Κατερίνα Μισιχρόνη για Ταμπού:«Έχω εντυπωσιαστεί από τον Αντρέα Γεωργίου & τον τρόπο που σκηνοθετεί»
8720546
Media

Κατερίνα Μισιχρόνη για Ταμπού:«Έχω εντυπωσιαστεί από τον Αντρέα Γεωργίου & τον τρόπο που σκηνοθετεί»

Μία ανάσα πριν από την πρεμιέρα της μεγάλης παραγωγής του MEGA, «Ταμπού», η πρωταγωνίστρια Κατερίνα Μισιχρόνη μιλά για τον ρόλο της Μάρθας και τη συνεργασία της με την ομάδα των επιτυχιών, δίνοντας μια μικρή γεύση του τι θα δούμε.

Η ηθοποιός την οποία σύντομα θα βλέπουμε στη μικρή οθόνη, μιλάει για την εμπειρία της από τις πρώτες στιγμές της συνεργασίας της με τους Ανδρέα Γεωργίου, Κούλλη Νικολάου και Βάνα Δημητρίου και μοιράζεται πληροφορίες για την πολυαναμενόμενη σειρά του Mega...

Ταμπού: Ένα ένοχο μυστικό και ένα πτώμα αναστατώνουν μία οικογένεια

taboo-new.jpg

Τι σας έκανε να πείτε το «ναι» στη σειρά «Ταμπού»;

Από το 2019 και μετά το «Λόγω Τιμής» απείχατε από την τηλεόραση... Η πρώτη προσέγγιση για τη συμμετοχή μου στο «Ταμπού» έγινε από τον Κούλλη Νικολάου, έναν άνθρωπο που εκτιμώ και με τον οποίο έχω συνεργαστεί στο παρελθόν. Στη θετική μου ανταπόκριση καθοριστικό ρόλο έπαιξε το δίδυμο Αντρέας Γεωργίου - Βάνα Δημητρίου. Γνωρίζω τη δουλειά τους και για να είμαι ειλικρινής, πάντοτε στην άκρη του μυαλού μου είχα τη σκέψη ότι θα ήθελα να συνεργαστώ μαζί τους. Το να μπορείς να δημιουργείς κάτι το οποίο έχει άμεση ανταπόκριση σε μεγάλο μέρος του κοινού το θεωρώ δύσκολο και χαρισματικό!

Πώς είναι η συνεργασία με την dream team (Γεωργίου-Δημητρίου-Νικολάου), πλέον, της μυθοπλασίας;

Θα χαρακτήριζα τη συνεργασία μου, μέχρι στιγμής, άψογη! Ειλικρινά, έχω εντυπωσιαστεί από τον Αντρέα Γεωργίου και τον τρόπο που σκηνοθετεί. Πέρα από την ευφυΐα και την ευγένεια του, ξέρει πολύ καλά τι θέλει, δίνει κατευθύνσεις, αλλά παράλληλα σου αφήνει χώρο να δώσεις και τη δική σου πνοή στον χαρακτήρα! Αυτό είναι κάτι που το θεωρώ και σπάνιο και γενναιόδωρο και εμένα προσωπικά με εμπνέει! Αισθάνομαι ότι με τις ίδιες συνιστώσες χειρίζεται και η Βάνα Δημητρίου το σενάριο! Πλάθοντας ρεαλιστικούς χαρακτήρες, αληθινούς ανθρώπους, αφήνοντας παράλληλα χώρο και για το δικό σου στίγμα!

katerinamisichroni_1653754972_2848225607255499662_235404352.jpg

Δώστε μας μια πρώτη αίσθηση από αυτή τη μεγάλη παραγωγή, για την οποία το κοινό ανυπομονεί... Μιλάμε για ένα αστυνομικό θρίλερ, σωστά;

Ναι, πολύ σωστά! Αυτό που μου έχει κάνει εντύπωση στη συγκεκριμένη παραγωγή είναι η ευφυΐα του Ανδρέα να διαλέγει φρέσκα και μη αναμενόμενα πρόσωπα, καθώς και ο τρόπος που σκηνοθετεί και χειρίζεται το γύρισμα. Έχει μόνιμους συνεργάτες και αυτό πιστεύω ότι εξομαλύνει και δημιουργεί ένα χαλαρό και πιο αποδοτικό κλίμα. Υπάρχουν χαρά και έμπνευση στα γυρίσματα. Φρέσκα, ταλαντούχα πρόσωπα, ανοιχτωσιά από μέρους του σκηνοθέτη (κάτι που είναι εξαιρετικά σημαντικό για μένα και σπάνιο) και επιθυμία για το καλύτερο αποτέλεσμα!

Πηγή: ΤΥΠΟΣ TV

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved