Αποκαλυπτικός ο Λάλος:Καθάριζα το θέατρο όταν ήταν πρωταγωνιστής.Τώρα παίζουμε μαζί,ήταν συγκινητικό
Media

Αποκαλυπτικός ο Λάλος:Καθάριζα το θέατρο όταν ήταν πρωταγωνιστής.Τώρα παίζουμε μαζί,ήταν συγκινητικό

Ο Δημήτρης Λάλος με αφορμή την πρεμιέρα της σειράς, Ο Τιμωρός σε μία εβδομάδα στον Alpha βφέηκε καλεσμένος στη Super Κατερίνα

Αρχικά είπε: «Είσαι καλλονός. Σε είχα για λίγο πιο γέρο» και τότε ο ηθοποιός της απάντησε:

«Μου το λένε συχνά ότι φαίνομαι πιο ογκώδης στην τηλεόραση».

Όσον αφορά τη σειρά, Τιμωρός και τον ρόλο που υποδύεται, είπε: «Προσεγγίζω τους ρόλους μου μέσα από μένα. Ο Μάρκος αδικήθηκε πάρα πολύ, του έκλεψαν την παιδική του ηλικία, τον έβαλαν φυλακή σε μια άλλη χώρα, άδικα. Του στερήσανε τη ζωή… Έχει ενδιαφέρον να εξετάσουμε αν η εκδίκηση είναι κακία. Είναι ένα λεπτό ζήτημα που καλείται και η μυθοπλασία να μας δώσει κάποιες απαντήσεις».

Και πρόσθεσε είπε: «Το Μαρόκο είναι ένα μέρος που ενώ έχω μεγαλώσει στη Γερμανία και έχω πάει στο εξωτερικό, ακόμα να το ξεχάσω. Είναι ένα μέρος το Μαρακές που πρέπει ο καθένας να πάει. Είναι πιο κοντά στους Έλληνες. Όποιος πάει θα του μείνει αξέχαστο. Στις πρώτες 48 ώρες ένιωθα ότι είμαι ήδη 4 μέρες εκεί».

Και σε άλλο σημείο ανέφερε στην Κατερίνα Καινούργιου: «Έκανα τηλεόραση ακριβώς τη σωστή στιγμή, έγιναν όλα όπως έπρεπε να γίνουν. Είχα ενδοιασμούς και για τον Σασμό αλλά επειδή υπήρχε και το βιβλίο από πίσω και ήρθε ο σκηνοθέτης να με πείσει, κάπως με παρακίνησε να το κάνω. Ήμουν κι εγώ αρκετά ώριμος».

Τέλος, μίλησε για τον Αλέξανδρο Σταύρου που συνεργάζονται στη νέα σειρά του Alpha και αποκάλυψε την πρώτη συνάντησή τους:

«Ήμουν ένα νέο παιδί που καθάριζε το θέατρο όταν είδα τον Αλέξανδρο Σταύρου πρώτη φορά. Ήμουν 19 χρονών. Ο Σταύρου ήταν τότε πρωταγωνιστής και τώρα βρεθήκαμε να παίζουμε και να κάνει τον πατέρα μου, ήταν πολύ συγκινητικό».

Διαβάστε επίσης:

Super Κατερίνα: Αυτός θα κάνει ποδαρικό στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

Δημήτρης Λάλος: «Έχω ζήσει μια ζωή ασκητική γύρω από την τέχνη μου. Δεν σκόνταψα κι έκανα τον Μαθιό»

Ο Τιμωρός - Εντυπωσιακά τα γυρίσματα στο Μαρόκο! Λάλος, Νικούλι, Κίτσος, στην καρδιά της Μεντίνα!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved