Famagusta - Συνεχίζεται ο «πόλεμος» στην Τουρκία: «Αποσυνδεδεμένη από την πραγματικότητα»
Media

Famagusta - Συνεχίζεται ο «πόλεμος» στην Τουρκία: «Αποσυνδεδεμένη από την πραγματικότητα»

Δεν έχουν τέλος οι έντονες αντιδράσεις στην Τουρκία σχετικά με την απόφαση του Netflix να προβάλλει τη σειρά Famagusta από τις 20/9. 

Ο βουλευτής και πρόεδρος της Επιτροπής Ψηφιακών Μέσων της τουρκικής εθνοσυνέλευσης Hüseyin Yayman έκανε λόγο για προπαγάνδα της ελληνικής πλευράς.

«Δεν εγκρίνουμε και ποτέ δεν θα εγκρίνουμε την προβολή της σειράς στο Netflix. Είναι μία από τις πλατφόρμες με τους περισσότερους συνδρομητές στην Τουρκία. Είναι επίσης μέσα στις 10 κορυφαίες στον κόσμο. Συνεχίζουμε να ελπίζουμε ότι θα ληφθούν υπ’ όψιν οι ευαισθησίες του έθνους μας και θα υπάρξει λύση», τόνισε.

Τηλεοπτικό πρόγραμμα - Mega: Όσα φέρνει η νέα σεζόν με αέρα… μυθοπλασίας

Ο ίδιος ανακοίνωσε ότι όταν ανοίξει το κοινοβούλιο, θα καλέσουν στην επιτροπή τον εκπρόσωπο του Netflix στην Τουρκία «και θα μιλήσουμε τουλάχιστον για το πώς θα ακολουθήσουμε έναν οδικό χάρτη».

FAMAGUSTA.jpg

Η Άγκυρα παραμένει κατηγορηματικά αρνητική στην προβολή

«Ποτέ δεν θα εγκρίνουμε να στρέψει άδικα η ελληνοκυπριακή πλευρά το Κυπριακό προς άλλη κατεύθυνση μέσω μιας σουρεαλιστικής σειράς, αποσυνδεδεμένης από την πραγματικότητα και να το κατευθύνει με μια επιχείρηση προπαγάνδας. Η Κύπρος είναι τουρκική και θα παραμείνει τουρκική» ανέφερε.

famagusta.jpg

«Όπως αυτοί κάνουν προπαγάνδα για τον άδικο σκοπό τους, φτιάνουν σειρές, ταινίες και κάνουν προπαγάνδα μέσω αυτών, εμείς δεν το χρειαζόμαστε. Πρέπει να πούμε την αλήθεια», είπε.

Famagusta: Έντονες αντιδράσεις στην Τουρκία για την προβολή της σειράς στο Netflix

Famagusta: Στο Netflix η μεγάλη παραγωγή του Mega – Η επίσημη ανακοίνωση

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved