Media

Αρχελάου 5 – Βάσω Καβαλιεράτου: Η Μαρούκα, οι ανατροπές και τα… Νούμερα

Η Βάσω Καβαλιεράτου είναι μόνιμη κάτοικος της Αρχελάου 5 και ως Μαρούκα, εξηγεί πώς περνάει στην πλέον φημισμένη πολυκατοικία της Αθήνας, δίνει σπόιλερ απ’ όσα θα συμβούν ενώ αναφέρεται και στην ενδεχόμενη επιστροφή της σειράς Τα Νούμερα.

Η Μαρούκα Αθανασιάδου που υποδύεστε ποια είναι;

«Μια γυναίκα πολύ κόντρα σε εμένα και ό, τι έχω κάνει τα τελευταία χρόνια. Είναι μια εξαιρετική δικηγόρος, πολύ ικανή και πετυχημένη, αλλά την ίδια στιγμή είναι πολύ εξωστρεφής. Όπως θα παρατηρήσατε είναι φωνακλού και έντονη ως προσωπικότητα, αθυρόστομη. Πολύ διαφορετική από εμένα στο στυλ. Μακρύ νύχι, μαλλί ξασμένο, παίζει χαρτιά, πίνει και φοράει ρόλεϊ. Όταν με πήραν τηλέφωνο και μου μίλησαν για τη Μαρούκα ενώ μου άρεσε εξαρχής, τους ρώτησα ξανά αν όντως θέλουν εγώ να την υποδυθώ. Είναι κόντρα όλο αυτό σε μένα, αλλά την ίδια στιγμή είναι οι ρόλοι που επιζητάω. Η Μαρούκα λοιπόν βοήθησε την Κέλλυ να πάρει την πολυκατοικία και θα γίνει κομμάτι της καθημερινότητας της Αρχελάου».

Αρχελάου 5: Κερδίζει έδαφος – Το twitter λατρεύει τα πουκάμισα του Στάνκογλου και «σιπάρει» ζευγάρια

Άρα θα γίνει και φίλη με την Κέλλυ;

«Φυσικά, θα μπει στην παρέα γιατί η Μαρούκα είναι αξιαγάπητη ως άνθρωπος. Είναι ψυχούλα κι έτοιμη να βοηθήσει όποιον της το ζητήσει. Μπαίνει μπροστά. Η αφετηρία της είναι θετική και θέλει να βοηθήσει. Είμαι πολύ τυχερή που με σκέφτηκαν γι' αυτό τον ρόλο. Κάνω το καλύτερο που μπορώ και ειλικρινά περνάω καλά».

Κάποιον άντρα θα δούμε στη ζωή της;

«Η Μαρούκα έχει ζωή. Θα τη δείτε να αναφέρεται σε άντρες όμως αυτούς δεν θα τους βλέπουμε. Έχει πάρει το αυτί μου πάντως πως κάποια στιγμή θα υπάρξει ειδύλλιο με κάποιον, αλλά δεν μπορώ να προβώ σε παραπάνω δηλώσεις».

Θα τη δούμε ερωτευμένη, δηλαδή; θα είχε ενδιαφέρον,

«Νομίζω πως στην πορεία θα προκύψει ένας έρωτας. Και σε άλλους ήρωες αλλά και στη Μαρούκα».

Ανατροπή στην ιδιοκτησία της πολυκατοικίας θα δούμε;

«Δεν το γνωρίζω αυτό αλλά είναι μια εξέλιξη που θα μπορούσε να συμβεί. Η σειρά είναι καθημερινή, μεγάλη πρόκληση αυτή, και οι ήρωες πολλοί. Φημίζονται οι κωμωδίες για τις ανατροπές τους».

Αλήθεια, σας φοβίζει το καθημερινό σίριαλ;

«Δεν το έχω ξανακάνει. Στην αρχή με τρόμαζε ο όγκος της δουλειάς όμως τελικά είμαι "προστατευμένη". Είμαι σε όλα τα επεισόδια, αλλά όχι σε όλες τις σκηνές που σημαίνει πως είναι διαχειρίσιμος ο όγκος της δουλειάς».

Δεύτερο κύκλο από τα «Νούμερα» θα απολαύσουμε κάποια στιγμή;

«Στο πίσω μέρος του μυαλού μας υπάρχει πάντα η αίσθηση ότι κάποια στιγμή μπορεί να γίνει πραγματικότητα ο δεύτερος κύκλος. Το θέλουμε όλοι πολύ. Όταν τελείωσε η σειρά αντιληφθήκαμε όλοι πόσο πολύ αγάπησε ο κόσμος αυτή τη σειρά. Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων δεν προλαβαίναμε να το προσέξουμε. 0 Φοίβος πρώτη φορά καταπιάστηκε με ένα τέτοιο πρότζεκτ και το αγάπησε. Είναι ένας άνθρωπος δημιουργικός, το μυαλό του δεν σταματά να δουλεύει, έχει συνέχεια νέες ιδέες, οπότε πιστεύω πως σε βάθος χρόνου θα κάνει ξανά τηλεόραση. Μπορεί κάτι πολύ διαφορετικό από τα «Νούμερα», όμως κάτι που και πάλι θα τον εκφράζει»

Πηγή tv24

Στάνκογλου για Αρχελάου 5: «Είχα ανάγκη να κάνω κάτι διαφορετικό, οπότε δεν το σκέφτηκα πολύ»

Αρχελάου 5: Ο Ματθαίος έχει αρχίσει πλέον να διεκδικεί για τα καλά την Κέλλυ

Αρχελάου 5: Ο Ματθαίος κάνει πολύ αισθητή την παρουσία του στην Αρχελάου 5

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved