Ελένη Τσολάκη: Επιστρέφει με το «Πρωινό ΣουΣου» για 2η σεζόν στο Open- Η πρεμιέρα & η ανακοίνωση!

Instagram / elenitsolaki

Media

Ελένη Τσολάκη: Επιστρέφει με το «Πρωινό ΣουΣου» για 2η σεζόν στο Open- Η πρεμιέρα & η ανακοίνωση!

Η Ελένη Τσολάκη επιστρέφει αύριο, Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου, με την εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, μέσα από τη συχνότητα του Open TV.

Το αγαπημένο πρωινό πρόγραμμα υπόσχεται πολλές εκπλήξεις και φρέσκο περιεχόμενο για τους τηλεθεατές!

Η Ελένη Τσολάκη & η θεραπεύτρια καρδιάς στο closing του Πρωινού Σουσού - Οι backstage φωτογραφίες!

tsolaki.jpg

Instagram / elenitsolaki

Η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού:

Η Ελένη Τσολάκη ξεκινά δυναμικά και αυτή τη σεζόν με το «ΠΡΩΙΝΟ ΣΟΥΣΟΥ» να κάνει πρεμιέρα αύριο, Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου στις 09:50, με πολλές εκπλήξεις, ανανεωμένη διάθεση και με μια ομάδα που είναι κυριολεκτικά «μέσα σ’ όλα»!

Photo-shared-by-elenitsolaki-on-September-11-2024-tagging-@uberalbanis-@elenichristodoulou_makeup-@roulamoniaki-and-@ntina.troussa.-May-be-an-image-of-1-person-makeup-box-and-text..jpg

Instagram / elenitsolaki

Κάθε μέρα, από Δευτέρα έως Παρασκευή, η Ελένη θα μας καλωσορίζει με χαμόγελο και αισιοδοξία σε μια εκπομπή με γρήγορα αντανακλαστικά και σύγχρονο χαρακτήρα. Πλούσιο ρεπορτάζ για όλα τα θέματα της επικαιρότητας, αποκλειστικά νέα και συνεντεύξεις που θα συζητηθούν. Μαζί της ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και οι Νάνσυ Παραδεισανού, Κωνσταντίνος Αρτσίτας, Γιώργος Σκρομπόλας, Αναστάσιος Ντούγκας και Μάκης Συνοδινός, όλοι με άποψη, αμεσότητα αλλά και πολύ χιούμορ, οι οποίοι θα δίνουν τις δικές τους αποκλειστικές ειδήσεις και θα μας αποκαλύπτουν όσα συμβαίνουν στο παρασκήνιο.

Photo-shared-by-elenitsolaki-on-September-10-2024-tagging-@lamproskonstantaras-@artsitas-and-@nancyparadeisanou.-May-be-an-image-of-4-people-makeup-hair-people-smiling-and-magazine..jpg

Instagram / elenitsolaki

Ό,τι μας ενδιαφέρει, ό,τι μας απασχολεί, ό,τι θέλουμε να μάθουμε, αλλά και ό,τι μας χαλαρώνει, μας διασκεδάζει και μας κάνει να περνάμε όμορφα, είναι στο «ΠΡΩΙΝΟ ΣΟΥΣΟΥ» με την Ελένη Τσολάκη!

Το καθημερινό ΣΟΥ ραντεβού, Δευτέρα έως Παρασκευή στις 09:50 στο OPEN!».

Διαβάστε επίσης:

«Στην τηλεόραση θεωρούν ότι πρώτα κάνουμε σεξ και μετά μας παίρνουν στη δουλειά»

Χατζηθεοδώρου: Απαντά στις φήμες που την ήθελαν ζευγάρι με τον Βασάλο - «Κάναμε διακοπές μαζί»

Ιλένια Ουίλιαμς για Φουρέιρα: «Ήμουν στην επιτροπή όταν πήγε Eurovision. Είχε γίνεις σάλος με...»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved