Media

Γη της Ελιάς – Γεράζη: Θα δείτε πολύπλοκες ιστορίες με τρομερό σασπένς και απρόσμενες ανατροπές

Λίγο πριν από τη μεγάλη πρεμιέρα του 4ου κύκλου της αγαπημένης δραματικής σειράς του MEGA «Η γη της ελιάς», η Ζωή Γεράζη αποκαλύπτει όσα πρόκειται να συμβούν.

Η δραματική σειρά του MEGA «Η γη της ελιάς» επιστρέφει για 4η σεζόν. Πώς νιώθεις που συνεχίζεις να είσαι μέρος αυτής της δουλειάς;

Νιώθω ευλογημένη που είμαι στη «Γη της ελιάς». Αισθάνομαι ότι βρίσκομαι σε ένα όνειρο και ελπίζω να μην ξυπνήσω σύντομα. (Γελάει.) Χαίρομαι πάρα πολύ που συνεχίζω να είμαι στη σειρά με τη συγκεκριμένη ομάδα, που έχουμε ένα τόσο όμορφο κλίμα, τόσο στα γυρίσματα όσο και εκτός. Είναι πλέον σαν οικογένεια για μένα. Υπάρχει τρομερή οικειότητα και ωραία ενέργεια.

Η γη της ελιάς – Ζωή Γεράζη: «Ειρήνη και Παρασκευάς δεν θα χωρίσουν, θα έχουμε ευχάριστα»

Τι επιφυλάσσει ο νέος κύκλος στους τηλεθεατές;

Θα δείτε πολλά! Πολύπλοκες ιστορίες με τρομερό σασπένς και απρόσμενες ανατροπές. Γενικότερα, όχι μόνο στη δική μου ιστορία, άλλο περιμένεις κι άλλο τελικά θα γίνει. Σίγουρα, θα υπάρξουν κάποιες στενάχωρες στιγμές αλλά και αρκετές όμορφες, όπως συμβαίνει και στην πραγματική ζωή. Οι τηλεθεατές θα νιώσουν όλα τα συναισθήματα, χαρά, λύπη, συγκίνηση, τρόμο.

θα υπάρξουν κι άλλες απώλειες εκτός από αυτή της Ελευθερίας, που θα χάσει τη ζωή της στη φωτιά;

Όχι, άλλοι θάνατοι δεν θα υπάρξουν. Όμως θα έχουμε κάποιες άλλες απώλειες με τη μεταφορική έννοια. Δεν θα κρατήσουν για πολύ όμως. Όλα ανατρέπονται συνεχώς.

Στα πρώτα επεισόδια, ο Δημοσθένης και η Ασπασία θα αρπάξουν τον γιο του από την Ξένια. Η ζωή της κόρης τους, της Ειρήνης, που υποδύεσαι, θα επηρεαστεί από αυτό το γεγονός;

Ναι, η ζωή της Ειρήνης θα επηρεαστεί και μάλιστα πάρα πολύ. Είναι ακόμα παιδί, 20 ετών, που μεγαλώνοντας δεν είχε ποτέ την απόλυτη προσοχή και αγάπη από τους γονείς της. Γι' αυτό είναι έτσι ο χαρακτήρας της. Από τη στιγμή, λοιπόν, που έρχεται ένα καινούριο παιδί στην οικογένεια, θα νιώσει απειλή και θα βγάλει ζήλια, γιατί όλη η προσοχή των γονιών της θα είναι στραμμένη στο μωρό.

θα αντιδράσει με ακραίο τρόπο;

Δυστυχώς, η Ειρήνη θα αντιδράσει επιπόλαια και έντονα, όπως κάνει πάντα. Δεν θα χαρεί ιδιαίτερα με αυτή την απόφαση και με τη νέα συγκατοίκηση με το μωρό, θα ζηλέψει πάρα πολύ και δεν θα διαχειριστεί σωστά την κατάσταση.

Τι θα κάνει;

Η Ειρήνη θα στραφεί εναντίον της οικογένειάς της. θα εναντιωθεί και στους τρεις, και στον πατέρα της, και στη μητέρα της, και στο μωρό.

Η Ειρήνη θα πέσει θύμα απαγωγής, θα κινδυνεύσει η ζωή της; Ναι, η ζωή της Ειρήνης θα κινδυνεύσει όταν θα πέσει θύμα απαγωγής. Αυτός είναι και ο σκοπός της απαγωγής... θα βιώσει εφιαλτικές στιγμές.

Ο σκοπός των απαγωγέων δεν είναι τα χρήματα;

Όχι, ο σκοπός τους δεν είναι να κερδίσουν χρήματα αλλά κάποιος άλλος...

Η Νόρα είναι το πρόσωπο που κρύβεται πίσω απ’ όλα;

Αυτό θα αφήσω να το δει ο κόσμος. Από το τρέιλερ φαίνεται ότι πίσω από την απαγωγή κρύβονται η Νόρα και ο Μιχάλης, αλλά θα υπάρξει μία μεγάλη ανατροπή σε αυτή την ιστορία.

Η Ειρήνη θα μάθει ποιος και γιατί την απήγαγε;

Όχι ακόμα, όμως οι τηλεθεατές θα μάθουν το γιατί. Η Ειρήνη δεν θα μάθει τον πραγματικό λόγο που έγινε αυτή η απαγωγή και πού αποσκοπεί. Είναι ένα πιόνι σε αυτή την ιστορία...

Οι γονείς της απευθύνονται στην Αστυνομία. Η περιπέτειά της θα έχει αίσιο τέλος;

Ναι, η Ειρήνη θα καταφέρει να γλιτώσει. Η Αστυνομία προσπαθεί να βοηθήσει, αλλά δεν θα τη σώσει. Ούτε ο Δημοσθένης. Το αίσιο τέλος δίνεται από άλλη πλευρά, που δεν την περιμένουμε και δεν είναι αναμενόμενη.

Πηγή mytv

Ζωή Γεράζη: Έτσι πήρε τον ρόλο στη Γη της Ελιάς

Ζωή Γεράζη: Η αποκάλυψη για τη Γη της Ελιάς και την οικογένειά της

Ζωή Γεραζή: Όσα δεν ήξερες για την Ειρήνη από τη «Γη της Ελιάς»!

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved