Φαίη Σκορδά: Ξέσπασε on air για τον χωρισμό Κορινθίου - Αϊβάζη - «Αυτό είναι μεγάλη ντροπή»
Media

Φαίη Σκορδά: Ξέσπασε on air για τον χωρισμό Κορινθίου - Αϊβάζη - «Αυτό είναι μεγάλη ντροπή»

Η Φαίη Σκορδά με αφορμή τις δηλώσεις της Μαρίας Κορινθίου και του Γιάννη Αϊβάζη για τον χωρισμό τους, εξερράγη στον αέρα του Buongiorno για τον τρόπο που κάποιοι χειρίστηκαν τον χωρισμό του ζευγαριού.

 

Η παρουσιάστρια ανέφερε: «αν είχα κάτι να σχολιάσω για το παιδί, δεν θα σχολίαζα τη στάση των γονιών αυτή τη στιγμή. Γιατί πάντα σέβονται το παιδί τους και προσπάθησαν με κάθε τρόπο να το κάνουν σε χαμηλούς τόνους».

Και πρόσθεσε: «Εγώ θα σχολίαζα για το παιδί αυτούς που είπαν και υπονοήσαν το ανέφερε και ο Γιάννης Αϊβάζης, ότι μπορεί να το χρησιμοποίησαν (χωρισμό) για διαφήμιση για το θεατρικό που έρχεται. Αυτό είναι μεγάλη ντροπή! Μεγάλη ντροπή! Εκεί να σταθούμε».

Fullscreen-capture-17092024-101035.jpg

Και τόνισε: «Θεωρώ πάντως ότι όπως ότι όπως μιλάμε για τον γάμο και τη βάπτιση, έτσι αν θέλει κάποιος μπορεί να μιλήσει και για κάτι που δεν είναι ευχάριστο αλλά ώριμα μπορεί να οδηγήσει τους ανθρώπους στην ευτυχία. Το να πάρει ένα ζευγάρι διαζύγιο, προφανώς κανείς δεν θέλει να πάρει διαζύγιο, δεν σημαίνει ότι είναι κάτι που δεν πρέπει να μιλάνε για αυτό και να πρέπει να απαντάνε: δεν θέλουμε να μιλήσουμε για το παιδί».

skorda2.jpg

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω

Διαβάστε επίσης:

Αϊβάζης: Ανανεωμένος μετά τον χωρισμό από την Κορινθίου- Η φώτο με κοιλιακούς φέτες στο μπάνιο

Κορινθίου: Ξέσπασε με τα μηνύματα για τον χωρισμό της από τον Αϊβάζη ότι είναι διαφημιστικό κόλπο

Μαρία Κορινθίου – Γιάννης Αϊβάζης: H ανακοίνωση έναν ακριβώς μήνα μετά από τον χωρισμό τους

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved