Still Standing: Πρεμιέρα για τον Φερεντίνο! Με χειροκροτήματα και επιφωνήματα η είσοδος στο πλατό
Media

Still Standing: Πρεμιέρα για τον Φερεντίνο! Με χειροκροτήματα και επιφωνήματα η είσοδος στο πλατό

Πρεμιέρα έκανε ο Χρήστος Φερεντίνος με το Still Standing στον ΣΚΑΙ.

Ο Χρήστος Φερεντίνος υποδέχτηκε όλους όσοι είναι κάπως πιο διαβασμένοι και θέλουν να διεκδικήσουν καθημερινά έως 30.000 ευρώ κι εκείνοι τον καλωσόρισαν στο πλατό με θερμό χειροκρότημα.

Still Standing: Έτσι είναι το ανανεωμένο πλατό του τηλεπαιχνιδιού που θα παρουσιάζει ο Φερεντίνος!

ferentinos-(1).jpg

«Καλησπέρα σας κυρίες και κύριοι. Καλώς ήρθατε στο νέο μας παιχνίδι, που θα το χαρακτήριζα παιχνίδι περιπέτεια γιατί είναι γεμάτο δράση, αγωνία, αναπάντεχα, απρόβλεπτες απαντήσεις, κάποιες φορές άφθονο γέλιο και σίγουρα απίθανες και τρελές πτώσεις. Αυτό το πλατό που βλέπετε μην σας ξεγελάει. Μπορεί να έχει ωραία χρώματα, φώτα, επίπεδα, αλλά κρύβει παγίδες. Συγκεκριμένα, 9 καταπακτές που αν απαντήσεις λάθος, η μαύρη τρύπα σε ρουφάει και σε εξαφανίζει. Αποφύγετε τις κακοτοπιές και ο στόχος των παικτών είναι να παραμείνουν όρθιοι. Still Standing δηλαδή» ανέφερε ο Χρήστος Φερεντίνος στην έναρξη.

Δες το απόσπασμα

Κάθε μέρα 8 παίκτες παίρνουν θέση περιμετρικά του εντυπωσιακού stage, πάνω από τις καταπακτές τους, και περιμένουν τον βασικό τους αντίπαλο. Εκείνος, ο οποίος έχει τη δική του καταπακτή στο κέντρο του stage, ξεκινά τις κόντρες με διάφορα παιχνίδια γνώσεων.

STILL-STANDING-(3).jpg

Αξίζει να σημειωθεί ότι περισσότεροι από 1.500 παίκτες θα λάβουν μέρος και θα κληθούν να απαντήσουν, συνολικά, σε περίπου 25.000 ερωτήσεις.

Ο Χρήστος Φερεντίνος μας βάζει στα παρασκήνια του Still Standing - Αποκλειστικές φωτό!

Χρήστος Φερεντίνος: Επιστρέφει με το Still Standing – Πότε κάνει πρεμιέρα;

Φερεντίνος: Απολαμβάνει τις διακοπές του λίγο πριν τα γυρίσματα του ανανεωμένου Still Standing

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved