Αρχελάου 5: Ο Ματθαίος κάνει πολύ αισθητή την παρουσία του στην Αρχελάου 5
Media

Αρχελάου 5: Ο Ματθαίος κάνει πολύ αισθητή την παρουσία του στην Αρχελάου 5

Αρχελάου 5:  Η Κέλλυ κάνει ό,τι μπορεί για να κλείσει το μπαρ της Αρχελάου 5 και στέλνει μέχρι και το υγειονομικό για να τα καταφέρει.

Στην προσωπική της ζωή, δέχεται το στενό μαρκάρισμα του Ματθαίου, ενώ την περιμένει και μια μεγάλη έκπληξη, όταν αποφασίζει να βγει ραντεβού μέσω εφαρμογής γνωριμιών. Η Δώρα, από την άλλη, καταφέρνει να ξεφορτωθεί τον παππού της, τον κυρ Σωτήρη, αλλά σύντομα το μετανιώνει…

Αρχελάου 5: Η Νάντια και η Κέλλυ ρίχνουν έναν ομηρικό καβγά στο μπαρ

dragoumi-arxelaou.jpg

Αναπάντεχα γεγονότα και απροσδόκητες εξελίξεις προκαλούν άφθονο γέλιο στη νεανική κωμική σειρά της ΕΡΤ1 «Αρχελάου 5», η οποία μεταδίδεται από τη Δευτέρα 16 έως και την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024, στις 21:00.

Ημερομηνία μετάδοσης: Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024
arxelaou-5-(9).jpg

Επεισόδιο 6ο: Το γηροκομείο του παππού της Δώρας πιάνει φωτιά και έτσι η Δώρα με τη Λυδία τον παίρνουν σπίτι τους. Η Λυδία δυσκολεύεται πολύ με τη συνύπαρξη των τριών τους και ψάχνει όλη μέρα τρόπο να το πει στη Δώρα. Ο Ματθαίος κάνει πολύ αισθητή την παρουσία του στην Αρχελάου 5, θέλοντας να «επιτηρεί» την κόρη του και δημιουργώντας προβλήματα σε όλους. Η Κέλλυ έχει μια ιδέα που θα γλιτώσει το τρίο, από τη συνύπαρξη στην εκπομπή. Καταλήγει, όμως, να πληγώνεται, καθώς έρχεται άλλη μια φορά αντιμέτωπη με το αδίστακτο πρόσωπο της Νάντιας.

Δραγούμη για τον ρόλο της στη σειρά «Αρχελάου 5»: «Είναι πρόκληση για μένα»

Αρχελάου 5: Ο Ματθαίος διεκδικεί την Κέλλυ!

Αρχελάου 5-Οι τηλεθεατές έχουν τρελαθεί με τη χημεία Στάνκογλου-Παπούλια: «Τους έχω ντύσει & ασορτί»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved