαρακτηρίζαμε σαν έναν άντρα σκοτεινό»

Στη «Μάγισσα» ο Νίκος Ψαρράς υποδυόταν το θείο του Μάρκου Παπαδοκωνσταντάκη. Τη νέα σεζόν, γίνεται ο μέντοράς του στην αστυνομία... Η σειρά, Διάφανη Αγάπη, στην οποία πρωταγωνιστούν, είναι σύγχρονη, αλλά κι αυτή με πολλά μεταφυσικά στοιχεία, ενώ είναι εξίσου και συναρπαστική.

Η νέα, εβδομαδιαία σειρά μυστηρίου έρχεται για τριάντα δύο επεισόδια, σε σκηνοθεσία Σπύρου Ρασιδάκη και προσαρμογή σεναρίου Βασίλη Ρίσβα και Δήμητρας Σακαλή. Όλα ξεκινούν όταν δολοφονείται ο αστυνόμος Στέφανος Λεοντής (Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης). Ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος Νίκος Ραγκούσης (Νίκος Ψαρράς) κινεί γη και ουρανό για να βρει το δολοφόνο του, καθώς τον Στέφανο τον είχε σαν γιο του. Αυτό που δεν γνωρίζει είναι ότι ο Στέφανος, στη μετά θάνατον ζωή, επέλεξε να μείνει στον επίγειο κόσμο, για να βρει το δολοφόνο του! Ο Νίκος Ψαρράς θεωρεί μέγιστη υποκριτική πρόκληση το ρόλο του στη σειρά.

Διάφανη αγάπη: Έρωτας, μυστήριο και θάνατος στη νέα σειρά

- Ο Ραγκούσης έχει ιδιαίτερη συμπάθεια στον οξυδερκή και αποτελεσματικό αστυνόμο; «Τον έχει σαν γιο του». - Κάτω από ποιες συνθήκες γνωρίστηκαν;

«Από ό,τι φαίνεται, είχε συλλάβει τον Στέφανο στο παρελθόν όταν ήταν πιτσιρικάς. Ο Ραγκούσης συνειδητοποίησε ότι ήταν ένα πολύ ικανό πλάσμα και του είπε “διάλεξε με ποια μεριά θέλεις να είσαι”. Έτσι τον έβαλε μέσα στην αστυνομία. Η σχέση του Ραγκούση με τον Στέφανο είναι φιλική και πατρική. Όσο για τον Στέφανο, εξελίχθηκε στον καλύτερο άντρα που έχει μέσα στο τμήμα».

Διάφανη αγάπη - Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης: «Ήθελα να δουλέψω σε ένα πρότζεκτ με ποιότητα σαν αυτό»

- Ο Ραγκούσης προσπάθησε να σώσει τη ζωή του Στέφανου βάζοντάς τον στην αστυνομία, αλλά τελικά αυτός σκοτώνεται εν ώρα καθήκοντος...

«Γι’ αυτό με την έναρξη του σίριαλ όταν δολοφονείται ο Στέφανος, ο Ραγκούσης χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του».

Nikos-PSarras..jpg

- Ποια στοιχεία συνθέτουν το προφίλ του ήρωα;

«Θα τον χαρακτηρίζαμε σαν έναν άντρα σκοτεινό, που επιβάλλεται. Όλοι μέσα στο τμήμα τον φοβούνται. Ένας άνθρωπος με πολλές ανατροπές. Είναι χήρος, μεγαλώνει μόνος το γιο του που είναι μπλεγμένος. Ένας ζορισμένος άνθρωπος που θα εξελιχθεί, όπως και οι περισσότεροι στη σειρά, προς μια κατεύθυνση που κανείς δεν περιμένει».

- Ο Ραγκούσης ονειρεύεται να είχε ένα γιο σαν τον Στέφανο;

«Μετά τη δολοφονία του, ο Ραγκούσης αναφέρει πολλές φορές ότι “ως γιο μου τον είχα”. Υπάρχουν πολλά φλας μπακ που βλέπουμε τη σχέση τους. Πόσο έχει σταθεί ο ένας στον άλλο. Είναι ο γιος που θα ήθελε να έχει, αλλά δεν είναι γιος του, ενώ έχει μεγάλη αδυναμία στο παιδί του, που είναι αδύναμο».

Διάφανη Αγάπη: Η νέα αισθηματική σειρά μυστηρίου έρχεται - Όλα όσα θα δούμε

diafani-agapi.jpg

- Η αχίλλειος πτέρνα του Ραγκούση είναι μόνο ο γιος του ή υπάρχει και κάτι άλλο που θα δούμε στην πορεία;

«Από το γιο του ξεκινά όλη η αδυναμία του και από τι πορεία έχει πάρει η ζωή του γιου του. Προσπαθεί να τον προστατεύσει και να τον φέρει στον ίσιο δρόμο. Αυτό είναι ιτο προσωπικό του κομμάτι κα ιπάση θυσία το κρατά μακριά και καλά κρυμμένο από τους συναδέλφους του», είπε ο Νίκος Ψαρράς στο περιοδικό Τηλεθεατής.

Διαβάστε επίσης:

Διάφανη αγάπη - Νίκος Ψαρράς: «Θα υπάρχουν ανατροπές σε κάθε επεισόδιο»

Νίκος Ψαρράς: «Με κάποιους ανθρώπους οι ζωές μας μπλέκονται και είναι σαν μια ζωή»

Νίκος Ψαρράς: «Η οικογένεια για μένα είναι μια μεγάλη προτεραιότητα αυτή τη στιγμή»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved