Media

Άγιος Έρωτας: Μυστικά και έρωτες αποκαλύπτονται από τα πρώτα επεισόδια

Τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου, στις 21.00, κάνει πρεμιέρα η πολυαναμενόμενη νέα καθημερινή σειρά του ALPHA, με τίτλο «Άγιος έρωτας».

Όλα αρχίζουν όταν ο πατήρ Νικόλαος καταφθάνει στη Στέρνα, μία μικρή κωμόπολη της Ελλάδας, ανατρέποντας τις ισορροπίες στη ζωή των κατοίκων. Συγχρόνως, μεγάλα μυστικά και κρυφοί έρωτες αποκαλύπτονται. Η άφιξη ενός ιερέα, του μυστηριώδους πατρός Νικολάου, στη μικρή κωμόπολη της Στέρνας πραγματοποιείται νωρίτερα απ’ ό,τι ήταν προγραμματισμένη και οι κάτοικοι της περιοχής ξαφνιάζονται με την παρουσία του, καθώς πρόκειται για έναν νέο, γοητευτικό άντρα, που δεν θυμίζει σε τίποτα τον προκάτοχό του.

Άγιος έρωτας: Τι λένε οι πρωταγωνιστές λίγο πριν την πρεμιέρα

Όσο ο πατήρ Νικόλαος γνωρίζει τους ντόπιους, ο ισχυρότερος επιχειρηματίας της περιοχής, ο Παύλος Μαρκόπουλος, ετοιμάζει με ιδιαίτερη προσοχή τα εγκαίνια της νέας πτέρυγας του καταστήματος του. Μάλιστα, στη λαμπερή αυτή εκδήλωση αναμένεται να δώσει το «παρών» όλη η πόλη. Οι κάτοικοι είναι ενθουσιασμένοι, όμως πίσω από τη χαρά τους οι περισσότεροι από αυτούς κρύβουν επτασφράγιστα μυστικά, παράνομους έρωτες, έντονες ζήλιες, ανεκπλήρωτα όνειρα αλλά και μεγάλες αντιπάθειες. Η μεγάλη στιγμή φτάνει και τον αγιασμό αναλαμβάνει να κάνει ο νέος ιερέας. Ενώ όλα δείχνουν να κυλούν ομαλά κατά τη διάρκεια της τελετής, αποκαλύπτεται ξαφνικά η ερωτική σχέση της μικρής κόρης του Παύλου, της Χλόης, με τον Αργύρη, έναν φτωχό εργάτη του πατέρα της.. .Έτσι, το νεαρό ζευγάρι βιώνει τις οδυνηρές συνέπειες του έρωτά του. Η Χλόη είναι απελπισμένη με τις εξελίξεις και αναζητά καταφύγιο. Ψάχνοντας απεγνωσμένα ένα χέρι να κρατηθεί δυνατά, τα βήματά της την οδηγούν έξω από την πόρτα του πατρός Νικολάου. Ωστόσο, ο φιλεύσπλαχνος ιερέας δεν είναι στην πραγματικότητα αυτό που δείχνει και πίσω από τη γαλήνια όψη του κρύβει ένα δικό του μεγάλο μυστικό, καθώς έφτασε στη Στέρνα έχοντας κρυφές προθέσεις.

Ο Παύλος αναζητά την κόρη του

Η Χλόη χάνει τις αισθήσεις της και ο πατήρ Νικόλαος καταφέρνει να τη συνεφέρει. Τότε η κοπέλα τον ικετεύει να τη βοηθήσει. Παράλληλα, ο Παύλος έχει φροντίσει να πάρει ο Αργύρης ένα γερό μάθημα. 0 νεαρός ξυλοκοπείται, αλλά παρ’ όλα αυτά συνεχίζει απτόητος να διεκδικεί την καρδιά της αγαπημένης του. Όσο η Χλόη έχει βρει καταφύγιο στον παπά, ο πατέρας της είναι αναστατωμένος με την εξαφάνισή της και αρχίζει να την αναζητά. Έτσι, εισβάλλει στο σπίτι των Μανωλόπουλων για να την ψάξει. Μερικές ώρες αργότερα, ο πατήρ Νικόλαος πείθει τη Χλόη να επιστρέφει στο σπίτι της και καταφέρνει να ηρεμήσει -προς στιγμήν- την έκρυθμη κατάσταση. Εν τω μεταξύ, η Χριστίνα, φίλη των Μαρκόπουλων και ερωμένη του Παύλου, αντιπαθεί σφόδρα την υπηρέτριά της, τη Σμαρώ. Έτσι, η θέση της γυναίκας στο σπίτι της ίδιας και του άντρα της, του Κλεάνθη, απειλείται. Μάλιστα, η Χριστίνα έχει έναν μεγάλο σύμμαχο, την κόρη της, την Ειρήνη, η οποία μαθαίνει ένα μυστικό που παρέμενε κρυφό για πολλά χρόνια.

Συγχρόνως, ο Κλεάνθης προσπαθεί να κατευνάσει το μένος που τρέφει ο Παύλος προς τον Αργύρη, ενώ η Χριστίνα πιάνει δουλειά στο κατάστημα του παράνομου εραστή της. Μερικές ημέρες αργότερα, στο σπίτι των Βαρελάδων, η Ειρήνη αποκαλύπτει στον αδελφό της, τον Χάρη, το μυστικό που έμαθε! Αυτό δεν είναι άλλο από το γεγονός ότι ο πατέρας τους, ο Κλεάνθης, έχει σχέση με την υπηρέτριά τους, τη Σμαρώ. Από την άλλη, η διευθύντρια του σχολείου, η Ολυμπία, γεμίζει υποψίες το μυαλό του Παύλου για τον νέο παπά και εκείνος τής ζητάει να ψάξει το παρελθόν του. Ενώ συμβαίνουν όλα αυτά στη Στέρνα, ο πατήρ Νικόλαος επισκέπτεται το τελευταίο μέρος που θα περίμενε να τον δει κανείς

Η Θάλεια βάζει ντετέκτιβ να παρακολουθεί τον άντρα της

Ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου «Ζευς» και άσπονδος εχθρός ταυ Παύλου, ό Κυριάκος Παυλίδης, επιστρέφει στην πόλη για να ταράξει ακόμα περισσότερο τις ισορροπίες. Ο άντρας ανακοινώνει σε όλους πως έχει επιστρέφει οριστικό στη Στέρνα και μάλιστα επιθυμεί να αναλάβει την προεδρία της κοινότητάς, γεγονός που προκαλεί μεγάλες αντιδράσεις. Παράλληλα, ο Παύλος παίρνει δραστικά μέτρα προκειμένου να κρατήσει τον Αργύρη μακριά από τη Χλόη μια και καλή, ενώ η σύζυγός του, η Θάλεια, προσλαμβάνει έναν ντετέκτιβ για να ανακαλύψει τον λόγο που ο άντρας της καθυστερεί να επιστρέφει στο σπίτι τα βράδια. Εν τω μεταξύ, ο πατήρ Νικόλαος, ψάχνοντας να βρει τι μυστικά κρύβουν οι «σημαντικοί» άντρες της κωμόπολης, μπαίνει στο στόχαστρο της διευθύντριας του σχολείου, που προσπαθεί να συλλέξει πληροφορίες για εκείνον. Συγχρόνως, το μίσος του Μαρκόπουλου. για τον Αργύρη δεν φαίνεται να κοπάζει. Έτσι, ο νεαρός καταλήγει στο κρατητήριο... Όμως, η Χλόη δεν τον εγκαταλείπει.

Βρίσκει μια πρόφαση για να φύγει απ’ το σχολείο για να πάει να τον συναντήσει. Ωστόσο, αυτό το γεγονός δεν μένει κρυφό για πολύ και έρχεται αντιμέτωπη με τις συνέπειες της πράξης της. Από την άλλη, η μεγαλύτερη αδελφή της, η Σοφία, προφασίζεται ότι είναι αδιάθετη και ζητάει από τον αρραβωνιαστικό της, τον Χάρη, να αναβάλλουν το ραντεβού τους με τον φωτογράφο του γάμου τους. Λίγη ώρα αργότερα, όμως, η κοπέλα πραγματοποιεί μία... επικίνδυνη επίσκεψη σε ένα από τα δωμάτια του ξενοδοχείου «Ζευς». Εκεί, βρίσκονται κρυφά στην ερωτική τους φωλιά ο Παύλος με τη Χριστίνα, αλλά δεν είναι μόνοι τους

Πηγή mytv

Άγιος Έρωτας: Μας ταξιδεύει σε μια άλλη εποχή, μέσα από τη γραφικότητα του Γαλαξιδίου!

Ταμίλα Κουλίεβα: Ο ρόλος στον Άγιο Έρωτα, το spoiler και η ανατροπή: «Θα είναι απάνθρωπο»

Άγιος Έρωτας – Ψάλτη: Στην υποκριτική υπάρχει πολύς κόσμος. Στη ζωγραφική είμαι εγώ και το τελάρο

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved