Καλύτερα δε γίνεται: Η πρεμιέρα της Ναταλίας Γερμανού & οι αλλαγές της εκπομπής
Media

Καλύτερα δε γίνεται: Η πρεμιέρα της Ναταλίας Γερμανού & οι αλλαγές της εκπομπής

Η Ναταλία Γερμανού επιστρέφει με την εκπομπή του Σαββατοκύριακου, Καλύτερα δε γίνεται! Πότε κάνει πρεμιέρα και ποιες είναι οι αλλαγές της εκπομπής της αυτή τη σεζόν; 

Η Ναταλία Αργυράκη και ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης παραμένουν σταθερά στην ομάδα της, ενώ τα δύο νέα πρόσωπα που προστίθενται είναι η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, η οποία αντικαθιστά την Εβελίνα Νικόλιζα και ο Άγγελος Βουράκης στη θέση του, Δημήτρη Πανόπουλου.

Μάλιστα, ενώ η πρεμιέρα της μεσημεριανής ψυχαγωγικής εκπομπής του Σαββατοκύριακου, Καλύτερα δε γίνεται είχε προγραμματιστεί για τις 21 Σεπτεμβρίου, μετατέθηκε για τις 28 Σεπτεμβρίου, μία απόφαση που πάρθηκε τελευταία στιγμή πριν τις διακοπές.

Photo-shared-by-Natalia-Germanou-on-March-24-2024-tagging-@victoriabeckham-@thanosvogiatzis-@arisgeorgiadis-@geelistgr-@alphatv-and-@kalyteradeginetai..jpg

Σύμφωνα με το νέο trailer που κυκλοφόρησε από τον τηλεοπτικό σταθμό η Ναταλία Γερμανού πρόκειται να κάνει πολύ σύντομα πρεμιέρα στους τηλεοπτικούς δέκτες.

Το teaser το οποίο ντύνεται μουσικά από το original τραγούδι των τίτλων του #kalytera, η εκπομπή κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου στις 13:50.

Δείτε το

https://www.instagram.com/reel/C_bCjf9ot0x/

Διαβάστε επίσης:

Επικό σχόλιο από Γερμανού σε φωτό του Καλλίρη: «Είδαμε & πάθαμε να σε ξεκολλήσουμε από το μανεκέν»

Η Γερμανού αποφάσισε να μάς δείξει μια «άλλη Ναταλία» - Χωρίς μακιγιάζ στην Κρήτη

Μάνος Ιωάννου για τη σχέση του με τη Γερμανού: «Με κούραζε. Υπήρχε μια υπερβολή»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved