The Road Show– Αρναούτογλου: Η επική πτώση του πριν φτάσει στον "Παράδεισο"– Το ξεκαρδιστικό τρέιλερ
Media

The Road Show– Αρναούτογλου: Η επική πτώση του πριν φτάσει στον "Παράδεισο"– Το ξεκαρδιστικό τρέιλερ

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επιστρέφει και με μία ταξιδιωτική εκπομπή που θα μας θυμίσει σε πολλά την παλιά εκπομπή που έκανε γυρνώντας όλη την Ελλάδα και θα λέγεται The Roadshow 

Ο Γρηγόρης μαζί με τον στενό συνεργάτη του, τον Διονύση, θα κάνουν όμορφες εκδρομές ανά την Ελλάδα, θα συναντήσουν απλούς καθημερινούς ανθρώπους, θα δουν από κοντά μερικά κρυμμένα «διαμάντια» της χώρας μας και θα μας κάνουν να γελάσουμε πολύ.

9c148e99-the-road-show.jpg

Το νέο τρέιλερ της ολοκαίνουριας ταξιδιωτικής εκπομπής που παρουσιάζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, «The Road Show», κυκλοφόρησε και είναι ξεκαρδιστικό!

Στο βίντεο ο Γρηγόρης με τον συνεργάτη του, Διονύση κάνουν πεζοπορία μέσα στο δάσος προκειμένου να πάνε στον "Παράδεισο"!

Κάποια στιγμή ο παρουσιαστής μπήκε μπροστά και άρχισε να περπατάει μέσα στη φύση, ωστόσο το πόδι του κόλλησε σε κάποιο σημείο με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος και παραλίγο να χτυπήσει.

«Όχι ρε φίλε!», ακούγεται να λέει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, με τον Διονύση να σπεύδει να τον βοηθήσει. «Τράβα Γιάννη», συνέχισε να λέει ο παρουσιαστής γελώντας, αφού δεν χτύπησε και όπως θα δείτε στη συνέχεια ξέσπασαν σε γέλια.

Δείτε το

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved