Κοινωνία Ώρα Μega: Κορωνάκης- Καραβάλτσιου δίνουν σκυτάλη σε Βούλγαρη-Χασαπόπουλο & αποχαιρετούν
Media

Κοινωνία Ώρα Μega: Κορωνάκης- Καραβάλτσιου δίνουν σκυτάλη σε Βούλγαρη-Χασαπόπουλο & αποχαιρετούν

Κοινωνία Ώρα Mega: Νικήτας Κορωνάκης και Βελίκα Καραβάλτσιου το πρωί της Παρασκευής (30-08) αποχαιρέτησαν το τηλεοπτικό κοινό, δίνοντας τη σκυτάλη στον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη αφού επιστρέφουν τη Δευτέρα (02-09) στο πόστο τους.

«Είναι χαρά μας να μπαίνουμε κάθε μέρα στα σπίτια σας τους καλοκαιρινούς μήνες. Εκεί όπου ξέρουμε ότι κάποιοι μπορεί να είναι μόνοι τους, μπορεί να ξεκινούν τη μέρα τους για τη δουλειά, ή μας έβλεπαν από τις διακοπές τους», είπε ο Νικήτας Κορωνάκης.

Viral η ρεπόρτερ που έγινε «λούτσα» on air από πυροσβεστικό αεροσκάφος

koinonia-(1).jpg

«Ανοίγουμε ένα παράθυρο στην Ελλάδα, ένα παράθυρο στον κόσμο. Προσπαθήσαμε όσο μπορούσαμε και όσο η επικαιρότητα μας το επέτρεπε να προβάλουμε και ευχάριστα θέματα και εικόνες, που ξέρουμε ότι τις έχετε ανάγκες, μετά τους δύσκολους χειμώνες που περνάμε τα τελευταία χρόνια. Κάποιες φορές το πετύχαμε, άλλες η επικαιρότητα δεν μας το επέτρεψε. Κάναμε όμως ό,τι μπορούσαμε για να σας κρατήσουμε συντροφιά», πρόσθεσε η Βελίκα Καραβάτσιου.

koinonia-(4).jpg

«Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας, γιατί κάθε καλοκαίρι, σταθερά τα τελευταία χρόνια, η ενημέρωση στο Mega δεν σταματάει ποτέ», πρόσθεσε ο παρουσιαστής.

Δες το απόσπασμα

Κοινωνία Ώρα Mega: Απίστευτο σκηνικό με ρεπόρτερ – «Έφτιαξε η μέρα μου»

Παγώνη: Όσα αποκάλυψε για τον γάμο του Χασαπόπουλου- «Ήταν πάρα πολύ ωραίος και εκείνος και η νύφη»

Νικήτας Κορωνάκης: «Ένας δημοσιογράφος είναι σε εγρήγορση 365 ημέρες τον χρόνο & 24 ώρες την ημέρα»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved