Αρχελάου 5: Πρώτο trend στο twitter! Η πρεμιέρα, τα σχόλια και τι αναζήτησαν στο GPS οι χρήστες
Media

Αρχελάου 5: Πρώτο trend στο twitter! Η πρεμιέρα, τα σχόλια και τι αναζήτησαν στο GPS οι χρήστες

Αρχελάου 5: Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Δευτέρας (9-09) η νέα σειρά της ΕΡΤ και ήδη φιγουράρει στην πρώτη θέση των trends.

Τα σχόλια των φίλων του twitter διαφορετικά καθώς σε άλλους άρεσε αυτό που είδαν στις οθόνες και σε άλλους όχι, λογικό αν σκεφτεί κανείς πως ακόμη δεν έχει βρει το κοινό του.

Αρχελάου 5: Η νέα σειρά της ΕΡΤ κάνει πρεμιέρα και η Ναταλία Δραγούμη μοιράστηκε τον ενθουσιασμό της

LOGO-ARXELAOY-5-2.jpg

Εκτός όμως από τα σχόλια οι χρήστες αναρωτήθηκαν πού είναι η οδός Αρχελάου στο κέντρο και τι πραγματικά βρίσκεται εκεί.

Δες τις εικόνες στη gallery

Οι χαρακτήρες, γεμάτοι αντιθέσεις και αντιφάσεις, θα γεμίσουν με φρέσκο αέρα και χαμόγελα τα σπίτια μας. Μεγάλοι έρωτες, ισχυρές φιλίες, προδοσίες, τσακωμοί και πολλές ακόμα απρόσμενες εξελίξεις θα διαταράξουν τη ζωή πολλών διαφορετικών ανθρώπων που ήρθαν κοντά με αφορμή ένα μπαρ στην Αρχελάου 5. Ένα μπαρ που, παρά το γεγονός ότι θα μπει στο στόχαστρο πολλών, θα συνεχίζει να λειτουργεί αδιάκοπα και να αλλάζει συνεχώς τη ζωή και την καθημερινότητα όλων.

PAN_2241a-1.jpg

Επεισόδιο 1ο: Η Κέλλυ θα χωρίσει από τον Αλέξανδρο, αφού την απάτησε με την καλύτερή της φίλη, και θα διεκδικήσει την Αρχελάου 5 στο δικαστήριο, με τη βοήθεια της εκκεντρικής δικηγόρου, Μαρούκας. Ο Στέφανος είχε πάντα όνειρο να γίνει σταρ, ο Ορφέας μεγάλος σκηνοθέτης, η Λυδία εύχεται να ξεπεράσει μια μέρα τις φοβίες της και η Δώρα να την αποδεχτούν, επιτέλους, όπως ακριβώς είναι. Κανείς απ’ όλους αυτούς, όμως, δεν ξέρει πως σύντομα θα ανοίξει ένα μπαρ που είναι η απάντηση για ό,τι έχουν ζητήσει από τη ζωή

Αρχελάου 5: Όσα θα δούμε στα πρώτα επεισόδια

Αρχελάου 5: Γνωρίστε τους ήρωες της νέας σειράς της ΕΡΤ

Στάνκογλου: Ο ρόλος στη νέα κωμική σειρά της ΕΡΤ «Αρχελάου 5» και η συνεργασία με την Παπούλια

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved