Ταμπού: Ένα ένοχο μυστικό και ένα πτώμα αναστατώνουν μία οικογένεια

Η Κατερίνα Μισιχρόνη 

Media

Ταμπού: Ένα ένοχο μυστικό και ένα πτώμα αναστατώνουν μία οικογένεια

Το φθινόπωρο έρχεται στο MEGA μία νέα μεγάλη παραγωγή, με τίτλο, Ταμπού, που φέρει την υπογραφή του Αντρέα Γεωργίου, του Κούλλη Νικολάου και της Βάνας Δημητρίου. Πρόκειται για μία ιστορία μυστηρίου, που αρχίζει να ξετυλίγεται όταν ένα πτώμα αναδύεται από τη λίμνη των Ιωαννίνων και ένα μυστικό κινδυνεύει να αποκαλυφθεί...

Μία ολοκαίνουρια ιστορία διά χειρός Βάνας Δημητρίου, Αντρέα Γεωργίου και Κούλλη Νικολάου έρχεται την επόμενη τηλεοπτική σεζόν στο MEGA για να κρατήσει συντροφιά στους τηλεθεατές στη ζώνη υψηλής τηλεθέασης, αμέσως μετά την προβολή της Γης της ελιάς. Ο λόγος για τη νέα δραματική σειρά «Ταμπού», η οποία υπόσχεται μεγάλες δόσεις αγωνίας, μυστηρίου και πολλές σεναριακές ανατροπές, ενώ θα έχει έντονο το αστυνομικό στοιχείο.

1718688617788-298538948-georgiou.jpg

Νέα σειρά του Mega με την υπογραφή του Ανδρέα Γεωργίου του Κούλλη Νικολάου και της Βάνας Δημητρίου

Το νέο εγχείρημα της τριάδας των μεγάλων επιτυχιών θα προσφέρει έντονες συγκινήσεις στους τηλεθεατές που αγαπούν τη σύγχρονη ελληνική μυθοπλασία. Η υπόθεση εκτυλίσσεται στην πανέμορφη πόλη των Ιωαννίνων, όπου ζει ευτυχισμένα, η οικογένεια Καρτάλη, η οποία αποτελείται από τέσσερα αδέλφια. Όταν ένα πτώμα ανασύρεται από τα παγωμένα νερά της λίμνης, η ζωή των κεντρικών ηρώων ανατρέπεται και μια σειρά από συνταρακτικά γεγονότα τούς φέρνει αντιμέτωπους με τους φόβους και τις ανησυχίες τους. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Αντρέας Γεωργίου, ο οποίος θα έχει στο πλευρό του και τον Γιώργο Ευαγγέλου, το σενάριο είναι της Βάνας Δημητρίου, ενώ την πρωτότυπη μουσική γράφει ο Χρίστος Στυλιανού.

Η υπόθεση

ioannidis-1.jpg

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης στη σειρά Ταμπού

Η σειρά μεταφέρει τους τηλεθεατές στην ατμοσφαιρική πόλη των Ιωαννίνων, όπου ξετυλίγεται το κουβάρι μιας σκοτεινής υπόθεσης δολοφονίας, όταν ένα πτώμα ανασύρεται από τη λίμνη, ανατρέποντας τη ζωή όλων των ηρώων. Στο επίκεντρο της ιστορίας βρίσκεται η οικογένεια Καρτάλη, η οποία αποτελείται από τέσσερα αδέλφια, τελείως διαφορετικά μεταξύ τους. Παρά τις διαφορές και τα όσα τους χωρίζουν, τα αδέλφια είναι πολύ αγαπημένα. Συγχρόνως, μοιράζονται ένα ένοχο μυστικό, το οποίο είναι ένα ανομολόγητο ταμπού από το παρελθόν τους. Αυτό αποτελεί και για τους τέσσερις μία ανοιχτή πληγή που τους πληγώνει μέχρι σήμερα.

xrisa.jpg

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου θα παίξει στη σειρά Ταμπού

Συγχρόνως, στο περιβάλλον της οικογένειας Καρτάλη υπάρχουν πολλοί αγαπημένοι φίλοι αλλά και κάποιοι ορκισμένοι εχθροί, την ώρα που μία μεγάλη παρέα νέων φοιτητών εξερευνά τη ζωή και τον έρωτα με την ορμή αλλά και με την άγνοια των νεανικών τους χρόνων. Ο μυστηριώδης και αινιγματικός κόσμος του «Ταμπού» φέρνει στο φως πολλά κρυμμένα μυστικά. Στο νέο αυτό φιλόδοξο σίριαλ συμμετέχουν πολλά αγαπημένα πρόσωπα της υποκριτικής τέχνης αλλά και μια πλειάδα ανερχόμενων ταλέντων, που αναλαμβάνουν να δώσουν πνοή σε μια τηλεοπτική ιστορία που διαθέτει όλα τα στοιχεία για να ξεχωρίσει και να αγαπηθεί από το κοινό. Πρωταγωνιστές της σειράς είναι ο Μέμος Μπεγνής, η Κατερίνα Μισιχρόνη, ο Θεοχάρης Ιωαννίδης, η Χρύσα Μιχαλοπούλου, ο Ιάσονας Χρόνης, η Δώρα Μπηλιώνη, η Νίκη Βακάλη και ο Νικόλας Μακρής. Παράλληλα, σε βασικούς ρόλους θα δούμε τη Μυρτώ Αλικάκη, τον Γιωργή Τσαμπουράκη, τον Λευτέρη Ζαμπετάκη, τον Χριστόδουλο Μαρτά, τη Βασιλική Κυπραίου και την Αστέρω Κυπριανού. Επίσης, στο σίριαλ παίρνουν μέρος ο Μάριος Μαριόλος, η Μαρίλια Μητρούση, η Σεμέλη Μητροπούλου, η Κόπα Νεκταρίου, ο Νίκος Μανωλάς, ο Ανδρέας Γιαννακούλας, η Ερατώ Μανδαλενάκη, η Εβίτα Αγαΐτση, ο Σταύρος Χατζαριάν, ο Θάνος Λάμπρου, η Χριστιάνα Βατίστα και η Αθηνά Ροδίτου.

Διαβάστε επίσης:

«Ταμπού»: Όσα πρέπει να ξέρεις για τη σειρά μυστηρίου των Ανδρέα Γεωργίου-Βάνας Δημητρίου στο Mega

Ανδρέας Γεωργίου: Με τη Σιμώνη του στα Γιάννενα εν μέσω γυρισμάτων για τη νέα σειρά του Mega, Ταμπού

Θάνος Λάμπρου: Πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά, Ταμπού - Η αποκάλυψη για τα πρώτα γυρίσματα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved