Media

Γουλιελμάκη: «Αν αγαπήσει την 'Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα' ο κόσμος, υπάρχει η σκέψη για συνέχεια»

Η Βάσω Γουλιελμάκη επιστρέφει στην τηλεόραση μέσω της ξεκαρδιστικής κωμωδίας «Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα», που θα προβάλλεται στον ALPHA. 

Η αγαπημένη ηθοποιός μιλάει για τον ρόλο της και για τη συνεργασία της με τον Μιχάλη Ρέππα και τον Θανάση Παπαθανασίου...

Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα: Όσα αποκάλυψαν οι πρωταγωνιστές

Για τις ανάγκες του ρόλου σας έχετε υιοθετήσει την κρητική διάλεκτο.Ήταν εύκολο να μιλήσετε κρητικά;

Ήταν πάρα πολύ δύσκολο να μιλήσω κρητικά, διότι, παρόλο που έχω γεννηθεί στην Κρήτη, μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη. Την Κρήτη τη γνώρισα σε μεγάλη ηλικία. Οπότε, δεν είχα ακούσματα της διαλέκτου. Μονάχα από τη μητέρα μου είχα ακούσει κάποιες κρητικές λέξεις και τις γνώριζα. Τα καλοκαίρια που κατέβαινα στο νησί, άκουγα τα κρητικά, αλλά δυσκολευόμουν πάντα να μιλήσω. Για τις ανάγκες της σειράς, το έκανα και δεν ξέρω πώς... Συνέβη ως διά μαγείας! Σαν τους Αποστόλους που το Άγιο Πνεύμα τούς έμαθε να μιλάνε όλες τις γλώσσες και να είναι σπουδαίοι ρήτορες. Νομίζω ότι το Άγιο Πνεύμα ήρθε και με βοήθησε να μιλήσω τα κρητικά. (Γελάει.)

Τι άλλο να περιμένει το κοινό από την «Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα»;

Θα δούμε ανατροπές και πολλές εκπλήξεις. Βασικά, όλο αυτό που θα παρακολουθήσουμε είναι κάτι που δεν το έχουμε δει ξανά. Πρόκειται για μία πάρα πολύ καλή και πλούσια παραγωγή, με ευφάνταστα σενάρια και πράγματα που δεν έχουν ξαναγίνει στην ελληνική τηλεόραση.

Ποιες είναι οι προσδοκίες σας για τη σειρά;

Η προσδοκία μου είναι να την αγαπήσει ο κόσμος, θέλω να είναι από τις δουλειές που θα θέλει το κοινό να βλέπει και να ξαναβλέπει. Αυτό θέλουμε όλοι οι ηθοποιοί, να έχουμε την τύχη να είμαστε σε μια δουλειά που θα παίζεται για πολλά χρόνια και ο κόσμος θα μας θυμάται μέσα από αυτή.

Πώς είναι η συνεργασία σας με τον Μιχάλη Ρέππα και τον Θανάση Παπαθανασίου;

Η συνεργασία μας είναι εξαιρετική! Δεν βαριέσαι ποτέ με τον Μιχάλη και τον Θανάση. Πέρα από το ότι είναι καλοδιάθετοι, με χιούμορ, είναι πάρα πολύ έξυπνοι άνθρωποι και πάντα μαθαίνω πολλά από αυτούς. Διαβάζουν πολύ, σκέφτονται και ανακαλύπτουν καινούργια πράγματα. Κάθε φορά που δουλεύω μαζί τους, αισθάνομαι ευτυχής.

Η σειρά αποτελείται από 14 επεισόδια. Υπάρχει η πιθανότητα να προστεθούν κι άλλα;

Αν όλα πάνε καλά, αγαπήσει τη σειρά ο κόσμος, υπάρχει η σκέψη να έχει και συνέχεια. Ξέρετε, δεν γνωρίζουμε ποτέ τη συνταγή της επιτυχίας. Μπορεί να πιστεύουμε σε μία σειρά και να μην πάει καλά και για άλλη να λέμε ότι δεν θα πάει και να γίνεται τελικά επιτυχία.

Πηγή: My TV

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved