Μπέζος για Famagusta: «Φαντάζεστε να πανηγύριζαν οι Τούρκοι; Θα ήταν τρελό! Το θέμα είναι ζοφερό!»
Media

Μπέζος για Famagusta: «Φαντάζεστε να πανηγύριζαν οι Τούρκοι; Θα ήταν τρελό! Το θέμα είναι ζοφερό!»

Για τις έντονες αντιδράσεις των Τούρκων σχετικά με τα όσα δείχνει το Famagusta να διαδραματίζονται τις ημέρες της εισβολής στην Κύπρο μίλησε ο Γιάννης Μπέζος

Ο πρωταγωνιστής της επιτυχημένης σειράς του Mega, καλεσμένος στην εκπομπή «Καλημέρα είπαμε;» αναφέρθηκε στο θέμα, σχολιάζοντας χαρακτηριστικά:

Famagusta: Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα - Η ανάρτηση του Ανδρέα Γεωργίου

famagusta.jpg

«Φυσιολογικό είναι όλο αυτό που έχει ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα. Φαντάζεστε δηλαδή να έβγαινε το Famagusta και να πανηγύριζαν οι Τούρκοι; Θα ήταν λίγο τρελό! Επομένως είναι φυσικό, δεν είναι μια έκπληξη. Αυτό το θέμα είναι πολύ ζοφερό. Είναι πολύ νωπά αυτά τα πράγματα».

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης συνέχισε λέγοντας: «Κατά τη γνώμη μου, το πρόβλημα το μεγάλο είναι ότι τα ξεχνάμε ενώ είναι ένα θέμα ευρύτατα εθνικό. Γιατί η Κύπρος είναι ένα κομμάτι του ελληνισμού, η γλώσσα, το θρήσκευμα, οι συνήθειες και τα έθιμα. Βεβαίως η τουρκική παρουσία ήταν και αυτή έντονη για πολλά χρόνια. Τα γεγονότα του ’74 ήταν πάρα πολύ σκληρά, ήταν από την ελληνική πλευρά με τη δικτατορία μια αισχρή προδοσία, ελεεινή και τρισάθλια και βεβαίως τα βρήκαμε μπροστά μας με την Τουρκία που έκανε και αυτή τη δουλειά της».

Ο Γιάννης Μπέζος κατέληξε λέγοντας: «Δεν μπορεί όμως να διαμαρτύρεται η Τουρκία και να λέει «δεν θα παίξετε αυτό εκεί» γιατί αυτά είναι αστεία πράγματα. Με τη λογική αυτή δηλαδή μπορεί να βγαίνει ο καθένας και να λέει πως «δεν θέλω να παίξετε το οτιδήποτε». Θέλω να πω ωστόσο ότι η αντίδραση δεν ήταν έκπληξη. Εγώ το περίμενα».

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved