Τα γυρίσματα του Άκη Πετρετζίκη και τα 70.000 ευρώ που θα μοιράζει ο Θαναηλάκης
Τα γυρίσματα του Άκη Πετρετζίκη και τα 70.000 ευρώ που θα μοιράζει ο Θαναηλάκης
Media

Τα γυρίσματα του Άκη Πετρετζίκη και τα 70.000 ευρώ που θα μοιράζει ο Θαναηλάκης

Τα τηλεοπτικά νέα δε σταματούν... To Deal, το πιο απρόβλεπτο τηλεπαιχνίδι της ελληνικής τηλεόρασης, επιστρέφει ανανεωμένο στον ALPHA με τον Γιώργο Θαναηλάκη στο τιμόνι της παρουσίασης. Από την άλλη ο Άκης Πετρετζίκης ετοιμάζεται πυρετωδώς για τα επεισόδια της εκπομπής του Aki's food tour. 

Το Deal, το πιο απρόβλεπτο τηλεπαιχνίδι της ελληνικής τηλεόρασης, επιστρέφει ανανεωμένο στον ALPHA. Στο παιχνίδι-θρύλο η αδρεναλίνη χτυπάει κόκκινο, γιατί ένα και μόνο κουτί μπορεί να αλλάξει τη ζωή του κάθε παίκτη, αφού ενδέχεται να περιέχει το έπαθλο των 70.000 ευρώ.

thanailakis-1.jpg

Ο Γιώργος Θαναηλάκης, ο παρουσιαστής του τηλεπαιχνιδιού, είναι έτοιμος να κάνει το δικό του «Deal» με τους 22 παίκτες που εισβάλλουν στο στούντιο! Ο Γιώργος Θαναηλάκης χάρηκε που στο παιχνίδι συμμετέχουν 22 άτομα, όπως και στο ποδόσφαιρο, που τόσο αγαπά και μεταδίδει ως σχολιαστής τόσα χρόνια, είπε το μεγάλο «ναι» και έκανε στροφή στην καριέρα του, οπότε πλέον, εκτός από αθλητικός, θα είναι και ψυχαγωγικός!

Γιώργος Θαναηλάκης: Οι δυο γάμοι και οι σχέσεις με τα παιδιά του: «Αυτό είναι το καλύτερο deal»

akis_petretzikis_1700640311_3241528323534291939_213111748.jpg

Akis' food tour: Η πρώτη ελληνική ψυχαγωγική εκπομπή που θα παίξει στο Netflix

Λεπτό δεν κάθισε ο Άκης Πετρεντζίκης φέτος το καλοκαίρι! Ο πρώτος Έλληνας master chef όργωσε την Ελλάδα για τις ανάγκες των γυρισμάτων του νέου κύκλου εκπομπών του «Akis' Food Tour», που έρχεται στον ALPHA. Ο σεφ ταξίδεψε και στη Νάξο και πήρε μια γεύση από το καλοκαίρι στο νησί της πατάτας και της γραβιέρας! Ψάρεψε με τους ντόπιους και μαγείρεψε συνταγές που θα δούμε το φθινόπωρο, και εμείς στην Ελλάδα αλλά και οι τηλεθεατές του NETFLIX, αφού η ψηφιακή πλατφόρμα έχει αγοράσει τα δικαιώματα προβολής της ψυχαγωγικής εκπομπής.

Διαβάστε επίσης:

Deal: Το παιχνίδι θρύλος επιστρέφει και αυτό είναι το trailer!

Akis’ Food Tour: Η επιστροφή του Άκη με επεισοδιακό ράφτινγκ & μαγειρική στην κουζίνα αυτοκινούμενου

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved