Δημήτρης Λάλος: «Έχω ζήσει μια ζωή ασκητική γύρω από την τέχνη μου. Δεν σκόνταψα κι έκανα τον Μαθιό»
GEORGE XANTHINAKIS
Media

Δημήτρης Λάλος: «Έχω ζήσει μια ζωή ασκητική γύρω από την τέχνη μου. Δεν σκόνταψα κι έκανα τον Μαθιό»

Σε μια εξομολόγηση αναφορικά με την τέχνη της υποκριτικής και πόσο πολύ έχει αφιερωθεί σε αυτή, προχώρησε ο Δημήτρης Λάλος.

«Ασχολούμαι πολύ σοβαρά και βαθιά με την τέχνη μου τα τελευταία 20-25 χρόνια. Έχω φάει τη νιότη μου και τα χρόνια μου μέσα σε κλειστά μπουντρούμια κάνοντας πρόβες, μελετώντας την υποκριτική, χωρίς να γυρνάω, να διασκεδάζω έξω τα βράδια. Έχω ζήσει μια ζωή ασκητική γύρω από την τέχνη μου, έχω αφιερωθεί σε αυτήν.

Ο Τιμωρός - Εντυπωσιακά τα γυρίσματα στο Μαρόκο! Λάλος, Νικούλι, Κίτσος, στην καρδιά της Μεντίνα!

SASMOS-D.Lalos-M.Lampropoyloy.jpg

Και τώρα είναι οι καρποί, το αποτέλεσμα του αγώνα μου. Δεν σκόνταψα κι έκανα τον Μαθιό. Εντάξει, δεν είμαι αυτός ο χαρακτήρας, μπορεί όμως άμα θέλει το σενάριο να γίνω. Αυτή είναι η τέχνη μου, αυτό ξέρω να κάνω», είπε και συνέχισε:

SASMOS-D.Lalos-(3).jpg

«Η επιτυχία σε δεσμεύει μέχρι ένα σημείο. Από ένα σημείο κι ύστερα αποδεσμεύεσαι, μπορείς εσύ να επιλέξεις. Υπάρχει μία έκθεση που δεν την επιδιώκεις. Έχουμε ζήσει και το να μην μας αναγνωρίζουν πιο παλιά. Θέλω να πω ότι δεν γεννηθήκαμε μέσα στη διασημότητα. Ούτε θα μου λείψει αν είμαι, ας πούμε, στο Βερολίνο και δεν μου μιλάει κανείς», ανέφερε στο OK! και τον δημοσιογράφο Μιχάλη Ροδόπουλο

Λαμπροπούλου-Λάλος: Κοινές διακοπές στο Ιόνιο

Δημήτρης Λάλος: Αγνώριστος ο ηθοποιός - Είπε τέλος στη γενειάδα και τα μακριά μαλλιά

Μαριλίτα Λαμπροπούλου: Η απίστευτη αποκάλυψη για τα μηνύματα που λάμβανε: Μου έστελναν συλλυπητήρια

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved