Media

Ηλέκτρα: Η Ηλέκτρα ξεσπά εναντίον του Παύλου: «Σε σιχαίνομαι»

Ηλέκτρα:  «Ό,τι είχαμε -αν είχαμε κάτι -ανήκει στο παρελθόν». Ο Παύλος προσπαθεί να κλείσει την ιστορία του με την Ηλέκτρα.

Η Ηλέκτρα ξεσπά εναντίον του: «Σε σιχαίνομαι». Τα σώματά τους παλεύουν. Το μίσος, όμως, τελικά, δεν απέχει και πολύ από το πάθος. Αυτό το πάθος που η Νεφέλη, όσο και να ψάχνει, δεν βλέπει στα μάτια του…Το μικρό κορίτσι έχει αρχίσει να έχει αμφιβολίες. «Ίσως να ‘ναι πολύ νωρίς γι’ αυτόν το γάμο». Κατάφερε η Ηλέκτρα τον σκοπό της; Ή θα μπορέσει ο Παύλος να αλλάξει γνώμη στη Νεφέλη;

Ηλέκτρα: Ο Παύλος ρίχνει στην Ηλέκτρα τη χαριστική βολή: «Είμαι ερωτευμένος με τη Νεφέλη»

Ο Φανούρης προσπαθεί να καταγγείλει την παρενόχληση της Μυρσίνης στον Χάρη και στον Ορέστη. Όμως, δεν έχει τίποτα χειροπιαστό να τους πει. Επιστρέφει σπίτι και το ρίχνει στο κρασί, όταν οι μνήμες από το παρελθόν ξυπνάνε. Η κανέλα… Ποτέ του δεν του άρεσε… Γιατί όμως; Και τι σήμαιναν τα λόγια της Αλίκης, πως ο διάολος κυκλοφορεί

Στο προηγούμενο επεισόδιο

«Θέλω να του κάνω μεγάλο κακό» ξεστομίζει η Ηλέκτρα στην αδερφή της. Κακό μεγάλο, όμως, έχει ήδη πάθει ο Σωτήρης. Μπαίνει στο αυτοκίνητο και κολλάει το πόδι του στο γκάζι. Η πορεία του ανεξέλεγκτη, όπως και αυτή της Νεφέλης, που μαθαίνει ότι ο Παύλος γύρισε μόλις έμαθε για την απόπειρα αυτοκτονίας. «Είναι δυνατόν να την παντρεύεται από λύπηση;» αναρωτιέται.

Και η Δανάη, όμως, αναρωτιέται αν υπάρχει αλήθεια στα όσα ξεστόμισε ο… θείος της. Μια άλλη αλήθεια, όμως, έχει αρχίσει να ξυπνά από λήθαργο ετών, όταν ο Φανούρης φτάνει στο αστυνομικό τμήμα για να καταγγείλει αυτόν που πείραξε την κόρη του. Η Ηλέκτρα φτάνει στον Παύλο. Με δάκρυα στα μάτια. Του ζητάει να κάνει πίσω στον γάμο, να φύγει. Εκείνος της ρίχνει τη χαριστική βολή: «Είμαι ερωτευμένος με τη Νεφέλη».

Ηλέκτρα: Μια ακόμα μεγαλύτερη αποκάλυψη, θα δώσει στη Δανάη το τελικό χτύπημα

Ηλέκτρα spoiler: Ο Βρεττός αργοπεθαίνει στα χέρια του Σωτήρη

Ηλέκτρα: Ζει τον χειρότερο εφιάλτη της & όλοι τα έχουν βάλει με τον Παύλο: «Ντρέπεται & η ντροπή»

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved