Ο Γιατρός: Καρέ - καρέ η μεταμόρφωση της Κάτιας Ταραμπάνκο σε εγκαυματία
Media

Ο Γιατρός: Καρέ - καρέ η μεταμόρφωση της Κάτιας Ταραμπάνκο σε εγκαυματία

Η Κάτια Ταραμπάνκο, μόλις τελείωσε και το φετινό καλοκαίρι, μοιράστηκε με τους followers, φωτογραφίες και βίντεο ως εγκαυματίας, από τη συμμετοχή της στον Γιατρό του Alpha, επισημαίνοντας πως ήταν η καλύτερη δουλειά που έκλεισε φέτος.

Η γνωστή ηθοποιός και μοντέλο, έκανε τη δική της ανασκόπηση για τη φετινή σεζόν, η οποία μεταξύ άλλων περιλάμβανε φωτογραφίσεις, ταξίδια και νέες συνεργασίες. Φέτος μάλιστα την είδαμε και στην πρώτη της παράσταση στο θέατρο. Ήταν μια γεμάτη χρονιά για εκείνη.

Η συμμετοχή της στη σειρά «Ο Γιατρός» αποτελεί ένα ακόμη μεγάλο βήμα στην καριέρα της και σίγουρα ένα δυνατό χαρτί για το βιογραφικό της.

Κάτια Ταραμπάνκο: Τα έβαλε με τους οδηγούς ΙΧ στο πλοίο που ταξίδευε - «Ρε πάτε με τα καλά σας;»

Ο ενθουσιασμός της για τη νέα αυτή πρόκληση την οποία κλήθηκε να αντιμετωπίσει και τα κατάφερε με μεγάλη επιτυχία, δεν κρύβεται και είναι λογικό.

kweenkatyatar_1723657775_3434612815035575492_742523672.jpg

Αμέσως μόλις έκανε την ανάρτηση, οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να της γράψουν σχόλια και να της πουν συγχαρητήρια γι΄αυτή τη δουλειά.

«Μιας και έχουμε "τελευταία" μέρα του καλοκαιριού, ως συνήθως κάνω την αγαπημένη μου ανασκόπηση της φετινής σεζόν. Ωραίες φωτογραφίσεις, αρκετά ταξίδια, καινούργιες συνεργασίες, μαθήματα υποκριτικής, πρώτη παράσταση στο θέατρο και αλλά καλά και καλά (τα κακά δεν είναι της παρούσης).

Επιτρέψτε μου όμως να μοιραστώ το δικό μου #highlight.

Η συμμετοχή μου στην σειρά @ogiatros.alphatv σκηνοθετημένο από τον Γιώργο Παπαβασιλείου #jorgopapavassiliou , δίπλα σε Καταξιωμένους ηθοποιούς (🤩) ήταν αυτό ακριβώς έκανε την καρδούλα μου να σκιρτήσει . (Φαίνεται η χαρά μου στην 6η φωτό θαρρώ 🤭)

kweenkatyatar_1725123777_3446910532390631843_742523672.jpg

Από το πρώτο λεπτό που με κάλεσαν και μου πρότειναν αυτή τη συνεργασία, εν συνεχεία τα δοκιμαστικά μας με την αγαπημένη @lydiageorgana , μετά το πιο εντυπωσιακό μακιγιάζ που μου έχουν ποτέ κάνει από τους @prokopisvlaseros & @__mariastaikou__ 😱 -το βλέπεις και εσύ ποσό ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΑ αληθινό φαίνεται-,
μέχρι να ακουστεί το δικό μου «it’s a wrap», ήταν η καλύτερη «δουλειά» που έκλεισα αυτήν την τηλεοπτική σεζόν.Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη όλη την ομάδα, και τον @alphatv ✨ ήταν χαρά μου και τιμή μου.

Καλή τύχη σε όλους μας 🤍 #followyourdreams #acting #actress #makeup #specialeffect #tvshow #backstage #moments #makingof», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της.

Δείτε την ανάρτησή της παρακάτω:

https://www.instagram.com/p/C_V4uDgsLoC/

Διαβάστε επίσης:

Ταραμπάνκο: Κυνηγούσα χρόνια την υποκριτική! Μου έχουν μείνει οι ταμπέλες του GNTM & του Survivor

Κάτια Ταραμπάνκο: «Είχα ένα σοβαρό breakdown, έκανα συνεδρίες με ψυχολόγο. Δεν είναι όλα ρόδινα»

Κάτια Ταραμπάνκο: «Είμαι περήφανη για εμένα. Έχω φτάσει εδώ με την αξία μου κι όχι στα γόνατα!»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved