Μαύροι Πίνακες: Ένας κατά συρροή δολοφόνος σκορπά τον τρόμο – Η νέα αστυνομική σειρά του Star
Media

Μαύροι Πίνακες: Ένας κατά συρροή δολοφόνος σκορπά τον τρόμο – Η νέα αστυνομική σειρά του Star

Μία νέα, πολλά υποσχόμενη αστυνομική σειρά μυστηρίου, με τίτλο «Μαύροι πίνακες», έρχεται στο Star και υπόσχεται να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.

Όλα αρχίζουν όταν σε μία επαρχιακή πόλη, γεμάτη μυστικά και ψέματα, μία μαθήτρια καταλήγει άγρια δολοφονημένη από έναν κατά συρροή δολοφόνο.

Τηλεοπτικό πρόγραμμα: Το Star στη «μάχη» των σειρών

pinakes.jpg

Μία ολοκαίνουρια αστυνομική σειρά μυστηρίου έρχεται στο νέο πρόγραμμα του Star και φέρει τη σεναριακή υπογραφή του Μάριου Ιορδάνου και της Σοφίας Καζαντζιάν. Ο λόγος για τους «Μαύρους πίνακες», που αναμένεται να ξεκινήσουν σύντομα, κρατώντας συντροφιά στους τηλεθεατές, με μυστήριο, αγωνία, εκπλήξεις και ανατροπές. Το σίριαλ σκηνοθετεί η Κατερίνα Φιλιώτου, ενώ η παραγωγή είναι της εταιρείας Green Pixel και η εκτέλεσή της γίνεται από την Barking Well Media.

Η υπόθεση θα μεταφέρει το κοινό σε μία επαρχιακή πόλη της Ελλάδας, όπου η ηρεμία των κατοίκων διαταράσσεται ξαφνικά όταν δολοφονείται άγρια μία νεαρή κοπέλα. Η Αστυνομία αναλαμβάνει την εξιχνίαση των υποθέσεων και κάθε νέο επεισόδιο θα φέρνει πολλές ανατροπές και εκπλήξεις. Μάλιστα, οι Αρχές ανακαλύπτουν ότι ο δράστης είναι ένας αδίστακτος κατά συρροή δολοφόνος, ο οποίος χρησιμοποιεί ένα ανατριχιαστικό μοτίβο.

Μεγάλο μέρος των γυρισμάτων πραγματοποιήθηκε σε εξωτερικούς χώρους, κράτησαν αρκετούς μήνες και πλέον έχουν ολοκληρωθεί. Η φιλόδοξη αυτή παραγωγή πρόκειται να μεταδοθεί στο α' μισό της σεζόν και ο αριθμός των επεισοδίων θα είναι ορισμένος, καθώς πρόκειται για μίνι σειρά.

mavroi-pinakes-2.jpg

Η υπόθεση

Οι Λεύκες είναι μία μικρή κωμόπολη στην ελληνική επαρχία. Η ηρεμία των κατοίκων της περιοχής κλονίζεται όταν ξαφνικά μία έφηβη μαθήτρια βρίσκεται άγρια δολοφονημένη. Πρόκειται για την κόρη του δημάρχου της κωμόπολης. Το τοπικό αστυνομικό τμήμα αναλαμβάνει την εξιχνίαση της υπόθεσης, ενώ ταυτόχρονα ζητά ενισχύσεις από την Αθήνα, προκειμένου να εντοπιστεί ο δράστης. Σύντομα, οι Αρχές διαπιστώνουν με τρόμο ότι πρόκειται για έναν κατά συρροή δολοφόνο, ο οποίος χρησιμοποιεί στα εγκλήματά του μοτίβα από τους περίφημους «Μαύρους πίνακες» του Φρανσίσκο Γκόγια. Η έρευνα συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό και μεγάλη αγωνία. Μάλιστα, στη συνέχεια θα έρθει στο φως μία εφιαλτική αλήθεια, που κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί. Οι ύποπτοι πολλοί και όλοι έχουν κίνητρο. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα, ενώ ο δολοφόνος είναι έτοιμος να χτυπήσει ξανά.

mavroi-pinakes.jpg

Το δυνατό καστ

Στη σειρά πρωταγωνιστούν πολλά καταξιωμένα πρόσωπα της υποκριτικής τέχνης, όπως η Κάτια Γκουλιώνη, η Λένα Παπαληγούρα, ο Αντίνοος Αλμπάνης, ο Ιωάννης Παπαζήσης, ο Δημήτρης Κίτσος και ο Θοδωρής Κατσαφάδος. Στο βασικό καστ εντάσσονται ακόμη η Σοφία Κόκκαλη, η Ελένη Βεργέτη, ο Σωτήρης Χατζάκης, ο Μελέτης Γεωργιάδπς και η Όλγα Πολίτου. Επίσης στη σειρά συμμετέχουν οι Μιχάλης Βαλάσογλου, Ανδρέας Κοντόπουλος, Μαριλού Κατσαφάδου, Σοφία Καζαντζιάν, Μάριος Ιορδάνου, Γιάννης Παπαδόπουλος, Εύα Σαμιώτη, Ευδοκία Μιμιλίδη, Ειρήνη Αγγελοπούλου και ο Άδωνις Χατζής.

Πηγή: My TV

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved