Media

Famagusta: Όσα θα δούμε στον 3ο κύκλο – Πόλεμος, αποκαλύψεις, έρωτας και γάμος

Η σειρά «Famagusta» του MEGA, που ξεχώρισε την προηγούμενη σεζόν και αγαπήθηκε πολύ από τους τηλεθεατές, επιστρέφει με τον τρίτο και τελευταίο κύκλο της.

Οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες στη ζωή όλων των ηρώων και μεταξύ άλλων θα δούμε έναν ανοιχτό πόλεμο, πολλές συγκρούσεις, αποκαλύψεις, έναν μεγάλο έρωτα να φουντώνει αλλά κι έναν γάμο

Μπέζος για Famagusta: «Φαντάζεστε να πανηγύριζαν οι Τούρκοι; Θα ήταν τρελό! Το θέμα είναι ζοφερό!»

Η επιτυχημένη δραματική σειρά «Famagusta», διά χειρός Αντρέα Γεωργίου, Κούλλη Νικολάου και Βάνας Δημητρίου, έρχεται στα τέλη Οκτωβρίου στο νέο πρόγραμμα του MEGA με τον τρίτο και τελευταίο κύκλο της, που αποτελείται από οκτώ συγκλονιστικά επεισόδια. Τα γυρίσματα έχουν πλέον ολοκληρωθεί και οι συντελεστές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στο σετ.

Στα νέα επεισόδια θα παρακολουθήσουμε συναρπαστικές εξελίξεις αλλά και πολλές ακόμα μαρτυρίες ανθρώπων που βίωσαν τον πόνο, εξαιτίας της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο το 1974.0 Μάικλ, μετά την αποκάλυψη ότι ο Ανδρέας και η Χριστίνα Σέκερη είναι οι βιολογικοί του γονείς, χαράσσει μία νέα πορεία και απολαμβάνει πρωτόγνωρες στιγμές ευτυχίας στο πλάι της οικογένειάς του. Συγχρόνως, ο Παύλος, η Μαριάννα και η Δάφνη μαθαίνουν ότι είναι ο χαμένος τους αδελφός που αναζητούσε η μητέρα τους για 50 χρόνια και τον αγκαλιάζουν με αγάπη. Εν τω μεταξύ, όσο ο Μάικλ συνεχίζει το ντοκιμαντέρ του, ο έρωτάς του για τη Σιμώνη φουντώνει. Ο δημοσιογράφος διεκδικεί μία θέση στη ζωή της ερωμένης του, ενώ ο γάμος της γιατρού με τον σύζυγό της περνάει μία μεγάλη κρίση εξαιτίας του οικονομικού σκανδάλου στο οποίο εμπλέκεται ο Γιώργος. Την ίδια στιγμή, η Χριστίνα ανοίγει πόλεμο με τη Σοφία, καθώς αποφασίζει να ζητήσει εξηγήσεις και να συγκρουστεί ανοιχτό με τη γυναίκα που της στέρησε το παιδί της, αποσιωπώντας για τόσες δεκαετίες την αλήθεια. Παράλληλα, η ίδια ανακαλύπτει ότι ο γιος της Παύλος είναι ετοιμοθάνατος και χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της.

Η Χριστίνα καταρρακώνεται και θυμώνει με όλους που της έκρυψαν την αλήθεια, ενώ εκλιπαρεί τον γιο της να κάνει τις θεραπείες του, με την ελπίδα να τον έχει περισσότερο χρόνο κοντά της. Ωστόσο, ο Παύλος επιμένει να αρνείται οποιαδήποτε ιατρική βοήθεια. Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να περνάει ποιοτικό χρόνο με την Ιφιγένεια και τον μικρό γιο τους Αντρικό, αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του, δημιουργώντας μαζί τους όμορφες αναμνήσεις. Εν τω μεταξύ, μία χαρμόσυνη εξέλιξη φέρνει χαμόγελα στην οικογένεια Σέκερη, καθώς η Δάφνη και ο Τεύκρος ετοιμάζονται να παντρευτούν.

Οι δυο τους έχουν πλέον καταφέρει να ξεπεράσουν όσα εμπόδια υπήρχαν στη σχέση τους και το μόνο που μένει είναι να πάρουν την ευλογία του θεού για να ζήσουν μαζί για πάντα ευτυχισμένοι. Από την άλλη, δυσκολίες και σκιές του παρελθόντος κυριεύουν τη Μαριάννα. Η εγκυμονούσα κόρη των Σέκερη, παρόλο που θέλει να στηρίξει τον άντρα της, τον Θοδωρή, βοηθώντας τον να βγει από τη φυλακή για να μεγαλώσουν μαζί το παιδί που περιμένουν, δεν μπορεί να ξεπεράσει το γεγονός ότι εκείνος υπήρξε άπιστος μαζί της και παράλληλα έγινε δολοφόνος της άτυχης Ελένης... Επίσης, στα νέα επεισόδια θα δούμε και την πορεία της ζωής του Αρχιεπισκόπου Μακαρίου, την επιστροφή του στην Κύπρο μετά την εισβολή και τα σημαντικότερα γεγονότα που σημάδεψαν έκτοτε την πολιτική του πορεία μέχρι και τον θάνατό του.

Πηγή mytv

Famagusta: Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα - Η ανάρτηση του Ανδρέα Γεωργίου

Famagusta: Η συγκινητική αντίδραση του Ανδρέα Γεωργίου μετά την απαγόρευση προβολής στην Τουρκία

Famagusta: Οριστικά εκτός Τουρκίας από το Netflix – Η πρώτη αντίδραση του Κούλλη Νικολάου

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved