Ο Γιατρός: Ένας ξαφνικός θάνατος σοκάρει τους ήρωες
Media

Ο Γιατρός: Ένας ξαφνικός θάνατος σοκάρει τους ήρωες

Νέα πρόσωπα, συγκλονιστικές ερμηνείες αλλά και καθηλωτικές ιστορίες υπόσχεται ο δεύτερος και πολυαναμενόμενος κύκλος της σειράς του ALPHA «Ο Γιατρός».

Ένα από τα σίριαλ που ξεχώρισαν την περσινή σεζόν τόσο για την ιστορία του όσο και για τις καθηλωτικές ερμηνείες ήταν αναμφισβήτητα «0 Γιατρός» με πρωταγωνιστή τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη.

Ο Γιατρός - Επιστρέφει στον Alpha με νέα συναρπαστικά επεισόδια! Το πρώτο teaser !

O-GIATROS-K.Markoylakhs1.jpg

Στα καινούρια επεισόδια, που θα κάνουν πρεμιέρα με το νέο πρόγραμμα του σταθμού, θα δούμε τον Ανδρέα Βρεττό, μετά την απώλεια μνήμης, να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή του. Όμως, παράλληλα, θα παρακολουθήσουμε και τον αγώνα του ενάντια στην πανδημία που έχει ξεσπάσει, με σκοπό να προστατεύσει τόσο το δικό του μέλλον όσο και αυτό των συνεργατών του. 0 ίδιος, λοιπόν, θα έρθει αντιμέτωπος με νέα ιατρικά ζητούμενα αλλά και προσωπικές καταστάσεις. Στον δεύτερο και πολυαναμενόμενο κύκλο εντάχθηκαν στο καστ και νέα πρόσωπα.

Οι γιατροί ενάντια στη μάχη με τον κορονοϊό

1698314909960-892266311-thanos-lekkas-(1).webp

Θάνος Λέκκας

Σύμφωνα με την ιστορία, ο Ανδρέας και οι συνάδελφοί του, αφού βρεθούν στην πρώτη γραμμή του πολέμου κατά του Covid, θα αρχίσουν να φροντίζουν ξανά με ενσυναίσθηση τους ασθενείς που τους εμπιστεύονται στην αναζήτηση διάγνωσης και θεραπείας. Καθένας από τους πρωταγωνιστές θα πρέπει να ξεκινήσει μια νέα ζωή, αφού η συνθήκη του κορονοϊού θα φέρει απώλειες και νέα δεδομένα. Ένας απρόσμενος θάνατος θα σοκάρει και θα διαλύσει ψυχολογικά τους ήρωες. Συγκεκριμένα, ο Μιχάλης (θάνος Λέκκας) θα νοσήσει από κορονοϊό και παρά τις προσπάθειες όλων των συνεργατών του να τον σώσουν δεν θα τα καταφέρουν. Το γεγονός αυτό, όπως είναι φυσικό, θα στιγματίσει τους ήρωες, οι οποίοι θα πρέπει να φανούν δυνατοί και παρά το πένθος τους να αντιμετωπίσουν τα περιστατικά που καταφθάνουν στο νοσοκομείο.

Πηγή mytv

Ο γιατρός - Ο Μαρκουλάκης δίνει το απόλυτο spoiler: Ο Αντρέας μπροστά σε μια μεγάλη απόφαση !

Η Βασιλική Τρουφάκου δίνει spoiler για τον Γιατρό: «Θα δούμε τη ζωή της να διαλύεται»

Ο Γιατρός: Σύμμαχοι και εχθροί του Βρεττού – Ο δικηγόρος που αλλάζει τα δεδομένα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved