Αρχελάου 5: Γνωρίστε τους ήρωες της νέας σειράς της ΕΡΤ
Media

Αρχελάου 5: Γνωρίστε τους ήρωες της νέας σειράς της ΕΡΤ

Τη Δευτέρα 09 Σεπτεμβρίου, στις 21.00, ανοίγει το μπαρ της οδού Αρχελάου 5 και εμείς θα παρακολουθούμε καθημερινά τη ζωή των ηρώων της σειράς.

Ας πάρουμε, λοιπόν, μια πρώτη γεύση από τους χαρακτήρες

Αρχελάου 5: Η υπόθεση των πέντε πρώτων επεισοδίων

Ματθαίος Βασιλείου (Γιάννης Στάνκογλου): Ο σκληρός μαφιόζος αλλά και εμμονικός χαζομπαμπάς. Φίλος και συνεργάτης του Αλέξανδρου. Απότομος αλλά κατά βάθος τρυφερός.

Κέλλυ Κομοντάκη (Εβελίνα Παπούλια): Η αδίστακτη ζωντοχήρα. Ιδιοκτήτρια της πολυκατοικίας της Αρχελάου 5, πλην του ισογείου. Γυναίκα καριέρας με λαϊκή καταγωγή. Σέξι και καπάτσα. θεία της Λυδίας, την οποία αγαπά.

Αλέξανδρος Τσαούσογλου (Γεράσιμος Γεννατάς): Ο εγωπαθής ζεν, πρώην άντρας της Κέλλυς και ιδιοκτήτης του ισογείου της Αρχελάου 5. Αμφιλεγόμενος μεγαλοδημοσιογράφος.

arxelaou-5-(9).jpg

Νάντια Καβάλλη (Ναταλία Δραγούμη): Η αντροχωρίστρα σύντροφος του Αλέξανδρου. Πρώην τηλεπαρουσιάστρια «κίτρινων» εκπομπών. Ξεπεσμένη σταρ, που αρνείται να συμβιβαστεί με την ηλικία της. Έχει αυτοπεποίθηση και την ενδιαφέρει πρωτίστως η καριέρα της.


Δώρα Αποστολοπούλου (Αλκηστις Ζιρώ): Η επιτομή της χαλαρότητας. Παιδί της εποχής της. θορυβώδης, πληθωρική και κοινωνική. Σερβιτόρα στο μπαρ της Αρχελάου. 'Οταν δεν βαριέται πολύ, ψιλοδουλεύει.

Λυδία Καρρά (Νατάσσα Εξηνταβελόνη): Η ψυχαναγκαστική και αποστειρωμένη κολλητή και συγκάτοικος της Δώρας. Μια ευαίσθητη και ηθική δικηγόρος, που θέλει να βάζει τα πάντα σε κουτάκια!

1723798749126-20471445-arxelaou-5-(4).jpg

Στέφανος Νικητόπουλος (Γιάννης Καράμπαμπας): Ο γοητευτικός ιδιοκτήτης του μπαρ της Αρχελάου 5. Στοργικός φίλος, ματαιόδοξος

Ορφέας Τσιρογιάννης (Χάρης Χιώτης): 0 σκηνοθέτης. Κολλητός φίλος και συγκάτοικος του Στέφανου. Περίεργος, κουλτουριάρης και λίγο παρτάκιας. Καλλιεργημένος αλλά κάποιες φορές δύσκολος στη συνεννόηση.

Τεό (Θοδωρής) Οικονόμου (Χρήστος Κοντογεώργης): Το αρχέτυπο του μικροαπατεώνα της εποχής. Πολυλογάς και φαντασιόπληκτος. Μπλέκεται παντού και ψάχνει διαρκώς τρόπους να γίνει εκατομμυριούχος.

Λαμπρινή Ζουμπούλη (Μαίρη Σταυρακέλλη): Η... δηλητηριώδης και κακότροπη γειτόνισσα. Εθισμένη στον τζόγο και τσακάλι όταν πρέπει να βγάλει λεφτά. Τοξική ως μητέρα.

arxelaou-5-(3).jpg

Κυρ Σωτήρης Αποστολόπουλος (Δημήτρης Πιατάς): 0 μοντέρνος παππούς της Δώρας. Προοδευτικός, ολοζώντανος, χαμογελαστός και θετικός άνθρωπος. 0 τυπικός θαμώνας Παγκρατίου, με ψηλή κάλτσα και ηλεκτρικό πατίνι.

Μαρούκα Αθανασιάδου (Βάσω Καβαλιεράτου): Η λαϊκιά, φωνακλού, πετυχημένη δικηγόρος που θέλει να είναι κολλητή της Κέλλυς.

Οδυσσέας Ζουμπούλης (Γιάννης Διακάκης): 0 ευγενικός, αφελής αστυνομικός της Αρχελάου 5. Ο ταλαίπωρος γιος της Λαμπρινής. Νοικοκύρης προκομμένος και καλόψυχος.

Αγγελίνα Βασιλείου (Δανάη Μικέδη-Προδρόμου): 0 ορισμός του παιδιού της Gen Ζ. Η κουλ και κακομαθημένη κόρη του Ματθαίου που διψάει για ανεξαρτησία.

Μπάμπης Τσάκωνας (Δημήτρης Χατζημιχαηλίδης): 0 ονειροπόλος ιδιοκτήτης του θεάτρου που δουλεύει ο Ορφέας. Λαϊκός και απλός τύπος, που για κάποιον ανεξήγητο λόγο έχει πέραση στις γυναίκες.

arxelaou-5-(1).jpg

Μόνικα Μακρή (Λυγερή Μητροπούλου): Η περίεργη, κουλτουριάρα ηθοποιός, μούσα του Ορφέα. Έχει μια ιδιότυπη τρέλα και ακόμα μία πιο ιδιότυπη εμμονή με τον σκηνοθέτη της.

Θάλεια Κούπενου (Μυρτώ Γκόνη): Διευθύντρια καναλιού. Εθισμένη γκέιμερ, σκληρή εργοδότρια, ιδιοτελής και... αχώνευτη.

Αγγελόπουλος (Παναγιώτης Μαρκεζίνης): 0 ματαιόδοξος, τεμπέλης βοηθός της Κέλλυς. Ξεκίνησε ως υπεύθυνος... φωτοτυπικού και θέλει να γίνει καναλάρχης. Παθολογικός ψεύτης, ερωτιάρης και ατίθασος. Κατά βάθος αγαπάει πραγματικά την Κέλλυ.

Βύρωνος Παπαναστάσης (Σάμιουελ Ακινόλα): 0 νευρικός και κυνικός βοηθός του Ματθαίου.

arxelaou-5-(6).jpg

Ευριπίδης Δογλέρης (Τζέιμς Ρόντι): Ήπιος και ταπεινός έξω από την κουζίνα, πεινασμένο λιοντάρι που ψάχνει για τροφή μέσα στην κουζίνα.

Μπίλι Μπι (Πένυ Αγοραστού): Η σέξι, καλόκαρδη και λαϊκιά Instagramer/Tik Toker που μπαίνει στην τηλεόραση με στόχο να τα σαρώσει όλα. Κόρη ψαρά, που δεν σταματά να ονειρεύεται και να ζει στον δικό της κόσμο

ΕΡΤ1: Πρεμιέρα κάνουν οι καθημερινές σειρές «Η παραλία», «Ηλέκτρα» & «Αρχελάου 5»

Αρχελάου 5: Backstage φωτογραφίες από τα γυρίσματα της νέας καθημερινής κωμικής σειράς της ΕΡΤ

Αρχελάου 5: Τρεις ακόμη δυνατές προσθήκες στο καστ της σειράς

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved