Συγκίνησε δημοσιογράφος της ΕΡΤ στους Παραολυμπιακούς- Η αγκαλιά στη Σταματοπούλου & το «ευχαριστώ»
Media

Συγκίνησε δημοσιογράφος της ΕΡΤ στους Παραολυμπιακούς- Η αγκαλιά στη Σταματοπούλου & το «ευχαριστώ»

Μία άκρως συγκινητική στιγμή βίωσαν οι τηλεθεατές της ΕΡΤ όταν είδαν τον απεσταλμένο αθλητικογράφο της κρατικής τηλεόρασης που βρίσκεται στο Παρίσι για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες, να αγκαλιάζει χρυσή παραολυμπιονίκη, εκ μέρους όλων των Ελλήνων, όπως είπε. 

Μεγάλη συγκίνηση για το σπουδαίο κατόρθωμα της Αλεξάνδρας Σταματοπούλου τη μέρα των γενεθλίων της αλλά και του προπονητή της!

Τελετή λήξης Παραολυμπιακών Αγώνων 2024: Το Stade de France θα μετατραπεί σε μια γιγάντια πίστα

Η αθλήτρια κατάφερε να κατακτήσει χρυσό μετάλλιο και μάλιστα ανήμερα των γενεθλίων της, κάνοντας όλους τους Έλληνες να συγκινηθούν, ειδικά όσους παρακολουθούσαν ζωντανά την προσπάθειά της. Ανάμεσά τους και ο Νίκος Παγιωτέλης, ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ ο οποίος κλήθηκε να πάρει και συνέντευξη από τη χρυσή παραολυμπιονίκη και τον προπονητή της μετά το σπουδαίο κατόρθωμά τους.

Την ώρα λοιπόν που μεταδιδόταν live η συνέντευξη, ο δημοσιογράφος είπε στους δύο τους: «Και επειδή τα μηνύματα που λαμβάνω είναι πάρα πολλά κι εγώ δεν έχω κάτι να σας δώσω, εκ μέρους όλης της Ελλάδας και όλων των Ελλήνων επιτρέψτε μου να σας δώσω μια αγκαλιά σαν δώρο τουλάχιστον για τα γενέθλιά σας, σας ευχαριστούμε πάρα πολύ». Ο Παγιωτέλης άφησε το μικρόφωνο και πράγματι αγκάλιασε τη χρυσή Παραολυμπιονίκη και τον προπονητή της με πολλή χαρά και θέρμη, όπως βέβαια και εκείνοι.

Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο!

Δείτε παρακάτω τη συνέντευξη της χρυσής παραολυμπιονίκη:

Δείτε τη στιγμή της απονομής:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved