Παραλία - Κατερίνα Λυπηρίδου: To spoiler και πώς θα εξελιχθεί  η ηρωίδα της
Media

Παραλία - Κατερίνα Λυπηρίδου: To spoiler και πώς θα εξελιχθεί η ηρωίδα της

Η Κατερίνα Λυπηρίδου ετοιμάζεται να επιστρέφει στη σειρά εποχής της ΕΡΤ1 «Η παραλία» με την ηρωίδα της, την Ελένη, κοινοτάρχισσα των Ματάλων, να είναι ακόμη πιο σκοτεινή και διψασμένη για εξουσία.

Η ηρωίδα σας, η Ελένη, έχει κάνει μια μεγάλη διαδρομή. Τώρα που έχετε γνωριστεί καλύτερα, τι εντύπωση έχετε σχηματίσει για εκείνη;

«Γνωρίστηκα μαζί της σιγά-σιγά και ομολογώ δεν περίμενα ούτε κι εγώ αυτή τη μεταστροφή της. Αρχικά είχαμε κάποιες γενικές κατευθυντήριε των ρόλων και δεν ξέραμε πώς θα εξελιχθούν οι χαρακτήρες που υποδυόμαστε, οπότε με την Ελένη συμπορεύομαι. Δεν την ξέρω κι εγώ τόσο καλά. Την ανακαλύπτω κι αυτό είναι καλό γιατί υπάρχει και σε μένα το στοιχείο της έκπληξης. Ολη αυτή η αλλαγή της όμως έγινε ομαλά και δικαιολογημένα, μέσα από διάφορα γεγονότα που την οδήγησαν σε αυτό το σημείο, γιατί διαφορετικά υποκριτικά θα ήταν κακόγουστο. Καθώς της συνέβησαν κάποια πράγματα, βγήκε στην επιφάνεια ένα κομμάτι του εαυτού της που είχε να κάνει με τη φιλοδοξία και τη ματαιοδοξία. Ενας κακός εαυτός που τον είχε κρυμμένο κι εξωτερικεύτηκε όταν ένιωσε την προδοσία του άντρα της».

Η Παραλία: Νέα πρόσωπα και νέες ιστορίες στον δεύτερο κύκλο!

lypiridou-(1).jpg

Πώς θα δούμε την Ελένη στον νέο κύκλο επεισοδίων;

«Τη βλέπουμε όπως την αφήσαμε, μόνη, χωρίς υποστηρικτή. Παρόλο που έχουν περάσει τα χρόνια, καθώς μεταφερόμαστε στο 1975, δεν έχουν εξομαλυνθεί οι σχέσεις με τους κατοίκους του χωριού».

Θα είναι ακόμα κοινοτάρχισσα;

«Δεν είμαι σίγουρη, γιατί έχει πέσει η χούντα και θα γίνουν εκλογές».

Θα έχει φτιάξει το ξενοδοχείο;

«Ναι, θα το έχει φτιάξει και θα είναι εν λειτουργία».

Ο Τόμι θα επιστρέφει. Αυτό τι θα σημαίνει;

«Με τον Τόμι μέχρι στιγμής δεν έχουμε καμία σχέση και καμία συνάντηση».

lypiridou-(3).jpg

Ο αδελφός της θα επανέλθει στο προσκήνιο;

«Ο Παπαγιαννάκης θα επιστρέφει δριμύτερος και θα ανοίξει ξανά το δίπολο με τον Διονύση Αρχοντάκη, μόνο που τώρα στην παρέα θα προστεθεί και η Ελένη που έχει γίνει κι εκείνη... μαφία».

Θα μαθευτεί ποτέ ότι αυτή σκότωσε τον άντρα της;

«Δεν ξέρω αν θα συμβεί κάτι τέτοιο γιατί σε αυτή την περίπτωση πρέπει να πάει φυλακή. Πάντως μέχρι στιγμής παίζω κανονικά (γελάει)».

Ο Γράντος θα διεκδικήσει το παιδί του;

«Ναι, με έναν ωραίο τρόπο. Έχει κάνει κι αυτός μια εσωτερική μετατόπιση».

lypiridou-(2).jpg

Πώς θα δούμε τους υπόλοιπους κατοίκους του χωριού;

«Εχουν παραμείνει πολλοί από τον πρώτο κύκλο που θα συνεχίσουν την ιστορία. Η Κερασία, ο γιατρός με τη χήρα την Ειρήνη και τον πιτσιρικά. η Νόνα με τον Ρόμπερτ, φυσικά η οικογένεια Αρχοντάκη, ενώ μπαίνουν και νέα πρόσωπα».

Η παραλία θα ξαναγεμίσει;

«Δεν γνωρίζουμε ακόμη πως θα συμβεί αυτό κι αν η νέα κοινότητα θα είναι όπως εκείνη που είχε φτιαχτεί από το προηγούμενο κίνημα των χίπηδων».

Πηγή tv24

ΕΡΤ1: Πρεμιέρα κάνουν οι καθημερινές σειρές «Η παραλία», «Ηλέκτρα» & «Αρχελάου 5»

«Η παραλία»: Στα γυρίσματα της αγαπημένης δραματικής σειράς που επιστρέφει στην ΕΡΤ1

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved