Grand Hotel – Αντιγόνη Φρυδά: Ο έρωτας της Θεώνης με τον Χαράλαμπο και πώς θα εξελιχθεί
Media

Grand Hotel – Αντιγόνη Φρυδά: Ο έρωτας της Θεώνης με τον Χαράλαμπο και πώς θα εξελιχθεί

Η Αντιγόνη Φρυδά τη φετινή σεζόν πρωταγωνιστεί στην καθημερινή σειρά του ANT1 «Grand Hotel» υποδυόμενη τη Θεώνη Τσακίρογλου, μια δασκάλα πιάνου που από τα αριστοκρατικά σαλόνια της Σμύρνης, βρίσκεται στη συνοικία των προσφύγων και παλεύει με αξιοπρέπεια για την επιβίωση της οικογένειάς της.

Υπάρχει ένας άνθρωπος που νοιάζεται τη Θεώνη κι αυτός είναι ο Χαράλαμπος, επίσης Σμυρνιός, που είναι αχθοφόρος του «Grand Hotel»

«Είναι βαθιά ερωτευμένος μαζί της, αλλά οι συνθήκες δεν τους επιτρέπουν να είναι μαζί. Κι εκείνη είναι ερωτευμένη με τον Χαραλάμπη, αλλά έχει τεράστιες δυσκολίες να του εκφράσει τα συναισθήματά της. Νιώθει ότι δεν είναι σωστό να ανταποκριθεί σε αυτόν τον έρωτα. Είναι από αυτές τις γυναίκες που έχουν ηθικά εμπόδια, τα οποία ενισχύονται ακόμη περισσότερο αφού η Δέσποινα συνεχίζει να περιμένει τον μπαμπά της».

Αντιγόνη Φρυδά: Το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε η ηθοποιός από το Ναυάγιο

antigoni-fryda-grand-hotel.jpg.jpg

Ο Χαράλαμπος, ωστόσο, είναι ένας άνθρωπος που δεν χρησιμοποιεί πάντα νόμιμους τρόπους για να επιβιώσει.

«Είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση. Στη Σμύρνη είχε νυχτερινό κέντρο, δεν είχε καλές σχέσεις με την οικογένειά του. Ξέρει να κινείται σε πολλούς χώρους και όχι πάντα φωτεινούς και τα βγάζει πέρα με τη νύχτα.

Ο Χαράλαμπος, ωστόσο, είναι ένας άνθρωπος που δεν χρησιμοποιεί πάντα νόμιμους τρόπους για να επιβιώσει.

«Είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση. Στη Σμύρνη είχε νυχτερινό κέντρο, δεν είχε καλές σχέσεις με την οικογένειά του. Ξέρει να κινείται σε πολλούς χώρους και όχι πάντα φωτεινούς και τα βγάζει πέρα με τη νύχτα. Επίσης είναι αμείλικτος με αυτούς που πάνε να εκμεταλλευτούν τους πρόσφυγες. Εμπλέκεται με τον Βλάσση που έχει μια κάβα στην οποία παίζονται παράνομα στοιχήματα, αλλά δεν λερώνει ποτέ τα χέρια του. Απλά ξέρει να χειρίζεται τους ανθρώπους και δημιουργεί ερωτηματικά για το ποιος ήταν. Η Θεώνη του βγάζει τον καλό του εαυτό γιατί έχει μια αθωότητα καθώς στο δικό της περιβάλλον ήταν πολύ προστατευμένη».

antigonefrida_1696186700_3204168735899794701_6379427591.jpg

Μήπως γοητεύτηκε από το γεγονός ότι μια κυρία της αριστοκρατίας ερωτεύτηκε έναν άντρα σαν κι αυτόν;

«Ο Χαράλαμπος γοητεύτηκε από την καθαρότητά της, γιατί η Θεώνη είναι ένα πλάσμα ειλικρινές. Μια γυναίκα περήφανη που παλεύει μόνη της χωρίς να ζητήσει καμία βοήθεια και προστατεύει τα δύο κορίτσια, ακόμη κι αν το ένα δεν είναι δικό της παιδί».

Πηγή tv24

Μπήκαμε στο Grand Hotel του ΑΝΤ1 - Η απόλυτη χλιδή, τα εντυπωσιακά σκηνικά και το καστ

Grand Hotel: Γνωρίστε έναν προς έναν τους ήρωες της νέας σειράς του ΑΝΤ1!

Grand Hotel: Μια εξαφάνιση, ένας απαγορευμένος έρωτας και αποτρόπαια εγκλήματα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved