Super Κατερίνα: Εκτός εκπομπής γνωστή δημοσιογράφος – Τι έλεγε μια μέρα πριν από το τέλος
Media

Super Κατερίνα: Εκτός εκπομπής γνωστή δημοσιογράφος – Τι έλεγε μια μέρα πριν από το τέλος

Εκτός της εκπομπής Super Κατερίνα θα βρίσκεται η Χρίσλα Γεωργακοπούλου καθώς όπως είδαμε και στη φωτογραφία που μοιράστηκε η Κατερίνα Καινούργιου από την πρώτη της σύσκεψη στον Alpha η ίδια δεν ήταν εκεί.

Από τη φωτογραφία απουσίαζε η Χρίσλα Γεωργακοπούλου και όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή Summer’s Cool δε θα βρίσκεται αυτήν την τηλεοπτική σεζόν στο πλευρό της Κατερίνας Καινούργιου.

Η δημοσιογράφος ενημερώθηκε τον Ιούλιο ότι συνεχίζει να ανήκει στο δυναμικό της εταιρίας παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη, Barkingwell Media.

Καινούργιου: «Mιλάς συνέχεια... Έχουμε έναν καλεσμένο, μην τον διακόπτεις»

xrysla.jpg

Στο αποχαιρετιστήριο πάρτι της εκπομπής, στις 5 Ιουλίου, η Χρίσλα Γεωργακοπούλου είχε προχωρήσει σε μία αινιγματική δήλωση που προβλήθηκε στον ΣΚΑΪ: «Όταν θέλεις να αλλάξεις κάτι στο σπίτι σου, τι σημαίνει ότι πετάς τα παλιά έπιπλα; Μπορείς να βάψεις τους τοίχους σου. Τις ανακοινώσεις τις κάνουν τα κανάλια, επομένως ότι μία ημέρα πριν τελειώσει η εκπομπή, θεωρείς ότι είναι τίμιο ότι είναι τίμιο να το κάνεις αυτό; Όχι. Υπάρχουν οι πραγματικοί ιθύνοντες που θα κάνουν την ανακοίνωσή τους».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Ξαφνική αδιαθεσία για την Καινούργιου: «Συγνώμη, ζαλίστηκα»

Καινούργιου: «Πέθαναν τον Ανδρέα για ακόμα μια φορά. Μου έστελναν μηνύματα χθες»

«Ψυχραιμία, με τρομάζεις»-Του χάλασε το μικρόφωνο on air! Τα παράσιτα & η αντίδραση της Καινούργιου

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved