The Voice: Οι φήμες για τον παρουσιαστή και... ο τέταρτος coach
Media

The Voice: Οι φήμες για τον παρουσιαστή και... ο τέταρτος coach

The Voice: Σε άντρα τραγουδιστή προσανατολίζεται ο ΣΚΑΙ για την παρουσίαση του talent show, ύστερα από την πρόωρη αναχώρηση του Γιώργου Λιανού για τον Αγιο Δομίνικο, αφού το «Survivor» ξεκινά στις 16 Σεπτεμβρίου.

 

Το talent show έρχεται πιο ανανεωμένο από ποτέ τη νέα τηλεοπτική σεζόν για να σαρώσει! Ποιοι θα είναι οι κριτές, όμως, που θα καθίσουν στις καρέκλες του νέου «The Voice of Greece»;

Και ενώ το τρέιλερ για τις αιτήσεις συμμετοχής των νέων ταλέντων συνεχίζεται, το μεγάλο ζήτημα που προκύπτει είναι ποια τέσσερα άτομα θα καθίσουν στις τέσσερις περιβόητες καρέκλες των κριτών. Στο νέο The Voice, σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso θα καθίσουν σίγουρα η Ελενα Παπαρίζου και ο Πάνος Μουζουράκης. Ενα νέο πρόσωπο που θα πλαισιώσει την κριτική επιτροπή των coaches θα είναι ο Χρήστος Μάστορας.

Voice_800x450.jpg

Η τέταρτη καρέκλα είναι αυτή που είχε και το μεγαλύτερο ερωτηματικό… Θα καθίσει νέο πρόσωπο ή θα συνεχίσει ο Σάκης Ρουβάς; Οι φήμες λένε πως το τελευταίο διάστημα μοιάζει να απομακρύνεται το ενδεχόμενο να δούμε τον Σάκη στο show. Αντί αυτού, υπάρχει μια πολύ θερμή επικοινωνία με τον Γιώργο Μαζωνάκη, χωρίς όμως να υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση. Οσο για το όνομα της Μαρίνας Σάττι που είχε ακουστεί, φαίνεται τελικά πως δεν θα είναι στην κριτική επιτροπή.

Διαβάστε επίσης:

Επιβίωση, τραγούδι και μόδα… στη «μάχη» των ριάλιτι σόου

Μαγγίρα - Αντωνά: Ξανά μαζί στην τηλεόραση;

Η συνάντηση της Μαρίνας Σάττι για το The Voice - Θα τη δούμε τελικά στο talent show;

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved