Αρχελάου 5: Ο Ματθαίος διεκδικεί την Κέλλυ!
Media

Αρχελάου 5: Ο Ματθαίος διεκδικεί την Κέλλυ!

Αρχελάου 5: Η Λυδία και η Δώρα παίρνουν τον κυρ Σωτήρη στο σπίτι τους. Από την άλλη, η Κέλλυ θέλει να κλείσει το μπαρ, ενώ ο Ματθαίος αρχίζει να τη διεκδικεί.

Παράλληλα, ο Ορφέας συμπεριφέρεται απόμακρα στη Λυδία. Λίγο μετά, η Αγγελίνα έρχεται επικίνδυνα κοντά με τον Στέφανο.

Αρχελάου 5-Οι τηλεθεατές έχουν τρελαθεί με τη χημεία Στάνκογλου-Παπούλια: «Τους έχω ντύσει & ασορτί»

arxelaou-5-(5).jpg

To γηροκομείο του παππού της Δώρας πιάνει φωτιά και έτσι η κοπέλα μαζί με τη Λυδία τον παίρνουν στο σπίτι τους.

Όμως η τελευταία δυσκολεύεται πολύ με τη συνύπαρξη των τριών τους και ψάχνει όλη μέρα να βρει έναν τρόπο για να το πει στη Δώρα. Παράλληλα, ο Ματθαίος κάνει πολύ αισθητή την παρουσία του στην Αρχελάου 5, θέλοντας να «επιτηρεί» την κόρη του και δημιουργώντας προβλήματα σε όλους.

Από την άλλη, η Κέλλυ έχει μια ιδέα που θα γλιτώσει τους τρεις από τη συνύπαρξη στην εκπομπή. Καταλήγει, όμως, να πληγώνεται, καθώς έρχεται άλλη μια φορά αντιμέτωπη με το αδίστακτο πρόσωπο της Νάντιας.

arxelaou-5.jpg

Λίγη ώρα αργότερα, η Κέλλυ, μετά την εκπομπή «θέατρο» της Νάντιας και αφού πήγε να φιλήσει τον Ματθαίο, αποφασίζει να παίξει με πιο δυνατό χαρτί για να κλείσει το μπαρ, στέλνοντας το υγειονομικό εφόσον έμαθε από τον Τεό πως υπάρχουν αρκετές παραβάσεις. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Ματθαίος αρχίζει πλέον να τη διεκδικεί για τα καλά.

Δώρα & Λυδία φοβούνται μην πληγώσουν τον κυρ Σωτήρη

Η Δώρα καταλαβαίνει και η ίδια ότι είναι δύσκολο να ζουν με τον παππού, αλλά Κανένα από τα κορίτσια δεν ξέρει πώς να το διαχειριστεί, διότι φοβούνται μην πληγώσουν τον κυρ Σωτήρη, ο οποίος φαίνεται πως ήρθε για να μείνει. Κι ενώ η Λυδία προσπαθεί όλη μέρα να πει στον κυρ Σωτήρη ότι θα πρέπει να μείνει αλλού, δεν τα καταφέρνει. Ωστόσο, η λύση έρχεται ως διά μαγείας από την κυρα-Λαμπρινή. Από την άλλη, ο Μπάμπης πείθει τον Ορφέα, λόγω οικονομικών περικοπών, να διώξει τη Μάνικα από το θέατρο και να παίξει ο ίδιος τη Ροζίνα στον «Κουρέα της Σεβίλλης». Την ίδια ώρα, η Μαρούκα προσπαθεί να καταφέρει την Κέλλυ να ανοίξει λογαριασμό σε εφαρμογή γνωριμιών. Εκείνη δέχεται και αρχίζει να κλείνει ραντεβού, αλλά εκεί την περιμένει μία έκπληξη, που ακούει στο όνομα Ματθαίος! Ο Ορφέας, τώρα, έχει δεχτεί τον παράλογο όρο της Μόνικας να μη μιλάει με τη Λυδία, προκειμένου να επιστρέφει στον ρόλο της ως Ροζίνα.

Έτσι, λοιπόν, ο νεαρός φέρεται παράλογα και απόμακρα βάζοντας τη Λυδία σε σκέψεις για τα δικά της συναισθήματα. Λίγο μετά, ο Ευριπίδης ανακαλύπτει σοκαρισμένος πως ο Βύρωνας μπλέκεται με τη μαφία και χωρίζει. Τότε ο Βύρωνας εγκαθίσταται στη σχολή χορού. Όντας στα μαύρα πανιά, λόγω του χωρισμού του, υπολειτουργεί στη δουλειά αφήνοντας τον Ματθαίο εκτεθειμένο σε επικίνδυνες καταστάσεις.

Αγγελίνα & Στέφανος έρχονται κοντά

Ο κυρ Σωτήρης περνάει τέλεια στην κυρα- Λαμπρινή, κάτι που κάνει τη Δώρα να ζηλεύει και να νιώθει πως χάνει τον παππού της, εφόσον αυτός περνάει ατελείωτες ώρες με τον νέο του «εγγονό», τον Οδυσσέα. Οι μέρες περνούν και ο Ορφέας, μετά την παράλογη απαίτηση της Μόνικας να μη μιλά ει στη Λυδία, κινδυνεύει να τη χάσει, εφόσον τη διεκδικεί κι ένας ιδιότροπος stand-up κωμικός. Από την άλλη, ο Ματθαίος προσπαθεί να φέρει κοντά τον Βύρωνα και τον Ευριπίδη και καταλήγει να τα κάνει όλα χειρότερα. Η Κέλλυ, τώρα, καταστρώνει άλλο ένα σχέδιο για να κλείσει το μπαρ, αλλά αποτυγχάνει ξανά εφόσον η Λαμπρινή φαίνεται να ξέρει πράγματα για τον μυστηριώδη συμβολαιογράφο που εμφανίζεται στην Αρχελάου. Παράλληλα, η Λυδία περνάει ένα κρυολόγημα στο σπίτι της Κέλλυς και εκεί ο Ορφέας την προσεγγίζει ζητώντας συγγνώμη για την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του. Κι ενώ ο Στέφανος ψάχνει τρόπους να γεμίσει το μαγαζί, ο Τεό αναλαμβάνει να του γυρίσει ένα διαφημιστικό βίντεο της συμφοράς. Επίσης και η Αγγελίνα έχει συμβουλές για να «ανέβει» το μαγαζί και καταλήγει να έρχεται επικίνδυνα κοντά με τον Στέφανο.

Πηγή: My TV

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved