Ηλέκτρα - Τα επεισόδια της εβδομάδας: Η ζωή του Σωτήρη σε κίνδυνο! Σώζεται την τελευταία στιγμή
Media

Ηλέκτρα - Τα επεισόδια της εβδομάδας: Η ζωή του Σωτήρη σε κίνδυνο! Σώζεται την τελευταία στιγμή

Ηλέκτρα: Όλα όσα θα δούμε την εβδομάδα που έρχεται... 

Το γκάζι του αυτοκινήτου του Σωτήρη κολλάει κι εκείνος έπειτα από μία ξέφρενη πορεία καταφέρνει να σωθεί.

Ηλέκτρα: Ζει τον χειρότερο εφιάλτη της & όλοι τα έχουν βάλει με τον Παύλο: «Ντρέπεται & η ντροπή»

HLEKTRA-4.jpg

Παράλληλα, η Δανάη μιλάει με τον Νικόλα και είναι σοκαρισμένη από όσα μαθαίνει, ενώ η Ηλέκτρα δίνει τελικά την ευχή της στη Νεφέλη για τον γάμο της με τον Παύλο.

Ο Σωτήρης είναι αποφασισμένος να τα βάλει όλα στην άκρη και να δεχτεί τον Παύλο ως γαμπρό του. «Η αγάπη σας είναι δυνατή, νίκησε όλα τα εμπόδια», λέει ο ίδιος στη Νεφέλη και τον Παύλο, προσπαθώντας να πείσει κυρίως τον εαυτό του πως αυτός ο γάμος πρέπει να γίνει. Αντίθετα, η Ηλέκτρα, σε μια κίνηση απελπισίας να εμποδίσει αυτό το δέσιμο, αποκαλύπτει ποιος πυροβόλησε τον Νικόλα.

«Ηλέκτρα, φτάνει», φωνάζει η Δόμνα στην κόρη της, αλλά η Ηλέκτρα είναι πλέον αποφασισμένη. Την ίδια στιγμή, ο Φανούρης μοιάζει να μην μπορεί να διαγράψει το παρελθόν και είναι σε άσχημη κατάσταση. «Θα μου σαλέψει, γιαγιά... Κάποιος πείραξε το κορίτσι μου...», διαπιστώνει και το κουβάρι αρχίζει να ξετυλίγεται. Λίγο αργότερα, η Δανάη, μετά τη φρικτή αποκάλυψη της μητέρας της, πηγαίνει στην ψυχιατρική φυλακή να συναντήσει τον θείο της. Εκεί, ακόμα μία μεγαλύτερη αποκάλυψη θα δώσει στη Δανάη το τελικό χτύπημα. Εν τω μεταξύ, η ζωή του Σωτήρη κινδυνεύει, καθώς μπαίνει στο αυτοκίνητο και κολλάει το πόδι του στο γκάζι. Η πορεία του αυτοκινήτου είναι ανεξέλεγκτη, αλλά ο άντρας καταφέρνει τελευταία στιγμή να σωθεί.

ilektra-pavlos.jpg

Ο Παύλος σοκάρει την Ηλέκτρα

Η Νεφέλη μαθαίνει ότι ο Παύλος γύρισε μόλις έμαθε για την απόπειρα αυτοκτονίας της και αναρωτιέται αν αποφάσισε να την παντρευτεί από λύπηση. Και η Δανάη, όμως, αναρωτιέται αν υπάρχει αλήθεια στα όσα ξεστόμισε ο... θείος της. Μια άλλη αλήθεια έχει αρχίσει να ξυπνά από λήθαργο ετών, όταν ο Φανούρης φτάνει στο αστυνομικό τμήμα για να καταγγείλει αυτόν που πείραξε την κόρη του. Παράλληλα, η Ηλέκτρα φτάνει στον Παύλου και, με δάκρυα στα μάτια, του ζητά να κάνει πίσω στον γάμο, να φύγει. Εκείνος, όμως, της δίνει τη χαριστική βολή: «Είμαι ερωτευμένος με τη Νεφέλη. Ό,τι είχαμε -αν είχαμε κάτι- ανήκει στο παρελθόν».

Ο Παύλος προσπαθεί να κλείσει την ιστορία του με την Ηλέκτρα, αλλά εκείνη ξεσπά εναντίον του. Τα σώματά τους παλεύουν, το μίσος, όμως, τελικά, δεν απέχει και πολύ από το πάθος. Αυτό το πάθος που η Νεφέλη όσο και να ψάχνει δεν βλέπει στα μάτια του... Το μικρό κορίτσι έχει αρχίσει να έχει αμφιβολίες. «Ίσως να 'ναι πολύ νωρίς γι’ αυτόν τον γάμο».

Την ίδια στιγμή, ο Φανούρης προσπαθεί να καταγγείλει την παρενόχληση της Μυρσίνης στον Χάρη και τον Ορέστη. Όμως δεν έχει τίποτα χειροπιαστό να τους πει. Επιστρέφει στο σπίτι και το ρίχνει στο κρασί, όταν οι μνήμες από το παρελθόν ξυπνούν.

fanouris-ilektra.jpg

Ο Φανούρης πεθαίνει

Η Ηλέκτρα, που βλέπει τις ελπίδες να εξανεμίζονται, προσπαθεί για μια τελευταία φορά να εμποδίσει τον γάμο και θυσιάζει τα πάντα. Παραδίδει τον ίδιο της τον εαυτό, σε μια ομολογία για την απόπειρα εναντίον του Νικόλα, με αντάλλαγμα τη διάλυση του γάμου της Νεφέλης με τον Παύλο. Περασμένες μνήμες θολώνουν το μυαλό του Φανούρη, που πίνει ακατάπαυστα και αποφασίζει να κάνει κακό σε αυτόν που έβλαψε τον ίδιο, την Αλίκη και την κόρη του. Η Δέσπω πέφτει στα πόδια του: «Σε παρακαλώ, πουλί μου, μείνε κοντά μου. Σκέψου τα κορίτσια σου». Εκείνος όμως δεν την ακούει. Συναντά τη Δόμνα και την κατηγορεί ότι είναι τυφλή και κουφή. Της μιλά για την Αλίκη. «Όλοι θα πληρώσουν», της λέει κι έχει δίκιο, θα πληρώσουν. Με τη ζωή τους. Την επόμενη μέρα, οι καμπάνες στην Αρσινόη χτυπούν πένθιμα. Ο Φανούρης εντοπίζεται νεκρός, αλλά κανείς δεν ξέρει αν πρόκειται για αυτοκτονία ή δολοφονία. Παράλληλα, η Αγνή είναι πλέον βέβαιη πως τα λεφτά στην Ελβετία υπάρχουν. Με έναν Σωτήρη κι έναν Μπόγρη να της ζητούν διαφορετικά πράγματα για τον Νικόλα, αποφασίζει να ακολουθήσει το δικό της πλάνο... Από την άλλη, η Ηλέκτρα συνοδεύει τη Νεφέλη στην Αθήνα, για να βρουν νυφικό. Και όταν βλέπει την κόρη της νυφούλα, δίνει την ευχή της.

Πηγή: My TV

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved