Ανατροπή στο θέμα της εξόδου της ΕΡΤ από τις μετρήσεις τηλεθέασης της Nielsen
Media

Ανατροπή στο θέμα της εξόδου της ΕΡΤ από τις μετρήσεις τηλεθέασης της Nielsen

Το σχέδιο αποχώρησης που ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια οδεύει προς την γενική υλοποίηση. 

Ανατροπή στο θέμα της εξόδου της ΕΡΤ από τη Nielsen. Στις αρχές του μήνα σύμφωνα με πληροφορίες της Real, η εταιρία μετρήσεων μέσω εκπροσώπου της ενημέρωσε ηψυόβαθμα στελέχη ιδιωτικών καναλιών ότι μετά τις 15 Σεπτεμβρίου επίκειται αποχώρηση της ΕΡΤ και των τριών καναλιών της από τις μετρήσεις τηλεθέασης και ότι η δημόσια τηλεόραση δεν θα ανανεώσει τη σύμβασή της με τη Nielsen.

Γιάννης Παπαδόπουλος: Έτσι αποχαιρέτησε τον ΣΚΑΙ - Τέλος από το κανάλι του Φαλήρου ο δημοσιογράφος

ert.jpg-e1719387172660.jpg

Όμως, η έξοδος της ΕΡΤ από τις μετρήσεις αναβάλλεται για την ώρα μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για την τοποθέτηση νέας διοίκησης της δημόσιας τηλεόρασης. Στόχος είναι να μη συμπέσει μία τόσο ιστορική απόφαση στη μεταβατική περίοδο της αποχώρησης του απερχόμενου Κωνσταντίνου Ζούλα και της έλευσης του νέου προέδρου Γιάννη Παπαδόπουλου και ενώ ο διαγωνισμός του ΑΣΕΠ για τη θέση διευθύνοντος συμβούλου δεν έχει ολοκληρωθεί.

Η ΕΡΤ αναμένεται να συνεχίσει τη συνεργασία της με τη Nielsen ενώ και το σενάριο για έξοδο από τις μετρήσεις μόνο της ΕΡΤ 2 και της ΕΡΤ 3 απερρίφθη, καθώς στα δύο κανάλια γίνονται μεταδόσεις αθλητικών γεγονότων που φέρνουν διαφήμιση με βάση την τηλεθέαση.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved