Media

Πρωτιά για το Bungiorno! Το σχόλιο της Σκορδά & η ατάκα Μικρούτσικου - Άλλο fake, άλλο Φαίη

Πρεμιέρα έκανε το Buongiorno και σάρωσε σε νούμερα τηλεθέασης στο νεανικό κοινό και φυσικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν άφησε ασχολίαστη την πρωτιά της εκπομπής και στη συνέχεια και η Φαίη Σκορδά έκανε το δικό της σχόλιο.

Αρχικά η Φαίη Σκορδά είπε: «επειδή ξεκινάμε 9.20 καταλαβαίνετε ότι προσπαθώ και γω να μπω σε ένα ρυθμό. Με τα παιδιά, να προλάβω, να έρθω, τα τυροπιτάκια πήγαν όλα εντάξει; Να φύγει αυτό από το κεφάλι μου. Πάνω στο κοντρόλ έχετε; Τέλεια, λοιπόν, μπορούμε να ξεκινήσουμε τώρα».

Και ο Ανδρέας Μικρούτσικος τόνισε: «Ως ο αρχαιότερος θέλω να πω το εξής εκ μέρους όλης της εκπομπής και της Φαίης. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον κόσμο, το τηλεοπτικό κοινό και τους θεατές της εκπομπής γιατί κατά έναν τρόπον τινά μονοπωλιακό τρόπο έδειξαν το ενδιαφέρον τους να δουν τι γίνεται σε αυτή την εκπομπή. Εμείς αισιοδοξούμε ότι ένα καλό κλίμα θα το μεταδώσουμε όλη τη χρονιά. Σας ευχαριστούμε για αυτή την προτίμηση και, όπως θα έλεγα χθες, ο κόσμος απέδειξε ότι άλλο fake και άλλο Φαίη».

Με την παρουσιάστρια να τονίζει: «Μαραθώνιος είναι, Ανδρέα μου και γω έχω μια άλλη λογική. Το καταλαβαίνω αυτό και το σέβομαι, απλώς οφείλω και γω να πω κάτι σύντομο γιατί έχω μια άλλη λογική. Στο τέλος της σεζόν μπορείς να πεις κάτι και δεν σημαίνει και κάτι στην τελική γιατί είναι ένας μαραθώνιος».

Και συμπλήρωσε: «Τον κόσμο τον ευχαριστούμε συνέχεια γιατί δεν έχει να κάνει αν σε βλέπει ένας ή δέκα. Ο σεβασμός προς τον τηλεθεατή πρέπει να υπάρχει ούτως ή άλλως όταν είσαι επαγγελματίας».

Δείτε το απόσπασμα από το Buongiorno

Διαβάστε επίσης:

Buongiorno: Επική γκάφα της Σκορδά στην κουζίνα του Σκαρμούτσου - Ω, ρε φίλε! Συγνώμη!

Κάγκελο ο Λαζόπουλος στο Buongiorno! «Θεέ μου μπήκε σε άλλη εκπομπή;»

Σκορδά: Τα συλλυπητήρια στη Σμαράγδα Καρύδη για τον θάνατο του πατέρα της – «Το έχω ζήσει πρόσφατα…»

Πρεμιέρα Buongiorno! Η αγχωμένη Σκορδά, το υπερπαραγωγή πλατό και η σπόντα για το πρωινό

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved