Η Παραλία: Ο Διονύσης βγαίνει ραντεβού με τη Μαίρη & το Twitter «υποκλίνεται»: «Αυτό το σιπ θέλουμε»
Media

Η Παραλία: Ο Διονύσης βγαίνει ραντεβού με τη Μαίρη & το Twitter «υποκλίνεται»: «Αυτό το σιπ θέλουμε»

Οι εξελίξεις στην Παραλία, φαίνεται πως έχουν ξετρελάνει τους τηλεθεατές, ειδικά με το νέο ειδύλλιο που «ψήνεται» ανάμεσα στον Διονύση Αρχοντάκη και τη νέα ψυχίατρο στα Μάταλα, τη Μαίρη. 

Αλέξανδρος Λογοθέτης και Μαίρη Μηνά φαίνεται πως έχουν συνεπάρει με τις ερμηνείες τους το τηλεοπτικό κοινό που «διψά» για την εξέλιξη αυτής της σχέσης.

Τηλεθέαση: Τι νούμερα σημείωσε η πρεμιέρα της Παραλίας;

GXIys04WYAEqwqq.jpg

Απόψε (10/9) εκτός από τις υπόλοιπες ιστορίες των άλλων ηρώων της σειράς, παρακολουθήσαμε και τον Διονύση με τη Μαίρη να βγαίνουν στο πρώτο τους ραντεβού, με εκείνον να εκδηλώνεται πλέον ανοιχτά για τις ερωτικές προθέσεις του απέναντι στη νέα γυναίκα που έχει απέναντί του.

Μάλιστα, γι' αυτόν τον λόγο οι τηλεθεατές αποκάλεσαν τον συγκεκριμένο ήρωα «πιπινοκυνηγό», δείχνοντας ξεκάθαρα τη χαρά τους που ξεδιπλώνεται μία τέτοια ερωτική ιστορία.
Στο μεταξύ όμως, έχουμε να αντιμετωπίσουμε και πολλές άλλες σκοτεινές ιστορίες όπως αυτή της Νικολίνας η οποία πλέον είναι ξεκάθαρο πως δεν είναι επιθυμητή στο μοναστήρι όπου έχει πάει να κλειστεί. Η σύγκρουσή της με την ηγουμένη είναι πλέον αναπόφευκτη.

GXIys8_XoAA0qys.jpg

Παράλληλα, η σχέση του Παύλου και της Ιφιγένειας δοκιμάζεται μετά από μια παθιασμένη νύχτα, με τον Παύλο να παλεύει με τα συναισθήματά του και την Ιφιγένεια να αμφιταλαντεύεται μεταξύ του Παύλου και του παρελθόντος της. Ο Παύλος επισκέπτεται τον τάφο της μητέρας του, αναζητώντας καθοδήγηση.

Στο σπίτι της Ειρήνης, η σχέση της με τον Χάρη αντιμετωπίζει δυσκολίες, καθώς η Ειρήνη αποκαλύπτει στοιχεία για το παρελθόν της που συνδέονται με την Αγγελική και για τα οποία ο Χάρης δεν είχε ιδέα.

Δείτε παρακάτω κάποια χαρακτηριστικά tweets που αναφέρθηκαν στις σκηνές από το ραντεβού του Διονύση με τη Μαίρη:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved