Media

Έξαλλος ο Παπαδάκης με τα χυδαία σχόλια: «Δεν ντρέπεσαι, να ζητήσεις δημόσια συγνώμη»

O Γιώργος Παπαδάκης αναφέρθηκε στην εκπομπή, Καλημέρα Ελλάδα για τα χυδαία σχόλια για εκείνον με αφορμή την αναπαράσταση που ζήτησε από τον συνεργάτη του, Λάζο Μαντικό.

Αρχικά είπε ο Γιώργος Παπαδάκης: «θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε, μακριά από εμάς η τοξικότητα. Αυτή η εκπομπή έχει αποδείξει ότι δεν ασχολείται ούτε με άλλες εκπομπές ούτε με πρόσωπα ούτε χαρακτηρίζει ούτε τίποτα. Υπάρχει το TikTok, το Facebook, το Instagram και υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι αρέσκονται να κάνουν σχόλια και μάλιστα καυστικότατα. Εγώ προσωπικά ούτε Γιώργος Παπαδάκης ούτε το Facebook ούτε Instagram ούτε TikTok έχω και είμαι κατά αυτής της τοξικότητας που υπάρχει εκεί».

Καλημέρα Ελλάδα - Γιώργος Παπαδάκης: Επική γκάφα! Αποκάλεσε τον Γρηγοριάδη... Αναστασοπούλου

Και τόνισε: «Κάναμε χθες ένα ρεπορτάζ μετά από αυτή την περίπτωση του δυστυχή που πήγε να βγάλει τα πράγματα του από το λεωφορείο του ΚΤΕΛ και έκλεισε η πόρτα. Εδώ, λοιπόν, αποφασίσαμε όλοι μαζί στη σύσκεψη να κάνουμε αναπαράσταση. Ο Λάζος Μαντικός φρόντισε να πάρει άδεια από τα ΚΤΕΛ, μάλιστα ήταν δική του ιδέα, για να μας κάνει πλήρη αναπαράσταση. Αυτό μεταφράστηκε ως ότι εγώ «υποχρέωσα τον Λάζο» και «δεν ντρέπομαι λιγάκι», «ο απαράδεκτος», «ο κω…γερος» και «σήκω φύγε ρε, σε βαρεθήκαμε» και «τι του ‘κανες του παιδιού και δεν ντρέπεσαι, να του ζητήσεις δημόσια συγνώμη». Μακριά από εμάς η τοξικότητα, κυρίες και κύριοι».

Και κατέληξε ο παρουσιαστής: «Αυτά για την παρεξήγηση η οποία δημιουργήθηκε. Αν του έλεγα τώρα, ας πούμε, «σήκωσε το φρεάτιο και μπες μέσα» που είναι δίπλα… Δεν θα μπορούσα να του το πω, αλλά με την τρέλα τη ρεπορταζιακή που κουβαλάει αυτό το υπέροχο παιδί μπορεί να το έκανε και μόνος του»

Δείτε το απόσπασμα που προβλήθηκε στο Buongiorno

Διαβάστε επίσης:

Καλημέρα Ελλάδα: Αδυνατισμένος στην πρεμιέρα ο Παπαδάκης-Οι συνεργάτες, η νέα άφιξη και ο κουμπάρος

Καλημέρα Ελλάδα - Ο Παπαδάκης πριν την πρεμιέρα: «Είμαι χαρούμενος γιατί είμαι με 2 δικά μου παιδιά»

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved