Τηλεοπτικό πρόγραμμα: Alpha με «Αll Star» καστ
Media

Τηλεοπτικό πρόγραμμα: Alpha με «Αll Star» καστ

Οι τελευταίες χρονιές έχουν φέρει στον ALPHA υψηλά ποσοστά τηλεθέασης, ειδικά στη βραδινή ζώνη, και ένας από τους βασικούς λόγους είναι η μυθοπλασία.

Με σύνθημα «ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει», το κανάλι... βουτά στα βαθιά νερά των ελληνικών σειρών και φέρνει αέρα ανανέωσης, καθώς σχεδόν όλες οι παραγωγές είναι καινούργιες, και μάλιστα με all star καστ ηθοποιών.

Na-me-les-mama-M.Kitsoy-N.Kokota.jpg

Η παραγωγή «Να με λες μαμά», που είναι βασισμένη στο ξένο πρότζεκτ «Mother», θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια και η ιστορία αναφέρεται στην παιδική κακοποίηση και σε μια δασκάλα που αναγκάζεται να απαγάγει ένα παιδί για να το σώσει. Τα γυρίσματα της παραγωγής του ALPHA έχουν ξεκινήσει . ALPHA χωρίς καθημερινή σειρά... δεν γίνεται! Η Δανάη Παππά, η Κατερίνα Παπουτσάκη, ο Γιάννης Τσορτέκης, ο Δημήτρης Παπανικολάου, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, ο Θανάσης Κουρλαμπάς και η Καλλιρρόη Μυριαγκού έρχονται με τον «Αγιο Ερωτα», που βασίζεται στην τηλενουβέλα με τίτλο «Perdpna nuestros pecados».

agios-erotas.jpg

Η άφιξη ενός νεαρού ιερέα και καθηγητή Θεολογίας αναστατώνει μια μικρή πόλη. Εκτός από ομορφιά και γοητεία, κρύβει και μυστικά. Δεν επέλεξε τυχαία να βρεθεί σε αυτό το μέρος. Ολα τα βλέμματα στρέφονται πάνω του. Κάποια είναι πιο έντονα. Βλέμματα παθιασμένα, άλλοτε γεμάτα μίσος, άλλοτε γεμάτα έραπτε Παράνομες συναντήσεις, απαγορευμένα φιλιά, μυστικά, ίντριγκες, έρωτες, δολοφονίες. Οργή, ξέσπασμα, μίσος. Και, τέλος, μία προσευχή, μία ικεσία και δύο φράσεις: «Κουράγιο, μάνα. Η δικαίωση θα ’ρθει». Πολλές ιστορίες ανοίγουν και πολλά ερωτηματικά ζητούν απαντήσεις. Τι γυρεύει σε αυτόν τον τόπο ο ιερέας; Για ποια δικαίωση μιλά και ποιες δοκιμασίες τον περιμένουν; Τι συμβαίνει όταν ο άνθρωπος έρχεται αντιμέτωπος με τις αποκλίνουσες δυνάμεις που συνυπάρχουν στην ψυχή του;

80f9d0dc-katara.jpg

Οπως έχει ανακοινωθεί, οι Ρέππας-Παπαθανασίου έχουν δώσει τα χέρια με τον σταθμό για την κωμωδία «Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα». Με πρωταγωνιστές τους Χρύσα Ρώπα, Αλέξανδρο Αντωνόπουλο, Μαριέλλα Σαββίδου, Άννα Κουρή, Νίκη Λάμη, Μάνο Ιωάννου, Τάσο Χαλκιά, Μαρία Λεκάκη, Πάνο Σταθακόπουλο και Σοφία Βογιατζάκη, το γέλιο είναι δεδομένο. Ανάμεσα σε δύο χωριά, την Ανω και την Κάτω Παπαριά, εξελίσσεται μία ιστορία αγάπης Ρωμαίου και Ιουλιέτας... Από εκεί και πέρα, τίποτα δεν θα μείνει όρθιο! Αδίστακτοι επιχειρηματίες, διαπλοκή, οικογενειακή αλλοτρίωση, επαγγελματίες δολοφόνοι, εκβιασμοί, απαγωγές και κάθε είδους πιθανή και απίθανη ανατροπή θα συμβεί σε αυτήν τη σειρά.

diafani-agapi-teaser.jpg

Η «Διάφανη αγάπη», βασισμένη στο ιταλικό φορμάτ «La porta rossa» («Η κόκκινη πόρτα»), θα απασχολήσει ιδιαίτερα. Βρισκόμαστε στην ταράτσα ενός εγκαταλελειμμένου κτιρίου, όπου εκεί κείτονται δύο πτώματα με τα όπλα δίπλα τους. Φαίνεται ότι έχουν πυροβολήσει ο ένας τον άλλον. Οι μπλε φάροι της Αστυνομίας αναβοσβήνουν και οι αστυνομικοί απομονώνουν τη σκηνή του εγκλήματος. Ο αστυνόμος Στέφανος Λεοντής (Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης) διασχίζει τη σκηνή του εγκλήματος, ενώ κανείς δεν αντιλαμβάνεται την παρουσία του. Οι συνάδελφοί του, ο Σπύρος (Μιχάλης Οικονόμου), ο Χάρης (Μιχάλης Σαράντης) και η Στέλλα (Θεόβη Στύλλου), καθώς και ο διευθυντής του Τμήματος, Νίκος Ραγκούσης (Νίκος Ψαρράς), κινούνται στον χώρο σαν να μην είναι εκείνος εκεί. 0 Στέφανος έχει δει πολλά τέτοια περιστατικά στα δέκα χρόνια υπηρεσίας του, αλλά αυτή η υπόθεση είναι διαφορετική από τις άλλες. Γιατί αυτή είναι η δική του δολοφονία... Ξαφνικά μια κόκκινη πύλη ανοίγει, για να τον οδηγήσει σε έναν άλλο κόσμο. Μπερδεμένες εικόνες, που ανήκουν στο μέλλον, τον εμποδίζουν να την περάσει. Βλέπει τη σύζυγό του, Αννα Καραλή (Χαρά-Μάτα Γιαννάτου), και κάποιον να προσπαθεί να τη σκοτώσει. Αντιστέκεται, δεν περνά την πύλη, δεν θέλει να φύγει από τον κόσμο αφήνοντας τη γυναίκα του σε κίνδυνο... Σ’ αυτήν τη νέα «ζωή», που ανοίγεται μπροστά του, συνοδοιπόρος του θα είναι η Φωτεινή (Μέγκι Σούλι), μια 17χρονη έφηβη, η οποία είναι η μόνη που μπορεί να τον δει και να τον ακούσει. Αρκεί, άραγε, η δική της βοήθεια για να αποτρέψει τη δολοφονία της γυναίκας του; Από τις πολλά υποσχόμενες παραγωγές της ερχόμενης σεζόν, μία σειρά που αναμένεται να καθηλώσει και να συζητηθεί είναι «Ο Τιμωρός». Τρεις σπουδαίοι και αγαπημένοι πρωταγωνιστές, ο Δημήτρης Λάλος, ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος και η Μαρίνα Καλογήρου, καλούνται να ερμηνεύσουν τους πρωταγωνιστές ενός ιψενικού τριγώνου.

O-GIATROS-K.Markoylakhs-(Andreas-Brettos).jpg

Η μακρά λίστα συμπληρώνεται από τον νέο κύκλο της σειράς «0 γιατρός». Στον νέο κύκλο επεισοδίων, καινούργια πρόσωπα, σημαντικοί πρωταγωνιστές, έρχονται. Θα δούμε τους Μαριάννα Κιμούλη, Πέτρο Λαγούτη, Θάλεια Ματίκα, Ελενα Μεγγρέλη, Ηλέκτρα Μπαρούτα, Ιωάννη Παπαζήση, Ευδοκία Ρουμελιώτη και Αλέκο Συσσοβίτη. Μαζί τους οι αγαπημένοι μας από τον πρώτο κύκλο, Βασιλική Τρουφάκου, Θάνος Λέκκας, Τζωρτζίνα Λιώση, Παναγιώτης Εξαρ- χέας, Αλέξανδρος Κωχ, Χρήστος Ζαν Μπατίστ, Ευθυμία Κάντζα και Βαγγέλης Παπαδάκης. Η δεύτερη σεζόν θα μας συνεπάρει αφηγούμενη τη μεγάλη νέα αρχή που περιμένει τον γιατρό Ανδρέα Βρεττό και τους συναδέλφους του, οι οποίοι αφήνουν πίσω τους την κρίσιμη περίοδο της έκτακτης υγειονομικής ανάγκης που δημιούργησα η νόσος Covid-19. Ο νέος κύκλος μιλάει για την ελπίδα και την εμπειρία της ασθένειας ως μια δεύτερη ευκαιρία, εστιάζοντας στην επιστροφή στην κανονικότητα μετά το τέλος της πανδημίας. 0 Ανδρέας και οι συνάδελφοί του, αφού βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του πολέμου κατά της πανδημίας, αρχίζουν να φροντίζουν ξανά με ενσυναίσθηση τους ασθενείς που τους εμπιστεύονται στην αναζήτηση διάγνωσης και θεραπείας.

«Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι» και «Πόρτο Λεόνε: Στον δρόμο με τα κόκκινα φανάρια» είναι δύο ακόμη σειρές που εξετάζουν οι ιθύνοντες

Πηγή Τύπος tv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved