Μπαχάρ: Μια τεράστια έκπληξη περιμένει τον Τιμούρ
Media

Μπαχάρ: Μια τεράστια έκπληξη περιμένει τον Τιμούρ

Μπαχάρ: Τα λάθη των γονιών έχουν αντίκτυπο στα παιδιά. Ουμάι, Αζίζ Ουράς και Πάρλα πληρώνουν τις επιλογές του Τιμούρ, της Ρενγκίν και της Μπαχάρ. Η σκληρή αλήθεια, που τόσο καιρό ήταν στο σκοτάδι, βγαίνει στο φως και καταστρέφει σχέσεις και φιλίες χρόνων.

Νέο επεισόδιο της σειράς του ΣΚΑΪ, «Bahar-Καινούργια Αρχή», απόψε στις 21.00.

Bahar: Ράκος η Μπαχάρ - Μαθαίνει όλη την αλήθεια

BAHAR-KAINOYRGIA-ARXH_EP.-42-(3).jpg

Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο:

Η Μπαχάρ ενημερώνει τα παιδιά της, την Ουμάι και τον Ουράς, ότι η Πάρλα είναι ετεροθαλής αδελφή τους. Αυτή η αποκάλυψη συγκλονίζει κυρίως την Ουμάι, η οποία αμέσως μόλις συναντιέται με την Πάρλα ξεσπά εναντίον της με βία.

BAHAR-KAINOYRGIA-ARXH_EP.-42-(7).jpg

Εν τω μεταξύ, η κα Νεβρά διοργανώνει ένα μεγάλο πάρτι για να γιορτάσει την επιτυχία της επέμβασής της και ταυτόχρονα την επέτειο γάμου της Μπαχάρ και του Τιμούρ. Εκεί, η Μπαχάρ επιφυλάσσει στον Τιμούρ μία τεράστια έκπληξη: όχι μόνο ανακοινώνει σε όλους το επικείμενο διαζύγιό τους, αλλά του αποδεικνύει ότι γνωρίζει τα πάντα και για τη σχέση του με τη Ρενγκίν και για την Πάρλα.

BAHAR-KAINOYRGIA-ARXH_EP.-42-(8).jpg

Ο καβγάς μεταξύ Ουμάι και Πάρλα στέλνει τη δεύτερη στο νοσοκομείο με σπασμένο χέρι και αυτό είναι η αφορμή για νέους τσακωμούς ανάμεσα σε Μπαχάρ, Τιμούρ και Ρενγκίν. Πώς θα ξεμπερδευτεί αυτό το κουβάρι και πώς θα γλιτώσει η Μπαχάρ από όλα τα δεινά που της συμβαίνουν καθημερινά;

Τέλος, οι συνεχείς τυχαίες συναντήσεις του Εβρέν και της Ντόρα, αποδεικνύεται ότι δεν είναι και τόσο τυχαίες. Έχουν μεγαλώσει μαζί στο ορφανοτροφείο, μόνο που ο Εβρέν την έχει ξεχάσει. Γιατί θέλησε να τον πλησιάσει, μετά από τόσα χρόνια;

Μπαχάρ – Νέο επεισόδιο: Οι καλές προθέσεις του Τιμούρ δεν πείθουν την Μπαχάρ

Bahar: Η Μπαχάρ κινδυνεύει

Το σπόιλερ που θα ραγίσει καρδιές- Μπαχάρ και Τιμούρ πεθαίνουν

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved